Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

27 augustus 2022 • Nieuwe Maan in Maagd • Details & Analyse

Astrologie
24/08/2022
27 augustus 2022 • Nieuwe Maan in Maagd • Details & Analyse

Op zaterdag 27 augustus 2022 om 10.15 uur vinden we de Nieuwe Maan in het aardeteken Maagd. Eigenschappen van de Maagd kan je onder meer als analyserend en kritisch, nuchter (aards) en perfectionistisch invullen. De Maagd is doorgaans betrouwbaar, bescheiden en zelfs wat aan de verlegen kant. De meeste Maagden blijven liever op de achtergrond en laten liever niet te veel van zichzelf zien. Maagden staan erom bekend dat ze meestal beschikken over een haarscherp verstand en zijn meesters in het observeren en analyseren van problemen en komen daarna dan met de meest simpele en vooral praktische oplossingen op de proppen. De Nieuwe Maan is een periode om doelen te stellen, projecten uit te dokteren en dromen achterna te jagen. Wend de eigenschappen van de Maagd dan ook aan om je plannen van een vliegende start te voorzien.

De Nieuwe Maan in Maagd op zaterdag 27 augustus 2022

”Een Maan in Maagd kan een prikkelbaar en vurig kantje hebben als ze wordt gepusht zoals Mars dat misschien wel heeft gedaan.”

De Nieuwe Maan in Maagd staat in het teken van dienstbaarheid, hard werken en orde en netheid. De Maagd schenkt ons het vermogen om alles waarbij een oplettend oog vereist is, aan te pakken. Denk hierbij aan administratief werk, paperassen, financiën, etc. Een handig gegeven, zeker als je weet dat een Nieuwe Maan hét startsein is voor een nieuwe cyclus, een nieuw begin. Trek jezelf terug om die vervelende, ingewikkelde taken die al even op je liggen te wachten onder handen te nemen.

Er kan een gevoel van opluchting heersen eens deze nieuwe maanfase aanbreekt. Deze Nieuwe Maan in Maagd heeft zich onlangs bevrijd van een vierkant met Mars in Tweelingen, waar de focus verdeeld kan hebben gevoeld. In het bijzonder door tegenstrijdige gevoelens, partijen of keuzes. De rode planeet symboliseert de fysieke kant van het leven en hoe een innerlijk vuur zich snel vertaalt naar concrete acties. De Maan daarentegen vertegenwoordigt de gevoelswereld, emoties en contemplatie. Een Maan in Maagd kan een prikkelbaar en vurig kantje hebben als ze wordt gepusht zoals Mars dat misschien wel heeft gedaan.

Dat de Maagd een pietje-precies is, is algemeen bekend. Deze analyserende eigenschappen kunnen tijdens deze Nieuwe Maan ook ingezet worden om (recente) emotionele situaties te ontleden. Mochten bepaalde levensgebeurtenissen (uit vorige levens) je dwars zitten, dan kun je als het stof is gaan liggen deze Nieuwe Maan inzetten om de zaken te analyseren en er levenslessen uit trekken.

Zo haal je het meeste uit deze Nieuwe Maan in Maagd

1 – Get started!
Deze Nieuwe Maan in Maagd is perfect om de mouwen op te stropen. Altijd al een eigen bedrijfje willen hebben? Een hypotheek voor een nieuw huis? Nu is het moment om het rekenwerk te doen en de eerste stap richting je doel te zetten.

2 – Contemplatie & meditatie
Dankzij de analytische geest van de perfectionistische Maagd kun je schaduwwerk verrichten. Zijn er nog trauma’s of gebeurtenissen (uit vorige levens) waarvan je denkt dat je er levenslessen uit kunt trekken, analyseer ze dan! Profiteer van je heldere geest.

3 - Clean your sacred space
Dat de Maagd van orde en netheid houdt, is al lang geen geheim meer. En toegegeven: een nieuw project op poten zetten en/of je buigen over een aantal vervelende karweitjes is soms toch wat fijner in een nette, zuivere omgeving. Ga aan de slag met salie en palo santo om je omgeving te reinigen nadat je jouw omgeving opgeruimd en schoongemaakt heb.

Een astrologisch vooruitzicht voor de wereld m.b.t. het volgende kwartaal!
Zowel online als fysiek bij Bloom te volgen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Maanwater als energizer: laad je water op met heilzame energie

Maanwater maken, het klinkt heel magisch… En dat is het ook! Je water opladen kan je heel…

Lees meer
Astrologie

Siderische astrologie: Mercurius Retrograde van 09 september t/m 02 oktober in Maagd

De planeet van communicatie, studie, logica, reizen en onderhandelingen - a.k.a Mercurius - loopt…

Lees meer
Dossier 2023

De kosmische tijdlijn van 2023: aan welke invloeden zijn we onderhevig?

In 2022 hebben de verschillende planeten en planeetstanden hun invloed uitgeoefend op ons en onze…

Lees meer
Bloom 4 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom