Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

6 juni 2024 • Nieuwe Maan in Tweelingen • Boost je communicatieskills

Astrologie
Bloom
30/05/2024
6 juni 2024 • Nieuwe Maan in Tweelingen • Boost je communicatieskills

Op donderdag 6 juni 2024 staat omstreeks 14.40 uur de Nieuwe Maan in Tweelingen. Het sterrenbeeld waarin de Nieuwe Maan zich positioneert vertelt ons iets over de levensdomeinen waarin we intenties mogen zetten en plannen kunnen uitwerken. Deze Nieuwe Maan op 6 juni 2024 bevindt zich in het intellectuele teken Tweelingen. Een luchtteken dat staat voor studie, communicatie en contacten. Wend deze maanfase dus aan om je intenties op het vlak van opleiding of communicatie helder te stellen.

Bij Nieuwe Maan situeren de Maan en de Zon zich op dezelfde plaats in de ruimte. Een Nieuwe Maan luidt altijd het einde van een 28 dagen durende cyclus aan en staat tegelijkertijd ook voor een nieuw begin. Deze maanfase moedigt ons aan om te beginnen met een schone lei en oude projecten en initiatieven af te ronden voordat we beginnen aan iets nieuws. Zet een intentie voor wat je in je leven wilt manifesteren. Denk goed na over welk zaadje je wilt planten deze maand. De periode rond een Nieuwe Maan is uitermate geschikt voor reflectie en contemplatie. Denk na over wat je wil bereiken en wend de energie van de Nieuwe Maan in Tweelingen aan om de komende dagen tot actie over te gaan.

Luister jij wel naar je hart? Volg jij je gevoel? En wat straal je uit naar de buitenwereld? Ook dit zijn facetten van het communicatieve aspect en de moeite waard om te onderzoeken.

Nieuwe Maan in Tweelingen 2024: Boost je communicatieskills

Summer Bloom Festival Diest en Oostende 2024 Home

Met de Nieuwe Maan in Tweelingen is het vooral aangewezen om je communicatieve skills eens onder de loep te nemen. Kun jij je angsten, diepste verlangens of ambities goed verwoorden? Luister je wel oprecht en met een open, onbevooroordeeld hart naar iemand? Geef je je medemens wel de gelegenheid om hun standpunt te verwoorden of onderbreek je vaak iemand?

Maar het is ook heilzaam om de blik naar binnen te richten. Luister jij wel naar je hart? Volg jij je gevoel? En wat straal je uit naar de buitenwereld? Dit zijn allemaal facetten van het communicatieve aspect en de moeite waard te onderzoeken.

Tweelingen is het enige teken van de dierenriem dat twee gezichten heeft. De Tweelingen heeft soms een ietwat sluw en oppervlakkig karakter. Roddelen is iets waar de Tweelingen niet voor terugdeinst. Maar what comes around, goes around.

Let tijdens deze Nieuwe Maan in Tweelingen dan ook goed op je woorden. Wanneer je iets zegt, tegen wie je iets zegt en vooral hoe je iets zegt. Want je woorden kunnen zomaar verkeerd opgevat worden of zelfs tegen je gebruikt worden.

Nieuwe Maan in Tweelingen Ritueel

Nieuwe Maan extra visual

1. Het spreekt voor zich dat dit Nieuwe Maan-ritueel rond communicatie draait. Bedenk welke boodschappen je het universum wilt insturen. Boodschappen die je intenties en manifestaties kracht bijzetten. En dit kan op verschillende manieren.

2. Vind een comfortabel en sereen plaatsje onder de Nieuwe Maan.
Plaats nauwkeurig geselecteerde edelstenen en kristallen om je persoonlijke plekje te voorzien van de juiste sfeer. Kaarsen mogen ook gebrand worden. Lees hier hoe je edelstenen uitkiest, reinigt en oplaadt.

3. Onderzoek welke intenties je wil zetten voor de komende maancyclus en hou daarbij vooral rekening met waar de Tweelingen voor staat in het leven (communicatie, het denken, beweging, korte afstanden afleggen, kennis en informatie verzamelen), ....

4. Bedenk daarna welke boodschappen je het Universum in wilt sturen die je intenties van daadkracht kunnen voorzien. Zoek ook woorden om je Nieuwe Maan affirmatie vorm te geven. Hoe ga je je intentie concreet vorm geven?

5. Werk deze boodschappen en affirmaties uit. En dat mag in elke communicatievorm. Be creative! Schrijf een gedicht, een haiku, een brief of zelfs een lied. Schrijf de affirmatie op een papiertje en hang het boven je spiegel of steek 'm in je portemonnee.

6. Hierna mag je de tekst bij je dragen, verbranden of begraven. Kies voor de optie die goed aanvoelt op het moment.

Verbinden Maanfasen E Book Bloom Online

Ontvang gratis het E-Book 'Verbind je met de maanfasen'

Leer aan de hand van het gratis E-Book 'Verbind je met de maanfasen' hoe je jouw leven meer glans en kracht kan geven door je te verbinden met de maanfasen.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang het E-Book 'Verbind je met de maanfasen' gratis.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

De transitie naar het Watermantijdperk: resoneren op de nieuwe energie is allesbehalve vanzelfsprekend

Als Bloom’er weet je natuurlijk dat we ons momenteel in een heuse transitie bevinden. De overgang…

Lees meer
Lifestyle

Voel je zen in je eigen huis: 5 tips voor het creëren van een rustige omgeving

In onze drukke en stressvolle levens is het belangrijk om een plek te hebben waar we kunnen…

Lees meer
Meditatie

Sound Healing- de onzichtbare helende kracht van geluid- Kristof Lambregts

Voor je dit artikel begint te lezen, wil ik je vragen om even je ogen te sluiten en te luisteren.…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom