Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Voor welke job zijn de vuurtekens in de wieg gelegd?

Astrologie
Bloom
17/01/2019
Jouw ideale job volgens de astrologie: deel 1

Als ze zo net van de schoolbanken komen, weten heel wat jongeren niet wat ze verder in het leven zullen doen en voor welke job ze precies zullen opteren. Er is momenteel een overaanbod aan mogelijkheden en dat maakt het kiezen des te moeilijker. Maar ook als je al een poosje in een bepaalde branche actief bent, kan er een moment komen waarop je je afvraagt of je wel goed bezig bent en of dit wel de job van je leven is. Astrologie kan een handig hulpmiddel zijn om uit te pluizen wat soort werk bij jou hoort, waar je talenten liggen en wat je graag doet. In dit artikel is het de beurt aan de Ram, Leeuw en Boogschutter om dit te ontdekken!

Ram

Jouw Ideale Job Ram Bloom Web

Je bent té zelfstandig om dag in dag uit voor een baas te werken. Je hebt handen aan je lijf en daarom probeer je de werkweek vol te krijgen door te gaan bijklussen. Hoe dierbaar je vrijheid je ook is, je zult nooit buiten de lijntjes kleuren en dus houd je je braafjes aan de geldende regels en normen. Je schikt je naar wat de wet je voorschrijft en dus ben je wel te vinden voor een baan bij een overheidsinstantie. Dat vergt wel enige aanpassing, want hier moet je rigoureus de richtlijnen volgen en georganiseerd te werk gaan. Bij momenten krijg je het hiervan op de heupen, omdat je met je vuur geen blijf weet en omdat je ongeduld danig op de proef wordt gesteld. Een project volledig en tot in de puntjes afwerken is bovendien ook al niet je sterkste kant en dus wordt het soms schipperen. Het statuut van 'zelfstandige in bijberoep' is je op het lijf geschreven, want zo kan je na de 'normale' dagtaak toch iets op eigen houtje doen. Daar heb je heel wat voldoening van en het is de ideale uitlaatklep voor je bruisende energie.

Beroepen die jou op het lijf zijn geschreven:

ondernemer, ingenieur, sportleraar, chirurg, politieman/-vrouw, militair, dierenfokker, politicus

Leeuw

Jouw Ideale Job Leeuw Bloom Web

Vóór alles streef je naar aanzien, erkenning en macht, maar ook naar materiële zekerheid. Je wilt gezien worden als een succesvol persoon, die bovendien met z'n carrière rijkdom heeft weten te vergaren. Je bent vooral geschikt voor leidinggevende functies waar je je (natuurlijke) autoriteit kunt laten gelden. Je ondergeschikten hebben waardering voor het feit dat je geen misbruik maakt van je positie. Bij de organisatie van je werk hou je je aan je eigen aanpak, omdat je ervan overtuigd bent dat die de enige is die tot resultaat leidt. Je hebt vooral oog voor het groter geheel, terwijl de details wel eens aan jou voorbijgaan. Dankzij je warme persoonlijkheid ben je geliefd én gerespecteerd bij je collega's. Op de werkvloer ben je op je best als je de dingen kunt doen die je graag doet, want iets tegen je zin doen, is niets voor jou. Dan haak je al snel af. Je hebt de reputatie een harde werker te zijn, want je hebt maar één doel voor ogen: de top bereiken. Zelfs als je onderaan de ladder moet beginnen, ben je niet te beroerd om ervoor te gaan.

Beroepen die jou op het lijf zijn geschreven:

entertainer, bedrijfsleider, leraar, gynaecoloog, pediater, decorateur, modeontwerper, juwelier, schoonheidsspecialiste

Boogschutter

Jouw Ideale Job Boogschutter Bloom Web

Je ziet het groots, Boogschutter, en je wil het maximum uit je (beroeps)leven halen. Waardering, naam en faam, met flink wat invloed en een goedbetaalde baan, voor minder doe je het niet. Een nine-to-five job is niks voor jou, want jij kijkt niet op je horloge wanneer je aan het werk bent. Je zult ook niet vastroesten in je bureaustoel, want de wijde wereld lonkt. Het contact met verschillende mensen uit de meest uiteenlopende culturen is een must, want je leert ontzettend veel uit die wisselwerking van opvattingen en ideeën. Precies zoals in je privéleven heb je ook in je job een enorme nood aan vrijheid. Een immer positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je uiteindelijk alle tegenwerking kunt weren. Voor jou is mislukken geen optie. Maar weet dat je pas écht de top zult bereiken als je bereid bent om je dienstbaar op te stellen. Bescheidenheid is een deugd die je jezelf eigen zult moeten maken om te slagen in je carrière.

Beroepen die jou op het lijf zijn geschreven:

leraar, professor, reisleider, advocaat, rechter, uitgever, handelsvertegenwoordiger, sportarts.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Voeding & Gezondheid

Kruidenthee voor het najaar: drie magische kruidenmengsels voor lichaam en geest

Het najaar is aangebroken, de herfst is in het land. Elke seizoensverandering heeft invloed op ons.…

Lees meer
Liefde & Relatie

Dromen en narcisme • deel 1

Veel, zo niet alles wat je droomt, heeft te maken met jezelf. De symbolische boodschappen in dromen…

Lees meer
Numerologie

Het orakel met de dobbelstenen

De mens heeft altijd geprobeerd om de sluier omtrent hun toekomst op te lichten. Het contact met…

Lees meer
Bloom 2 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom