26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

De sleutel tot zelf-bevrijding • Christiane Beerlandt

sku: BELA4480
€ 69,00
Product beschikbaar

De sleutel tot zelf-bevrijding • Christiane Beerlandt is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Christiane Beerlandt
Aantal pagina's
1088
ISBN
9789075849325
Afmetingen
24,7 x 18,5 x 6,8 cm
Bindwijze
Hardcover
Druk
19
Productcode
BELA4480

Productinformatie

De sleutel tot zelf-bevrijding • Christiane Beerlandt • boek

Levensfilosofie voor een gezond en gelukkig bestaan

Het boek 'De sleutel tot zelf-bevrijding' van Christiane Beerlandt beschrijft zeer diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1300 ziekten (van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker). Het boek De sleutel tot zelf-bevrijding beschrijft ook de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen (oren, knie, lever, enz.). Auteur Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de diepere reden waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, waarom de ene mens wel en de andere niet vatbaar is voor dit of dat virus en waar de mens zich bevindt op het psycho-emotionele vlak. De auteur is niet tegen geneesmiddelen, kruiden of andere therapeutische hulpmiddelen van buitenaf, maar wijst op het belang tegelijkertijd aan zichzelf te werken om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen. Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden.

De merkwaardige ontstaanswijze van het boek 'De sleutel tot zelf-bevrijding' maakt dat het met geen ander te vergelijken is. Christiane Beerlandt keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit haar innerlijke Bron. Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie liggen aan dit boek ten grondslag. De ervaring heeft geleerd dat lezers verrast zijn door de raakheid en juistheid van de tekst die handelt over hun lichamelijke klacht of ziekte. Ook voor een groot en steeds groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers is dit werk, dat hiermee reeds aan zijn achttiende druk toe is en in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om hun patiënten te helpen op een diep-psychisch niveau. Hiernaast bevat het boek een eerste deel waarin Christiane Beerlandt ons via haar optimistische levensfilosofie bouwstenen aanreikt voor een nieuwe wereld waarbinnen de mens zich kan bevrijden van alles wat met fatalisme, emotionele trauma’s, depressie, lijden en ziekten, sektevorming, indoctrinaties… te maken heeft.

Je kan van iedereen leren, maar vorm tenslotte zelf je eindbesluit. Volg niemand, wees trouw aan jezelf”, aldus Christiane Beerlandt.

Overige werken van Christiane Beerlandt

De Hoorn des Overvloeds
Als de dieren spreken konden
Bevrijdende astrologie

Reviews

Anke

Mooi naslagwerk, met verrassend gedetailleerde beschrijvingen. Het boek kwam heel netjes verpakt, en bezorging van België naar Nederland ging snel en vlekkeloos.

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom