Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Wat vertellen de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman over je vakantieliefde?

Astrologie
Bloom
01/02/2023
Wat vertellen de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman over je vakantieliefde?

Ga je tijdens je vakantie op zoek naar de liefde? Als je op zoek bent naar de ideale match kan je altijd, al dan niet subtiel, polsen naar de verjaardag van degene die je wil veroveren. Het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) kan je volgens de astrologie immers veel vertellen over wat de vakantieliefde voor jou in petto heeft. In dit artikel lees je meer over de sterrenbeelden volgens het luchtelement, Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Tweeling

Tweelingen

Vakantieliefde

De Tweeling is erg nieuwsgierig en heeft interesse voor alles wat nieuw is. Het is een grappig teken dat bovendien houdt van spelen en rondhangen. Ze beschikken over een geïnteresseerde geest die van de hak op tak kan springen en dus een korte aandachtspanne heeft.

Tweelingen kunnen echt genieten van de liefde tijdens vakantie, zelfs als deze heel tijdelijk is. Toch zal de Tweeling het erop wagen, hij heeft slechts iemand nodig die zijn interesse wekt en die hem mentaal stimuleert.

Een Tweeling wil iemand die hem allerlei leuke en interessante dingen toont. Hij houdt bovendien van avontuur en reizen. Het vrijheidsgevoel van op vakantie zijn schept een sfeer waaruit romances kunnen ontspruiten.

In vakantietijd kunnen ze echt rondlopen als een kind en ze zijn dan dol op allerlei spelletjes. Ook de liefde hoort daarbij en Tweelingen zullen vaak van het ene liefje naar het andere lopen. Er steekt namelijk heel wat dubbelheid in dit teken en ze kunnen dus moeilijk beslissen wie of wat ze echt willen. Het spel van de liefde is een echt avontuur voor de Tweeling en de jacht schenkt ze veel plezier.

”Tweelingen zijn constant in beweging. Ze willen veel meemaken en vooruitgaan. Daarom hebben ze iemand nodig die scherp is van geest en van avontuur houdt.”

Oprechtheid van gevoelens

Dit sterrenbeeld is een dubbel teken en deze dubbelheid zien we vaak tot uiting komen in hun leven. Zo kan de Tweeling twee jobs hebben en zelfs twee geliefden. Alles in hun leven wordt als het ware in twee gesplitst en ze springen van het ene op het andere.

Vaak zijn Tweelingen erg bedrijvig in het vinden van vakantieliefdes en ze vinden het leuk om er een spelletje van te maken. Ze zijn constant in beweging en ze zijn als de wind op vakantie. Ze willen veel meemaken en willen vooruitgaan. Zelfs al vinden ze uiteindelijk een liefde, dan blijkt de verovering het derde wiel aan de wagen te zijn. Ze zijn dan namelijk opnieuw gehinderd in hun vrijheid, en hierdoor gaan ze weer andere contacten leggen en er soms nog een ander liefje bijnemen.

Ze hebben iemand nodig die scherp van geest is en van avontuur houdt. De Tweeling gaat op vakantie voor het plezier en al de rest is dan bijzaak. Liefdes die ze op vakantie beleefd hebben, zijn ze dikwijls snel vergeten wanneer ze weer thuis zijn.

Weegschaal

Weegschaal

Vakantieliefde

De Weegschaal houdt van vertier, vakantie, het mooie leven en van een ongedwongen bestaan. Dit romantische sterrenbeeld zal opfleuren tijdens de zomermaanden en vooral in de vakantietijd. Ze zijn erg sociaal en houden ervan om te schitteren in sociale middens. Door hun gave van uitstekende communicatie zijn ze uiterst charmant gezelschap. Het lijkt alsof ze zich er altijd voor uitsloven om bemind te worden en daarom komt dit teken altijd charmant uit de hoek.

Er zijn steeds gelegenheden voor een relatie want de Weegschaal is gracieus en ook zijn stijl is beminnelijk. Onder het bevallige uiterlijk zit een gevoelige ziel die wil behagen en verleiden. 'Make love, not war' is een slagzin die waarschijnlijk door een Weegschaal werd uitgevonden. Dit teken houdt ervan om te praten, zelfs over de liefde.

De Weegschaal maakt zich steeds mooi en heel dikwijls lijkt het alsof ze echt op de versiertoer zijn, maar dat is gewoon hun gedrag en kledingstijl die dit laat uitschijnen. Iedere toenadering zal door de Weegschaal erg gewaardeerd worden want dit sterrenbeeld krijgt graag complimentjes.

Dit gevoelige sterrenbeeld vindt het bovendien schitterend wanneer iemand aandacht aan hen besteed. De eerste contacten kunnen eerder koel en kalm verlopen, maar onder de uiterlijke schijn van de Weegschaal steekt een heel speelse en romantische natuur.

”De Weegschaal lijkt een uitdagend spel te spelen als hij of zij verschillende mensen naar zich toetrekt. De waarheid is dat dit sterrenbeeld moeilijk kan kiezen; kiezen betekent voor de Weegschaal immers de ander verliezen.”

Oprechtheid van gevoelens

De Weegschaal wordt volgens de astrologie makkelijk verliefd, zeker op vakantie, en is meestal verliefd op de liefde zelf. Dat betekent evenwel niet dat er twijfels rijzen wanneer een Weegschaal de stap naar een relatie heeft gezet.

Heel dikwijls spelen de Weegschalen een spel waarbij ze verschillende mensen naar zich toe trekken. Toch blijven ze op een veilige afstand, wat laat uitschijnen dat ze gewoon uitdagend zijn. Dat is echter niet zo, vaak kunnen ze gewoon niet kiezen. Kiezen betekent voor de Weegschaal dat ze dan de ander verliezen.

Een relatie met een Weegschaal is een aangename belevenis, aangezien dit sterrenbeeld zoekt naar zachtheid, tederheid en harmonie. De Weegschaal zoekt ook naar plezier en vertier, en de liefde wordt met dit sterrenbeeld dus een spetterend feest. Naast het verstandelijke aspect, is er ook het sensuele aspect dat je in alle staten van vervoering brengt. De Weegschaal is bekommerd om je welbehagen.

Waterman

Waterman

Vakantieliefde

De Waterman is een visionair en is erg bezorgd. Hij ziet de schoonheid in liefde en kent de vriendschap, daarom zal hij de wederzijdse idealen proberen na te streven. Het zijn onafhankelijke zielen die heel veel vrienden hebben en zich makkelijk integreren. Ze hebben een humanitair doel voor ogen.

De Waterman is gefascineerd door een partner die zijn of haar ideeën deelt met hem, namelijk het streven naar een betere wereld. De Waterman zoekt een intuïtieve partner die bereidt is om naar tradities te handelen en denken. Zij of hij zal echt het hart van de Waterman veroveren.

De Waterman zelf is op vakantie een flirterige charmeur die veel harten kan veroveren. Heel dikwijls zal je de Waterman ontmoeten in gezelschap van een hele groep vrienden want dit is hun natuurlijke biotoop.

”Voor de rationele Waterman is het soms moeilijk om gevoelens te plaatsen. Dit sterrenbeeld dient ruimte te geven aan de echte beleving van gevoelens en zal moeten toegeven aan zijn hart.”

Oprechtheid van gevoelens

De Waterman heeft meestal veel vrienden en vriendinnen. De echte prijs voor dit sterrenbeeld is om in deze grote groep de ware liefde te vinden. Watermannen houden ervan om hun partner plezier te schenken en dit is in overeenstemming met hun altruïstische instelling.

Een relatie beginnen met een Waterman is een kwestie van geven en nemen, dan ontstaat de grootste harmonie. Indien je echt progressief en onconformistisch bent, dan krijg je de zegen van de Waterman.

Voor veel van de Watermannen is de ware liefde echter een abstract begrip. Voor de echte liefde zal de Waterman niet vlug toegeven want hij ziet het eerder als een spel. Men geniet van het spel en daardoor duurt het ook een tijdje. Toch is de Waterman echt rationeel en dit teken heeft het dan ook moeilijk om zijn gevoelens te plaatsen. De emotionele en seksuele kant van de relatie kan hij soms moeilijk beleven. Dit sterrenbeeld zal ruimte moeten geven aan de echte beleving van gevoelens en zal dus moeten toegeven aan zijn hart.

Meer lezen

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Wat je astrologische archetype onthult over jezelf

Het is duidelijk dat onze sociale en culturele achtergrond ons gedrag bepaalt. Maar wat als je…

Lees meer
Astrologie

Vissen, jouw jaarhoroscoop 2024-2025: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Vissen is jarig als de maanden februari en maart hun intrede doen. Met de…

Lees meer
Dossier 2024

Voorspellingen 2024 • Economie, klimaat en energie • In de ban van 2024

We zijn uiteraard nu al benieuwd naar wat 2024 voor ons in petto heeft. Bloom ging te rade bij…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom