Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Promo
Lenormand pakket bloom uitgeverij boeken en kaarten

Lenormand pakket • incl. 5 boeken en 2 kaarten

sku: BELALEPA
€ 119,40
€ 100,00
Product beschikbaar

Lenormand pakket • incl. 5 boeken en 2 kaarten is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Inhoud
5 boeken en 2 lenormand kaarten decks
Productcode
BELALEPA

Productinformatie

Handig Lenormand pakket voor beginners én gevorderden • Erna Droesbeke

Inclusief 5 Lenormandboeken en 2 Lenormand kaarten decks

Met dit handig Lenormandpakket waan je je al snel een pro en is een must voor zowel de beginnende als de gevorderde kaartlegger. Dit pakket omvat volgende bestsellers over het kaartleggen met de Lenormand:

'Kaartleggen voor iedereen met Mlle Lenormand': in dit boek introduceert Erna Droesbeke op heel eenvoudige wijze de lezer in de wereld van de Lenormandkaarten. Je moet niets afweten van het kaartleggen of de Lenormandkaarten om ermee te beginnen. Met behulp van het handige waarzegbord en de verklaringen in het boek, kan je je eigen lot en toekomstige gebeurtenissen leren duiden. En wat je op die manier te weten komt, is jouw geheim!

Werkboek Vraag en Antwoord van Levensvragen met de Kleine Lenormand - Deel 1: in dit werk komen de Vier Kleuren van Harten, Klavers, Ruiten en Schoppen uit de Lenormandkaarten uitgebreid aan bod die de vier belangrijke, energetische richtingen van het leven aanduiden. Er wordt ook stilgestaan bij de Hofkaarten Koning, Koningin en Boer op zowel hun leeftijd als op hun fysieke en astrologische betekenis. Wie geïnteresseerd is in astrologie, kan zo zijn voordeel halen uit de kaarten.

Werkboek Vraag en Antwoord van Ontmoetingskaarten met de Kleine Lenormand - Deel 2: in dit boek komen de Ontmoetingskaarten met dezelfde nummerwaarde aan bod, die elkaar raken van Aas tot en met Zes, rechtop en omgekeerd. Vanzelfsprekend wordt veel aandacht geschonken aan de Sleutelwoorden en de Vier Kleuren in de Kleine Lenormand, want zij vormen immers de basis van het kaartleggen. In dit werk worden ook heel wat legmethodes onder de loep genomen, die ons helpen de boodschap van de Lenormandkaarten te ontsluieren, zoals de speciale rol van de Vier Azen in de kaartlegging, 'Drie Lenormandkaarten van dezelfde waarde in het Hoofdkruis' die elkaar raken, of de 'Waaier van Twaalf' en niet te missen: 'Vraag en Antwoord met de Geheime Kaart'…

Werken met de Droom- en Kleursymboliek van de Kleine Lenormand: dankzij de uitleg van de droom- en kleursymboliek in elke kaart en de door Erna Droesbeke uitgewerkte legpatronen met voorbeeld, zal jij, beste lezer, de precieze betekenis van elke Lenormandkaart beter begrijpen. Via de kleuren van zowel de 'Klassieke Lenormandkaarten' (Cartamundi) als de 'Waarzegkaarten van Erna Droesbeke' (Bloom) ga je de kaarten ook ‘voelen’, wat nog een extra dimensie toevoegt aan het voorspellen met de Lenormandkaarten.

• In het Kleine Lenormand Leggingen Werkboek passeren zowat alle legpatronen de revue die auteur Erna Droesbeke in de loop van de jaren in haar boeken over de Kleine Lenormand heeft uitgewerkt, met o.a. de bespreking van de ‘Vier Elementen in Harten, Klavers, Ruiten en Schoppen’, de ‘Sleutelwoordmethode’, de ‘Ontmoetingskaarten’, het ‘Legpatroon van Vijf’, het ‘Legpatroon van Dertien’, het ‘Ja-Neen-Antwoord’, de methode van ‘Vraag en Antwoord’, of het ‘Legpatroon van Liefde en Relatie in het Magisch Vierkant’.

En uiteraard kunnen de Lenormandkaarten in dit pakket niet ontbreken. Je vindt er maar liefst 2 versies: de klassieke van Cartamundi, en de eigentijdse variant van kunstschilder en auteur Erna Droesbeke:

Klassieke Lenormand Kaarten: deze Klassieke Lenormand Kaarten zijn over de hele wereld een begrip. De Mademoiselle Lenormand kaarten zijn in iedere New Age winkel, waar dan ook, te verkrijgen. De kaarten van Mademoiselle Lenormand helpen je om antwoorden te verkrijgen op belangrijke levensvragen.

Nieuwe Lenormand Kaarten Erna Droesbeke: de traditionele Nieuwe Lenormand Kaarten door internationaal gerenommeerd auteur, kunstenares en kaartlegster Erna Droesbeke in een nieuw jasje gestoken! In de gebruiksaanwijzing vind je ook een uitleg om de Lenormand kaarten te leggen volgens de 'Veraf-dichtbijmethode', alsook de 'Methode hoofdkruis in heden - verleden - toekomst'.

Dit Lenormand pakket is heden bij Bloom te kopen aan een voordelig tarief van €100 (i.p.v. €119,40). Sla vandaag je slag!

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom