Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Hoe match je als Weegschaal met de overige sterrenbeelden?

Astrologie
Johannet van Hasz
06/10/2021
Hoe match je als Weegschaal met de overige sterrenbeelden?

De Weegschaalperiode breekt aan zodra de herfst haar intrede doet. Een dag na de herfstequinox waarop dag en nacht perfect gebalanceerd zijn, breekt een periode aan waarin balans, rechtvaardigheid en relaties centraal staan. Weegschalen zijn uitstekende bemiddelaars en charmante wezens. En hoewel hun aanwezigheid iedereen in de ruimte betovert, matchen ze niet met iedereen. Benieuwd welk dierenriemteken dan wel dé perfecte match is voor de Weegschaal? Lees gerust verder.

Wie is de perfecte match voor de Weegschaal?

Wanneer twee mensen elkaar aantrekken, vindt er vanzelfsprekend een uitwisseling van energieën plaats. Men tast af, ziet en voelt, men ervaart een klik en men wordt verliefd. Maar op onbewust niveau gebeurt er veel meer wanneer je verliefd wordt. Het gesternte waaronder je geboren bent - je Zonneteken - maar ook de Maan en de andere planeten in je geboortehoroscoop geven jou als persoon specifieke karaktertrekken mee en zeggen verder iets over de thema’s en de lessen die je in dit leven zult moeten uitwerken. Het is beslist geen toeval dat die welbepaalde partner op je pad is gekomen en dat je precies met die persoon matcht.

Hoe zit het tussen Weegschaal en…

Sterrenbeeld Ram Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Ram

Deze mensen zijn zo verschillend dat ze zich in het begin sterk tot elkaar aangetrokken voelen. Beiden zijn heel seksueel gericht en zoeken seksuele genoegens maar de ram zal van in het begin té ver en té snel willen gaan. Anderzijds leeft de Weegschaal van mooie dromen en idealen en deze illusies kunnen weleens verloren gaan. De Weegschaal zal uitkijken naar een minder eisend iemand en de Ram zoekt iemand die hem wel de bevestiging geeft die hij nodig heeft. Er is een fysieke aantrekking die slechts tijdelijk blijkt. Het zal zelden tot een huwelijk komen.

Sterrenbeeld Stier Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Stier

De Stieren en Weegschalen worden bewogen door muziek en houden van kunst en schoonheid en delen dan ook bepaalde smaken. Toch vallen er niet veel andere affiniteiten te bespeuren. De Stier staat aards in het leven en is niet zo romantisch aangelegd als de Weegschaal. De Stier zal het leven plannen maar met een Weegschaal lukt dit niet. De Weegschaal is aan veel twijfels onderhevig. Op den duur zal de Stier dictatoriale trekjes vertonen en de Weegschaal commanderen. Weegschalen houden ervan te behagen en dit valt niet altijd in goede aarde bij de jaloerse Stier. Op seksueel vlak kunnen ze elkaar vinden maar voor een huwelijk zal dit een moeilijke combinatie zijn.

Sterrenbeeld Tweelingen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Tweelingen

Deze 2 luchttekens benaderen het leven op een intellectuele wijze. Beiden hebben moeite met het controleren van hun passies. Het is een ideale relatie met gelijkaardige interesses. De Weegschaal zal de natuur en de bizarre gedragingen van de Tweelingen begrijpen. Het zijn gepassioneerde mensen die niet jaloers zijn ingesteld. Ze hebben veel gemeen en begrijpen elkaar perfect in de slaapkamer. De Weegschaal houdt van seks en het wordt nooit saai wat perfect aansluit bij de Tweeling. Een warm huwelijk kan hieruit voortvloeien.

Sterrenbeeld Kreeft Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Kreeft

Beide personen leven op een totaal verschillend niveau. De Kreeft wil liefde gesteund op een emotionele wijze terwijl de weegschaal vooral naar intellectuele verstandhouding zoekt. Het valt de Weegschaal moeilijk om overeen te komen met de Kreeft die humeurig is. De Kreeft voelt zich onzeker en angstig doordat de Weegschaal geen knopen doorhakt. Nu en dan zal de Kreeft met veel grieven naar boven komen en de Weegschaal gaat dit uit de weg om problemen te vermijden. De Kreeft zal in de slaapkamer heel wat opwinding in het leven van de Weegschaal brengen en dit kan de aandacht van de Weegschaal gaande houden maar op den duur wordt de Weegschaal op de korrel genomen door zijn of haar extravagant gedrag. Deze relatie belooft helaas niet echt een succes te worden.

Sterrenbeeld Leeuw Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Leeuw

De Leeuw is meer geïnteresseerd in de fysieke en seksuele zijde van de liefde terwijl de Weegschaal belang hecht aan het communicatieve aspect van de relatie. De Weegschaal twijfelt enorm en de Leeuw zal hier het voortouw nemen. Beide tekens houden van seks en spenderen veel tijd aan het seksleven. Het wordt een relatie waarin volop genoten wordt van de leuke dingen van het leven. Bij mogelijke conflicten zal de Weegschaal plooien want de Weegschaal vermijdt nou eenmaal ruzies. De Weegschaal gaat tactvol te werk en opteert voor de warme band die hij of zij met de Leeuw kan uitbouwen. Het kan een gelukkig huwelijk worden.

Sterrenbeeld Maagd Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

Weegschaal en Maagd

De weegschaal is een uiterst romantisch teken dat sterk in seks geïnteresseerd is. De Maagd heeft meer interesse voor de financiën en minder in seks. De Weegschaal wil veel uitgaan en mensen ontmoeten en dit zint de maagd niet die liever thuisblijft. Bovendien heeft de Weegschaal een dure smaak. De Maagd is verzorgend, voorzichtig en zuinig. De Weegschaal houdt ervan om op het gemak te zitten terwijl de Maagd voortdurend in de weer is en veel kritiek uit. Op den duur kan de Maagd dictatoriale trekjes krijgen en de slordigheid van de Weegschaal op de korrel nemen. In bed maakt de Weegschaal er een zweverig en romantisch gedoe van. De Maagd wil het snel afgehaspeld hebben. Als de Weegschaal en Maagd trouwen dan zal hier een gecompliceerd huwelijk uit voortvloeien.


Sterrenbeeld Weegschaal Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Weegschaal

Beiden hebben heel veel gemeen en behandelen elkaar met veel passie en consideratie. Het is een gemakkelijk stel dat op de pleziertjes van het leven afgestemd is en de harde taken aan zich laten voorbij gaan. Ze houden van harmonie, schoonheid en luxe en gaan de harde werkelijkheid uit de weg. Het grootste probleem is dat er niet opgeloste conflicten ontstaan. Als er conflicten ontstaan tussen beide partners dan worden deze niet te gronde uitgepraat omdat men voor de gemakkelijke weg in het leven kiest. De vraag stelt zich wie het huiselijke werk en de praktische taken op zich neemt. Ze haten ruzie zodat veel zaken onbesproken blijven. Een huwelijk kan maar het zal mogelijks geen succes blijken.

Sterrenbeeld Schorpioen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Schorpioen

De Weegschaal geniet van het leven, gezelschap en contact. De Weegschaal gedraagt zich charmant en flirterig. Dit gedrag wekt bij de Schorpioen vlagen van jaloezie op. De Schorpioen wil overheersen en de Weegschaal zal een ondergeschikte houding aannemen. Nu en dan zal de ruzievermijdende Weegschaal opgeschrikt worden door de heftige buien van de schorpioen die heel giftig uit de hoek kan komen. Schorpioenen kwetsen vaak mensen en de fijnbesnaarde Weegschaal is daar niet tegen bestand. Het is een passionele en ruwe relatie zodat een huwelijk dan ook niet aanbevolen is.

Sterrenbeeld Boogschutter Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Boogschutter

Met de Boogschutter valt er veel te beleven! De Boogschutter biedt afwisseling en avontuur zodat de Weegschaal niet vlug uitgekeken raakt op de Boogschutter. De Weegschaal behaagt en charmeert en vindt genade bij de Boogschutter die niet jaloers is ingesteld. De verstandige aanpak van de Weegschaal zorgt ervoor dat de Boogschutter lang geïntrigeerd blijft. Het uiteindelijke probleem stelt zich in het feit dat de Boogschutter moeilijk op één plaats te houden is en sterk naar onafhankelijkheid zoekt. De Weegschaal zit met een hoop onzekerheden en heeft nood aan een sterke partner om op te steunen. Als beiden erin slagen om de verschillen te overbruggen dan heeft hun relatie kans om op lange termijn te slagen.

Sterrenbeeld Steenbok Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Steenbok

De Steenbok heeft een grote seksuele interesse in de Weegschaal. De Weegschaal waardeert de inzet van de Steenbok om geld te verdienen. De Weegschaal houdt namelijk van het goede leven en luieren. Het valt niet in goede aarde bij de Steenbok dat de Weegschaal inspanningen schuwt. Anderzijds zal de Steenbok de luxueuze levenswijze van de Weegschaal bekritiseren. Volgens de Steenbok heeft de Weegschaal té veel geld uit. De Weegschaal zoekt voortdurend aandacht bij anderen. Tussen de lakens wil de Weegschaal een uitvoerig liefdesspel met veel lieve woordjes terwijl de Steenbok snel ter zake komt en het moeilijk heeft om lieve woordjes te vinden. Na een tijd zal het leven voor de Weegschaal met de Steenbok saai en beperkend worden. Het zijn 2 verschillende persoonlijkheden voor wie het moeilijk is om een succesvol huwelijk uit te bouwen.

Sterrenbeeld Waterman Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Waterman

Weegschaal en Waterman stellen het goed met elkaar. De warme sensuele Weegschaal zal met veel enthousiasme binnentreden in de eigenaardige en excentrieke wereld van de Waterman. Beiden houden ervan om heel wat kennissen en vrienden te hebben. Ze nemen deel aan het publieke leven. De diplomatische Weegschaal weet hoe ze met de eigenzinnige en koppige Waterman moet omgaan. De Weegschaal is gevoelig voor de opmerkingen van de buitenwereld terwijl de Waterman zich daar niks van aantrekt. De seks kan heel erg goed zijn en vooruitzicht bieden op een gelukkig huwelijksleven.

Sterrenbeeld Vissen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Weegschaal en Vissen

Beide zijn sentimentele en aanhankelijke tekens die zich wederzijds tot elkaar aangetrokken voelen. Deze relatie zal echter niet altijd lang duren. Weegschalen en Vissen zoeken naar emotionele perfectie. Een romantische kijk op de werkelijkheid kenmerkt beiden. De Weegschaal kan met veel mensen overweg terwijl de Vissen het daar moeilijk mee hebben zodat op dit vlak geschillen ontstaan. De Weegschalen raken geïrriteerd door de klaagzang van de Vissen. De Vis steunt graag op iemand maar de Weegschaal zoekt ook naar een sterke schouder. Als de Weegschaal ruzie maakt dan stort de Vis zich in wanhoop. Dit is een relatie die moeilijk kan uitwerken.

Meer lezen?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom