Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Wat vertellen de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok over je vakantieliefde?

Astrologie
Bloom
01/02/2023
Wat vertellen de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok over je vakantieliefde?

Ga je tijdens je vakantie op zoek naar de liefde? Als je op zoek bent naar de ideale match kan je altijd, al dan niet subtiel, polsen naar de verjaardag van degene die je wil veroveren. Het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) kan je volgens de astrologie immers veel vertellen over wat de vakantieliefde voor jou in petto heeft. In dit artikel lees je meer over de sterrenbeelden volgens het aarde-element, Stier, Maagd en Steenbok.

Stier

Stier

Vakantieliefde

Zachtheid en heel mooi weer zijn de beste ingrediënten om tijdens de vakantie het recept van de romantiek op smaak te brengen. Dit sterrenbeeld reageert erg goed op een glimlach, tedere aanrakingen of lieve wenken. Het wordt nog beter wanneer deze komen met wat aardbeien en champagne.

De Stier zal zich volgens de astrologie niet halsoverkop in een relatie gooien en er gaat een lange kennismaking aan vooraf. De band kan dan geleidelijk aan hechter worden. Als je de Stier wil verleiden, dan heb je heel wat geduld nodig en slechts de aanhouders winnen. De Stier zal oppervlakkige mensen en oneerlijke liefdes proberen te vermijden en hij zal er zeker geen relatie mee beginnen.

Een Stier is ook niet te vinden voor een onenightstand, maar hij voelt zich wel aangesproken als er een duurzame relatie uit kan voortvloeien. Een beetje luxe kan altijd helpen, want Stieren houden van mooie dingen. Het kunnen echter zowel zijden lakens als een mooie serenade zijn.

Dit romantische sterrenbeeld komt in de stemming voor zwoele liefde wanneer er zich een ernstige kandidaat aanbiedt. De Stier is dan erg sentimenteel en zal doorgaan tot hij zijn doel heeft bereikt.

”Diep onder de oppervlakte wacht er een smachtende liefde die het juiste moment afwacht. Voor de Stier deze stap kan zetten, moet hij zich veilig en verwend voelen, ook op vakantie.”

Oprechtheid van gevoelens

Dit sterrenbeeld is een van de meest trouwe tekens van de dierenriem. De astrologie zegt dat Stieren niet houden van verandering en eenmaal ze een geliefde hebben gekozen, dan zullen ze bij deze persoon blijven.

Diep onder de oppervlakte wacht er een smachtende liefde die het juiste moment afwacht. Voor de Stier deze stap kan zetten, moet hij zich veilig en verwend voelen, ook op vakantie. Hij zal uiteindelijk openbloeien wanneer een geliefde de verlegen Stier kan overtuigen om zijn kans te wagen. Als de kans zich voordoet, moet je uitkijken voor de losgebroken Stier. Hij staat dan voor vuur en passie en meestal wordt hij dan ook wat bezitterig.

Maagd

Maagd

Vakantieliefde

De bezige, altijd goed georganiseerde en efficiënte Maagd zal tijdens de vakantie geen moeite moeten doen om al het werk opzij te schuiven en zich over te geven aan de gezellige vakantiestemming. Het blijven verstandige mensen die soms wel eens vitterig uit de hoek kunnen komen.

Degene die dit nuchtere sterrenbeeld kan versieren, zal beloond worden met een spannende en oprechte liefde. De Maagden zullen niet het centrum van het universum zijn en ze liggen liever niet op de eerste rij aan het zwembad. Aangezien dit sterrenbeeld soms zelfs een beetje preuts is, hebben veel Maagden het moeilijk om hun lichaam te showen. Het liefst houden ze alles zo bedekt mogelijk. Ze opteren dan ook voor een badpak en niet voor een uitdagende bikini.

Heel wat Maagden verkiezen meestal om in hun vakantie actief bezig te zijn in plaats van te luieren aan het zwembad. Het kan voor hen een afrodisiacum zijn om eerst een spelletje tennis te spelen en zich daarna te goed doen aan een lekker slaatje.

Als je een relatie wil met een Maagd zal je eerst het vertrouwen van dit voorzichtige sterrenbeeld moeten winnen. Gesprekken over koetjes en kalfjes kunnen een perfecte aanzet zijn. Laat in het begin je ware gevoelens niet meteen zien. De Maagd is soepel en heeft van nature de neiging om iedereen gelukkig te maken en te behagen. Probeer bij verleidingsspel zo weinig mogelijk het woord seks in de mond te nemen want de Maagd blijkt hierdoor wat afgeschrikt te worden.

”Hoe meer een attente geliefde zich openstelt, hoe meer de Maagd zijn bolster zal afwerpen. De Maagd kan dan zelfs gepassioneerd en sensueel uit de hoek komen.”

Oprechtheid van gevoelens

Meestal speelt de Maagd niet met gevoelens, want daarvoor gaat dit sterrenbeeld volgens de astrologie te ernstig om met de liefde. Integendeel, de Maagd zal steeds moeite doen om de relatie te laten functioneren en om alles naar wens te laten verlopen. Zelfs in beginnende relaties zal dit sterrenbeeld proberen om de perfecte relatie neer te zetten. Hoe meer een attente geliefde zich openstelt, hoe meer de Maagd zijn bolster zal afwerpen. De Maagd kan dan zelfs gepassioneerd en sensueel uit de hoek komen.

Weliswaar zal de Maagd uiterlijk misschien wat koel lijken, maar innerlijk liggen er heel wat warme gevoelens te smeulen en deze liggen klaar voor de gelukkige die de Maagd weet te verdienen. Dit sterrenbeeld heeft een persoon nodig die goed gekleed is, veel empathie heeft, ordelijk is en veel geduld heeft om naar de Maagd te luisteren.

Reeds van in het begin zal de Maagd de situatie analyseren, ook op vakantie, en dit betekent dat de Maagd dit als ernstig beschouwd en eventueel met jou verder wil. Als de Maagd zich goed bij je voelt, zal zij of hij tussen de lakens tonen hoe speciaal je wel bent. Je zal aan de lijve kunnen ondervinden hoe belangrijk je bent, toch wordt de seks eerder klassiek gehouden.

Steenbok

Steenbok

Vakantieliefde

De Steenbok is een goed georganiseerd sterrenbeeld en erg ambitieus. Ze zullen alles in het werk stellen om te krijgen wat ze willen. Op liefdesvlak is de Steenbok eerder voorzichtig en hij of zij zal zich niet vaak in een wild avontuur storten. De Steenbok houdt steeds rekening met zijn omgeving, gelijk waar hij zich ook bevindt.

Zelfs op vakantie zal de Steenbok zijn koele uiterlijk niet vaak achterwege laten want zijn maatschappelijke status is dan ook erg belangrijk. Maar degene die hun hart winnen, zullen zowel in de leefkamer als in de slaapkamer van hun diensten kunnen genieten.

De Steenbok zal schoorvoetend en aftastend omgaan met nieuwe ontmoetingen, zelfs als ze op vakantie zijn. Eens ze geoordeeld hebben dat jij het waard bent, zullen ze hun uiterste best doen om jou te behagen. Steenbokken zijn echte winnaars en zijn aangetrokken tot mensen met een grote status of mensen die een belangrijke positie bekleden. Ze houden rekening met de uiterlijke schijn. Steenbokken vinden iemand met verantwoordelijkheden en goede omgangsvormen erg aantrekkelijk.

”Soms kan de Steenbok toch enige angst vertonen en dit komt voort uit het feit dat ze bang zijn om zichzelf te verliezen. Als ze zich geven, geven ze zich helemaal.”

Oprechtheid van gevoelens

Of je tot de kring van de Steenbok mag toetreden wordt makkelijk beslist. Degene met geld, macht, status of een bepaalde leidersuitstraling zijn geschikt voor dit sterrenbeeld. Eens ze in een relatie zitten, eist de Steenbok dat alles keurig verloopt.

Dit sterrenbeeld zal moeite doen en tijd opofferen om de relatie te laten slagen. Je relatie met een Steenbok zal een bron van liefde zijn want het is volgens de astrologie een sterrenbeeld dat zich volledig geeft. Bovendien is hij erg beschermend tegenover zijn geliefde. Met de Steenbok wordt het echt serieus, want Steenbokken zullen niet vlug een relatie beginnen als er geen toekomst inzit.

Soms kan dit sterrenbeeld toch enige angst vertonen en dit komt voort uit het feit dat ze bang zijn om zichzelf te verliezen. Als ze zich geven, geven ze zich helemaal. Als ze met jou naar bed gaan, is het een belangrijk doel van de Steenbok om je bevrediging te schenken.

Meer lezen

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Kaartleggen

The Angels Blessed Lenormand: het eerste LGBTQ+ boek met kaartendeck

Op 22 maart 2024 vindt de officiële lanceringsdatum van 'The Angels Blessed Lenormand' plaats. Een…

Lees meer
Kristallen & Edelstenen

Edelstenen uitkiezen, reinigen en opladen

Heel vaak krijgen we de vraag: 'Hoe kies ik nu die edelsteen uit die mij voor mij bestemd is?', of…

Lees meer
Gelukkig Leven

Zo vind je innerlijke rust en zelfvertrouwen

In de drukte van het leven vergeten we soms om echt rust te vinden in onszelf. Het streven naar…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom