26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Astrologie meets technologie: de favoriete multimedia van jouw sterrenbeeld

Astrologie
11/09/2020
Astrologie meets technologie: de favoriete multimedia van jouw sterrenbeeld

Computers, laptops, smartphones, televisies, hifi-systemen en tablet: stuk voor stuk technologische snufjes die kunnen ingezet worden voor dé ultieme multimediale ervaring. Hoe staat elk sterrenbeeld tegenover deze complexe wereld? Het ene dierenriemteken grijpt voor elke behoefte naar een technologisch hulpmiddel, anderen raadplegen het internet enkel voor informatieve doeleinden. En jij, zonder welke apps kan jij niet leven?

RAM - een rasechte gamer

Multimedia sterrenbeeld gaming ram Bloom web

Het motto van een Ram is actie en initiatieven nemen. Met de onwetende onschuld van een kind ziet de Ram de uitdaging en het leven tegemoet. Voor dit vurig teken mag niets saai of vervelend zijn. Laptops en smartphones moeten snel werken, anders worden ze aan de kant geslingerd. Er wordt flink getikt en genavigeerd op deze toestellen. Staat het geluid redelijk hard met duidelijke hoorbare ritmes afkomstig van een drum of synthesizer, dan hebben we hier met een Ram te maken. Televisiekijken kan al snel tot verveling leiden, tenzij het een actiefilm van de hoogste plank betreft. We vinden veel gamers onder dit Marsteken. De gevechtspelletjes en sportgames behoren tot zijn favorieten. De Ram is een doener en uit zijn surfgedrag kan je uitmaken dat hij steevast op zoek is naar hoe hij zijn plannen kan verwezenlijken. Snel even piepen of een andere wagen niet beter bij hem past is ook een typisch zoekactie van dit sterrenbeeld. De vrouwelijke Ram probeert graag eens een andere tool uit voor het huishouden. Het kiezen van een blouse gaat vlot, past het niet, dan kan ze het toch ‘gratis’ retourneren. Toch is het noodzakelijk dat de Ram eens stilstaat bij zijn vaak weinig doordachte attitude tegenover multimedia. De smartphone of andere apparaten eens een dag aan de kant schuiven en in plaats daarvan actief sporten kan hem of haar lichamelijk veel deugd doen.

STIER - oldschool genieten

Multimedia sterrenbeeld muziek stier Bloom web

Vooraleer de Stier zich een multimediatoestel aanschaft, zal hij het praktisch nut ervan onderzoeken. Is dit aardeteken overtuigd dat dit apparaat voor hem een meerwaarde of een belangrijke hulp in zijn dagelijks leven betekent, dan gaat hij met veel plezier over tot de aanschaf ervan. Dit standvastig teken heeft geen sterke band met al die complexe hoogtechnologische apparaten. Hij of zij begrijpt soms niet goed dat mensen zich zo door internet kunnen laten inpalmen. En ze houden er al zeker niet van dat Big Brother meekijkt. Het multimediale toestel dat hij aanschaft, zal hij wel grondig willen kennen. De toestellen moeten kwalitatief zijn en tegen een stoot kunnen. Een Stier koopt van nature geen prullen. De PC of smartphone moet gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn. In de ochtendgloren eens piepen naar de app van het weer vindt hij best handig. Hij of zij zal rustig de tijd nemen om apps te verkennen en geniet met volle teugen van apps over de natuur, kunst en architectuur. Of wat te denken van een app die je kan inzetten in je keuken, huis of tuin? Héérlijk! Veel Stieren houden van muziek en het is duidelijk dat een hifi-toren of een ander muziekapparaat niet in hun interieur kan ontbreken.

TWEELINGEN - travel nerd

Multimedia sterrenbeeld gps tweelingen Bloom web

Dit nieuwsgierig sterrenbeeld is fan van alle toestellen die hem bijstaan om informatie te verkrijgen over zijn omgeving en hem in staat stellen om de wereld rond hem heen beter te leren begrijpen. Dagelijks worden allerlei nieuwskanalen geraadpleegd via de smartphone, zijn geliefkoosd multimediatoestel. Tweelingen is de boodschapper van de dierenriem. Het hoeft je dan ook niet te verbazen dat hij als eerste alle weetjes wil rondbazuinen aan de mensen in zijn omgeving. Zijn wapen? Zijn gsm, tabblad of laptop. Vanzelfsprekend is dit luchtteken contant in de weer met zijn PC of laptop. Dit Mercuriusteken zou zich ronduit slecht voelen, indien hij als laatste een wereldgebeurtenis zou vernemen. De meeste Tweelingen zijn vlotte praters en google translate is hun favoriete tool om het gesprek met een buitenlander aan te knopen. Dit beweeglijk sterrenbeeld zal veelal verschillende apparaten in huis hebben om in contact te staan met vrienden, collega’s en met al wat er reilt en zeilt in de wereld. Een GPS is tevens onmisbaar voor een rasechte Tweelingen. Die heeft hij immers broodnodig voor de veelvuldige verplaatsingen of trips die op de planning staan. Een fietscomputer zou hij best leuk vinden, want met deze navigator kan hij de ganse streek bewonderen en nieuwe contacten leggen.

KREEFT - eeuwig in verbinding

Multimedia sterrenbeeld social media Kreef Bloom web

Kreeft wil beleven, voelen en ervaren. Dit sterrenbeeld tref je dan ook aan bij gelijk welk volksgebeuren. Kreeft zet voornamelijk het internet in om te surfen en om boekingen te doen. Hij kan toch moeilijk een fantastisch feest of muziekevenement missen? Dit culinair teken wil proeven van het leven en al de tools die hem daarin ondersteunen zijn welkom. Kreeft vindt het onwijs leuk om met zijn smartphone te onderzoeken welk restaurant of hotel in een bepaalde stad een hoge score geniet. Hij of zij wilt weten wat er op tafel komt. Het is niet de technische kant van de toestellen die dit gevoelig horoscoopteken interesseert. Neen, hij ziet dergelijke hoogtechnologische snufjes als facilitators voor leuke belevenissen met mensen uit zijn omgeving. En ja, bij een Kreeft neemt de familie een belangrijke positie in. Dit sterrenbeeld zal zich dus voorzien van alle apps zoals WhatsApp, Facebook Messenger etc., zodat hij in verbinding blijft met zijn familie. Dit waterteken heeft verder ook oog voor educatieve en verzorgende aspecten voor kinderen en jongvolwassenen. Daarom zal Kreeft hen duidelijk maken dat de mens op de eerste plaats komt en multimedia van ondergeschikt belang is. Smartphones en iPads moeten dus op tijd uitgeschakeld worden en plaatsmaken voor intermenselijke contacten.

LEEUW - leeft voor een fanbase

Multimedia sterrenbeeld populair leeuw Bloom web

De meeste Leeuwen beschikken over een aangeboren organisatietalent en het is evident dat zij apps inzetten om hun activiteiten en interesses in de schijnwerper te plaatsen. Velen Leeuwen hebben leiderschapskwaliteiten en dit zien we bijvoorbeeld ook bij leraars en leraressen die leiding geven aan hun leerlingen. Ze leren hun pupils hoe zij met zin voor verantwoordelijkheid kunnen gebruikmaken van hun laptop of smartphone. Is de Leeuw aangesloten bij Facebook, Twitter of WhatsApp, dan zorgt hij er steevast voor dat hij kan terugvallen op een aanzienlijke fanclub. Veel likes en volgers, dat hoort nu eenmaal bij de status die een Leeuw zich wil aanmeten, toch? De Leeuw pronkt graag met gloednieuwe apparaten. Alles waarmee hij of zij bezig is, moet opvallen en dus ook de multimediatoestellen. Een smartphone van Apple is hem op het lijf geschreven, want deze sluit aan bij de klasse die hij wil uitstralen. Het gevaar blijft echter dat bepaalde gadgets voor jeugdige Leeuwen duur uitvallen, waardoor hun rekening in het rood gaat. Lekker gamen, dat is een tijdverdrijf naar het hart van dit vuurteken, want daar kan hij voor even echt ‘the king of the world’ zijn.

MAAGD - blogger in wording

Multimedia sterrenbeeld pinterest blog Maagd Bloom web

De Maagd wendt hoofdzakelijk technische tools aan om praktische zaken te verwezenlijken. We vinden bij Maagd veel fotoliefhebbers. Ze vinden fotowebsites, die hen in staat stellen om een kleurrijk fotoalbum samen te stellen, gewoonweg fantastisch. De interesse van de Maagd gaat uit naar gelijk welke app die hen helpt om gegevens te classificeren of te ordenen. Een PC, laptop of smartphone moet dus voornamelijk een praktisch nut in zich dragen: het ordenen van data. Indien het in zijn mogelijkheden ligt, koestert een Maagd zelfs de wens om een eigen programma te construeren. Ja, we vinden veel IT’ers onder de Maagden. Spotify bijvoorbeeld is voor een Maagd de gedroomde app bij uitstek. In no time rangschikken en herschikken ze hun favoriete muziek. Televisiekijkende Maagden stemmen af op die programma’s waar ze iets praktisch kunnen leren. Dat kan gaan over de natuur, voeding, kleine dieren en wetenschap. Ze waarderen enkel films die het realistische benaderen. In de wereld van games opteren ze ook eerder voor die spelletjes die hen iets praktisch bijbrengen. Een Maagd is een echte perfectionist en blinkt daardoor uit in gespecialiseerde domeinen. Bepaalde Maagden laten zich door teveel informatie overspoelen, waardoor zij door de bomen het bos niet meer zien. Voor deze Maagd geldt dus: probeer het overzicht te bewaren.

WEEGSCHAAL - swipe for love

Multimedia sterrenbeeld dating app weegschaal Bloom web

Bij de aanschaf van een multimediatoestel zijn veelal het uitzicht en het design voor de Weegschaal doorslaggevend. Voor een Weegschaal moet de gadget er gewoon mooi uit zien, zodat zijn gevoel voor harmonie in balans blijft. Dit intelligent luchtteken zal tevens oog hebben voor de kwaliteit van het apparaat, zeker als het over een muziekapparaat gaat. De iPod van Apple vindt hij best oké. De Weegschaal wordt gemakkelijk verstandelijk geprikkeld door alle informatie die op de laptop of smartphone terug te vinden is. Tools die hij of zij niet meer kan missen. Dit modebewust sterrenbeeld maakt handig gebruik van het internet en gaat steevast websites vergelijken, immer op zoek naar wie het mooiste kledingstuk of interieurvoorwerp naar zijn smaak aanbiedt. Er worden heel wat uren besteed aan de keuze van een passend artikel. Mogelijks dat door twijfel de Weegschaal op het laatste moment toch nog afhaakt. Single Weegschalen tref je op datingssites, want een relatie is voor hen een levensthema. Onder dit Venussterrenbeeld vind je niet echt veel fervente gamers. Toch kunnen spelletjes die verbonden zijn met mode, interieur, tekenen en muziek hem of haar aanspreken, in het bijzonder als ze kleurrijk zijn.

SCHORPIOEN - Netflix & chill

Multimedia sterrenbeeld netflix schorpioen Bloom web

Die hebbedingetjes die het intensief beleven van de Schorpioen prikkelen spreken hem het meest aan. Dat kan een luid klinkende hifi-toren zijn of een TV-beeldscherm van 58 inch. Hij of zij geeft geen cent uit aan weinig zeggende prullen. De belevingswereld van de Schorpioen moet aangewakkerd worden, de diepte in, omhuld door een flinke dosis mysterie. Dit hartstochtelijk waterteken gaat dus steevast op zoek naar die apps en toestellen die zijn gevoelens weten aan te drijven. Muziek die door merg en been gaat, een hartverscheurend actualiteitsprogramma of een passionele bedscène zijn allemaal mogelijke taferelen, waarbij een Schorpioen zijn hart ophaalt. Dit competitief sterrenbeeld kan een heel gedreven gamer zijn, die er op uit is om alle tegenstanders uit het spel te weren. Veel Schorpioenen voelen de mysterieuze krachten van de spirituele wereld haarfijn aan. Het is dan ook zonneklaar dat zij deze terreinen met alle tools, die ze voor handen kunnen krijgen, zullen onderzoeken. De meeste Schorpioenen zijn nuchter, waardoor velen met een technische gave begiftigd zijn. We zien ze veelvuldig verschijnen in technische beroepen zoals ingenieurs en techniekers. Het spreekt voor zich dat deze types oog hebben voor de wetenschap en de functionaliteit achter een bepaald multimediatoestel. Schorpioenen vind je dus terug in de verkoop of productie van IT-producten. Geïnteresseerden weten ze grondig te informeren door hun kennis op dit vlak.

BOOGSCHUTTER - sportieve zielen

Multimedia sterrenbeeld sport boogschutter Bloom web

Dit vurig sterrenbeeld wilt zowel geestelijk als fysisch zijn grenzen verleggen. Door een grote geestelijke interesse in allerlei zaken is hij of zij hoofdzakelijk op zoek naar betrouwbare informatie om zijn kennis te vergroten. Ondanks dat de Boogschutter regelmatig surft op Wikipedia zal hij deze informatie ook toetsen aan wetenschappelijks apps of bronnen. Hij of zij gelooft niet klakkeloos wat er op het internet te vinden is. Een rasechte Boogschutter reist graag en wilt proeven van andere culturen. Hij is een goede klant van allerlei reisagentschappen, maar zal ook zelf zich de moeite getroosten om informatie via allerlei reisapps te sprokkelen. Na enige tijd stelt hijzelf zijn reis samen en wordt hij op dat vlak een goede reisadviseur die zijn weg uitstekend kent op het internet. GPS en google maps zijn fantastische tools om zijn doel te bereiken. De auto, moto of mobilhome van een Boogschutter is uitgerust met de laatste gadgets. Dit beweeglijk sterrenbeeld sport graag en tijdens het lopen is hij uitgerust met een hartslagmeter, digitale teller of bluetooth-koptelefoon. De fietser zal veelal over een fietscomputer beschikken. Sagittarius heeft meestal een ruime interesse en een groot respect voor de natuur en het milieu. Hij downloadt daarop apps over de natuur, het weer, het klimaat en de dierenwereld om zo zijn kennis op deze vlakken te verruimen.

STEENBOK - een financiële purist

Multimedia sterrenbeeld financien steenbok Bloom web

De langzaam ondernemende kracht van Steenbok is in de astrologische wereld alom bekend. Dit sterrenbeeld zal hoofdzakelijk de middelen van de multimediawereld inzetten om praktisch en materieel vooruit geholpen te worden. Hij of zij schuimt het internet af op zoek naar regels en wettelijkheden die verband houden met zijn beroep. Indien hij voldoende tijd ter beschikking heeft, zou hij net als een fiscalist alles willen te weten komen over Tax-on-web. We treffen veel Steenbokken in de bouwsector aan en het is duidelijk dat zij gebruik maken van vele professionele apps. Digitale architectuurapps vinden ze fantastisch. Een Steenbok heeft een neus voor ondernemen en op oudere leeftijd is hun spaarpotje flink aangedikt. Daarnaast doet een Steenbok graag beroep op allerlei belegginsplatforms om een trapje hogerop te geraken. Dit nuchter teken is ongetwijfeld aangesloten bij een bepaalde beleggingssite en volgt nauwlettend de beurskoersen. Een Steenbok zal hoofdzakelijk dingen of zaken van de multimediawereld kopen die waardevol zijn of zijn standing benadrukken. Een laptop van Apple of een muziekinstallatie van Bose zijn onmisbaar in zijn degelijke woning. Sommige Steenbokken hebben een zwaar karma te dragen en daardoor zetten zij allerlei tools in om hun gezondheid of die van anderen te verbeteren. De kluizenaars onder de Steenbokken zullen daarentegen geen enkel hoogtechnologisch apparaat ter hand nemen.

WATERMAN - futuristische visionair

Multimedia sterrenbeeld drone waterman Bloom web

De Waterman treedt graag origineel op in zijn omgeving. Velen hebben een technische of intuïtieve aanleg. In hun ruimere vriendenkring vallen deze zonderlingen op door allerlei vernuftige elektronische hebbedingetjes. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste nieuwe snufjes. Indien ze de middelen en de plaats hebben schaffen ze deze ook geheid aan. Hun aandacht gaat uit naar astronomie, vliegtuigen of computerkunde. Veel Watermankinderen dromen ervan om op een dag piloot te worden. Ach ja, een drone met een camera mag ongetwijfeld niet in hun collectie ontbreken. Dit intelligent luchtteken heeft evenzo oog voor het klimaat en milieu. Ondanks zijn niet-alledaagse visie op het leven blijft hij standvastig in zijn weten en denken. Onder dit sterrenbeeld treffen we dan ook veel sympathisanten aan, die zich inzetten voor het klimaat en het milieu. Een Waterman vertoeft vaak in de gamewereld. Hij blinkt uit in allerlei futurologische spelletjes. Geen enkel sterrenbeeld heeft namelijk zo’n sterke feeling met sciencefiction. Het produceren, filmen met hoogtechnologische camera’s past volkomen in het plaatje van een Waterman: deze apparaten stellen hem namelijk in staat om zijn mening vast te leggen. De Aquariusenergie tref je ook in de holografische beelden, die je terugvindt op de smartphone van een Waterman.

VISSEN - let there be music

Multimedia sterrenbeeld spotify Vissen Bloom web

Een Vissen-type laat zich leiden door gevoelsstromen en zijn fijnzinnig intellect. Het is evident dat dit gevoelig sterrenbeeld allerlei apparaten in huis haalt die tegemoetkomen aan zijn behoefte aan muziek, films en zijn verbinding met het collectieve. Indien een Vissen over de nodige middelen beschikt, zal hij ongetwijfeld investeren in een mega radio, een hifi-installatie of homecinema. Apps, zoals Spotify, die hun verbeeldingskracht prikkelen spreekt een Vissen aan. Doordat ze vaak in een sterke droomwereld vertoeven, dient een Vissen zich extra te beschermen tegen malware en bedrieglijke praktijken op het internet. Een kwalitatief antivirusprogramma is voor een Vissen geen overbodige luxe. Dit waterteken is door zijn open auraveld niet enkel vatbaar voor allerlei gevoelsstromen, maar ook voor stralingen die alle apparatuur uitzendt. Een Vissen doet er daarom goed aan om tijdens het slapen zijn smartphone of andere gadgets minstens twee meter van zijn bed te leggen. Onder dit waterteken treffen we ook veel mensen aan die graag op de zee en binnenvaart vertoeven. Radars en andere navigatietoestellen houden voor hen geen enkel geheim in. De meeste Vissen beschikken over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Het is daarom niet verwonderlijk dat je veel Vissen treft in de verzorgingssector, de entertainment of spirituele wereld. Toestellen en apps die empathie bevorderen worden door hen veelvuldig geconsulteerd.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Numerologie

NUMEROLOGIE • Uitdagingen en kansen in het komende jaar

2024 is nu inmiddels goed opgestart. Velen worden een nieuwe energie gewaar. Dankzij astrologie,…

Lees meer
Huis & Thuis

De perfecte yogaruimte inrichten: zo creëer je een oase van rust

Wil je een kamer in huis omtoveren tot geschikte meditatieruimte, of heb je een studio waar je…

Lees meer
Astrologie

Venus in Vissen • 11/03 - 05/04/2024 • Verdiep de liefde

Op 11 maart verhuist Venus van het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) Waterman naar Vissen,…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom