Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Wat vertelt je sterrenbeeld je over je kledingstijl?

Astrologie
Bloom
17/04/2019
Wat vertelt je sterrenbeeld je over je kledingstijl?

Er zijn veel verschillende manieren om een outfit uit te kiezen maar heb je wel eens overwogen om je te kleden volgens je sterrenbeeld? Je sterrenbeeld vertelt je essentiële dingen over wie je bent, en op die manier kun je kiezen voor kleding waar je je goed in voelt.

De tekens van de dierenriem zijn verdeeld in vier groepen; aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen geven al aan dat ze elk volkomen unieke eigenschappen hebben. Het zegt ook iets over hoe je je presenteert naar de buitenwereld, oftewel, hoe je je kleedt. Elk element heeft zijn eigen voorkeur voor een bepaalde look.

”Down to earth aardetekens:”

Steenbok, Stier en Maagd

De aardetekens vallen voor degelijke kleding van een gerenommeerd merk, goede kwaliteit die lang mee gaat. Ze hebben een vaste garderobe met kleding waar ze zeker van kunnen zijn. Een steenbok houdt van duurzame, elegante kleding. De term “power dresser” is vast door een steenbok uitgevonden. De stiervrouw heeft een voorkeur voor zwarte kleding, maar dan met een vleugje biker chick. Een leren jas past bij alles voor een stier. De maagdvrouw is altijd zorgvuldig gekleed, alles in haar kleding is perfect op elkaar afgestemd.

”De vlammende vuurtekens”

Ram, Leeuw en Boogschutter

De kledingkeuze voor vuurtekens is vaak een extravagante stijl in duidelijke kleuren, met opvallende accessoires. Een ramvrouw is heel graag duidelijk aanwezig op een feest en ze houdt van felle kleuren zoals smaragdgroen, dieprood en kobaltblauw, gecombineerd met gouden accessoires. De leeuwvrouw staat bekend om haar dramatische entrée, niemand ziet haar over het hoofd. Als kledingkeuze passen de kleuren rood en goud daarbij, en mogelijk een luipaardprint. De boogschuttervrouw kiest voor een uitbundige, vrolijke outfit met flair, natuurlijk wel met comfortabele schoenen.

”De gevoelige watertekens”

Vissen, Kreeft en Schorpioen

De watertekens voelen zich het beste in elegante en vrouwelijke kleding in soepel vallende materialen. Ook in hun sieraden kiezen ze voor verfijning, zoals echte parels. Als vissenvrouw houd je van vloeiende, vrouwelijke lijnen, bijvoorbeeld een zijden jurk in pasteltinten, met betoverende en beweeglijke accessoires. Voor de kreeftvrouw staan vrouwelijkheid en individualiteit voorop, bijvoorbeeld een vintage designer jurk met een diep decolleté. Gecombineerd met een prachtig parelsnoer en verfijnde oorbelletjes. Voor de schorpioen is zwart de ideale kleur, past bij alles. Waarschijnlijk heb je als schorpioen diverse sexy zwarte jurkjes in de kast hangen, met hoge hakken om net even die ongenaakbaarheid uit te stralen.

”De ongrijpbare luchttekens”

Waterman, Tweelingen en Weegschaal

Als je sterrenbeeld een luchtteken is, hou je waarschijnlijk van onconventionele kleding, een opvallende look met bijzondere sieraden. Plus een rijk assortiment aan wufte sjaaltjes en mooie handtassen. De watervrouw stelt prijs op haar onbereikbare uitstraling. Ze draagt aparte kleding zoals sexy jurkjes met een statement ketting, maar dan wel met praktische schoenen. De tweelingvrouw houdt van een basisgarderobe met vaste kledingstukken in vrolijke kleuren. Dit zijn items waar ze altijd op terug kan vallen, gecombineerd met aparte accessoires en kekke schoenen. Koele kleuren staan de meeste weegschaalvrouwen goed: bijvoorbeeld aqua en roze en dan graag in luxe stoffen en vrouwelijke lijnen. En uiteraard alles zorgvuldig in evenwicht.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Boekentip • 'Over het leven enzo' van Nathalie Willems

Stijve tepels, kikkers voor het ontbijt, appelfoeven, … je kan het zo gek niet bedenken. Daarmee…

Lees meer
Spiritualiteit

Zoek de liefde & ontdek jezelf: de groei van je ziel

Liefde vormt de kern van onze zoektocht naar vervulling. We streven naar zelfliefde en genegenheid…

Lees meer
Spiritualiteit

Waarheen gaat de reis na de dood?

Als we het over de dood hebben, dan raken we een onderwerp aan waar veel mensen het liefst niet mee…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom