Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Wat vertellen de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen over je vakantieliefde?

Astrologie
Bloom
01/02/2023
Wat vertellen de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen over je vakantieliefde?

Ga je tijdens je vakantie op zoek naar de liefde? Als je op zoek bent naar de ideale match kan je altijd, al dan niet subtiel, polsen naar de verjaardag van degene die je wil veroveren. Het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) kan je volgens de astrologie immers veel vertellen over wat de vakantieliefde voor jou in petto heeft. In dit artikel lees je meer over de sterrenbeelden volgens het waterelement, Kreeft, Schorpioen en Vissen.

Kreeft

Kreeft

Vakantieliefde

Het is even wennen op vakantie voor de Kreeft want het hart van dit sterrenbeeld blijft thuis. De Kreeft kan heel emotioneel zijn, gevoelens gaan van hoogtes naar laagtes en weer terug. Het is een afgeschermd sterrenbeeld dat zich niet zomaar bloot geeft, letterlijk en figuurlijk.

De meeste Kreeften zullen op vakantie nogal zedig omgaan met hun lichaam. Ze zullen niet alles tonen en zelfs een potentiële liefde wordt eerst afgetast en op de rooster gelegd. Het kan dagen duren voor de Kreeft zich gewonnen geeft en zich overgeeft aan de lichamelijke liefde.

Toch zal de Kreeft zelf het initiatief nemen voor een relatie. Ze zijn meestal erg zacht, teder en dromerig. Weinigen kunnen de charmes van de Kreeft weerstaan. Op vakantie willen ze een huiselijke sfeer scheppen met het comfort van thuis. Ze houden ervan om zich open te stellen wanneer iedereen gezellig rond de tafel zit te eten. Een Kreeft met een volle maag voelt zich veiliger.

De astrologie vertelt dat een Kreeft met zeer veel gevoeligheid en voorzichtigheid aangepakt moet worden. Als je een Kreeft laat schrikken, kruipt die in zijn schulp en krijg je geen tweede kans. Als Kreeften zich goed voelen en in een liefdevolle bui zijn, kunnen ze hun geliefden het gevoel geven dat ze het centrum van het universum zijn. De Kreeften voelen zich dan even gewaardeerd en even belangrijk.

Het is voor dit gevoelige sterrenbeeld nodig om langzaam te ontdooien en deze hofmakerij kan verschillende dagen duren, ook op vakantie. Het is niet nodig om zich te haasten want de Kreeft is ervan overtuigd dat hij zal krijgen wat hij wil, eenmaal hij zijn zinnen op iets heeft gezet. Je kan het zien als een zesde zintuig waarover de Kreeft beschikt. Hij voelt of je een geschikte kandidaat voor de liefde bent.

”De charmes van de aantrekkelijke Kreeft kunnen je in een soort roes brengen. Het zijn bovendien mensen die om je bekommerd zijn en graag voor je zorgen.”

Oprechtheid van gevoelens

Eens Kreeften je in hun wereld hebben toegelaten, dan willen ze jou het liefst in die wereld houden. Het is een sterrenbeeld dat, zo zegt de astrologie, niet houdt van verandering en de Kreeft ziet de liefde bovendien als iets serieus.

Traditie speelt een grote rol voor de Kreeft en hij werpt zich dan ook vaak op als de behoeder van het gezin. Indien je een Kreeft in je netten hebt gestrikt, dan moet deze Kreeft ervan overtuigd zijn dat jij een goede partij bent.

Hoogstwaarschijnlijk zal je jou laten overweldigen door de charmes van dit sterrenbeeld. Hij is heel aantrekkelijk en kan zijn geliefde in een soort roes brengen. Het zijn bovendien mensen die om je bekommerd zijn en graag voor je zorgen.

Een relatie aangaan met een Kreeft betekent ook dat je alle kleine dingen moet onthouden, zoals de lieve woorden die je hebt gezegd en de romantische momenten die je samen op vakantie hebt beleefd. De Kreeft zal een trouwe en toegewijde geliefde zijn, zal zich regelmatig gekwetst voelen en soms humeurige buien hebben.

Schorpioen

Schorpioen

Vakantieliefde

Schorpioen is het sterrenbeeld van de nacht en misschien schuwt dit teken soms de dag. Hij of zij stort zich op vakantie vaak in het nachtleven, maar het is daarnaast een hyperseksueel teken dat in de vakantietijd niet ongevoelig blijft voor alle blote lichamen. Vanachter de zonnebril zal de Schorpioen alles keuren en vergelijken.

De astrologie vertelt dat het een intuïtief sterrenbeeld is dat weet hoe het moet handelen en dat gemakkelijk geheimen op het spoor komt. Het is trouwens een zelfzeker sterrenbeeld dat weet hoe het zijn doel moet bereiken. Schorpioenen beschikken over een vreemde, aantrekkelijke charme en het is alsof ze iets uitstralen in de aard van 'probeer me, als je durft'.

Verwacht je tijdens je vakantie met dit sterrenbeeld aan een extreem romantische liefde die je zal meevoeren naar de hoogten van seksueel genot. Schorpioenen willen van hun partner seks, liefde en geld. Hier zal een Schorpioen dan ook bewust én onbewust naar op zoek gaan.

”De Schorpioen vindt seks aantrekkelijk omdat het een zekere controle toelaat. Vanaf nu zal de Schorpioen jouw leven dan ook als het ware beheersen.”

Oprechtheid van gevoelens

De Schorpioen is een sterk sterrenbeeld en heeft een grote wil. Indien de Schorpioen met jou een relatie heeft, dan is dit een teken dat hij of zij dit echt meent. Het is een heel seksueel teken en je mag je met de Schorpioen tijdens de vakantie aan heel wat hoogstandjes verwachten. De Schorpioen vindt seks aantrekkelijk omdat het een zekere controle toelaat. Vanaf nu zal de Schorpioen jouw leven dan ook als het ware beheersen.

Het is een verstandig sterrenbeeld dat controle heeft over zijn of haar leven en volgens de astrologie oefent het ook controle over jou als partner uit. De Schorpioen kan heel intens zijn wanneer hij of zij verliefd is en er komt dan een stroom van gevoelens los. Deze liefde zal hoogtes en laagtes kennen die niet altijd even makkelijk te beleven zijn. Het wordt in het algemeen een boeiende relatiebeleving waarvan je moeilijk herstelt.

Vissen

Vissen

Vakantieliefde

Vissen dromen van vakantie en ook een vakantieliefde kan deel uitmaken van die dromen. Het is volgens de astrologie het sterrenbeeld van de fantasie en voor veel Vissen vloeien werkelijkheid en fantasie wel eens door elkaar. Liefde is bij dit teken dus ook een erg romantisch gevoel en ze zullen zich opofferen voor hun relatie. Ze zullen er volledig voor gaan.

De emoties van de Vissen gaan heel erg diep en zijn soms erotisch getint. Indien je een Vis als geliefde kiest, dan zul je worden ondergedompeld in een stroom van erotische fantasieën. De fantasieën van Vissen kunnen echt vloeien en stromen als een rivier.

Het is erg romantisch om met dit intuïtieve en speelse sterrenbeeld op te trekken. Vooral op vakantie slaan veel Vissen een liefde aan de haak. Ze leven met het hoofd in de wolken en houden ervan om die droom ook echt te beleven. Het wordt gegarandeerd een magische tijd want de vis komt de ene dag met een bosje bloemen en hartjes aandraven, de volgende dag kampt dit sterrenbeeld misschien met zorgen en innerlijke uitdagingen.

”Vissen investeren soms te veel in de liefde en hebben een geliefde nodig die hen veiligheid biedt en hen kan afschermen van de vijandige buitenwereld.”

Oprechtheid van gevoelens

Vissen zijn gemakkelijke wezens die meegaan met de stroom. Op deze manier is het een echte zegen om met een Vis in een relatie te zitten. De astrologie zegt dat het helemaal geen hard sterrenbeeld is en een Vis zal liever vrede maken dan oorlog te voeren.

Vissen zijn geen zelfzuchtige wezens, integendeel, ze investeren soms te veel in de liefde en laten zich onder de voet lopen. Dat komt omdat ze van nature weinig opkomen voor zichzelf. Ze hebben dan ook een geliefde nodig die hen veiligheid biedt en die hen kan afschermen van de vijandige buitenwereld.

Het zijn volgens de astrologie spirituele mensen die realiteit en fictie door elkaar weven. De gevoelens die de Vis koestert in een relatie zijn meestal oprecht. Toch stellen we vast dat veel Vissen meerdere relaties zullen hebben in de loop van hun leven.

Meer lezen

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Numerologie

Wat is jouw jaargetal volgens de numerologie voor 2024? Incl. archetypen Tarot

Ongeveer zoals bij astrologie het geval is, wordt bij numerologie in combinatie met Tarot ook…

Lees meer
Astrologie

De aardbeving in Nepal op 3 november 2023: een horoscoopanalyse

Een verwoestende aardbeving met een kracht van 6,4 op de schaal van Richter trof op 3 november 2023…

Lees meer
Astrologie

Wat je astrologische archetype onthult over jezelf

Het is duidelijk dat onze sociale en culturele achtergrond ons gedrag bepaalt. Maar wat als je…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom