Home

Overige

Mijn account

Lenormand Kaarten: Betekenis en Dagkaart trekken

De kaarten van Marie-Anne Adélaïde Lenormands hand, beter bekend als Mlle Lenormand, klinkt niemand vreemd in de oren. Deze Franse helderziende en kaartlegster leefde tijdens de tweede helft van de 18de eeuw en voorspelde in die tijd het huwelijk, de kroning en tevens de val van militair en politiek leider Napoleon Bonaparte. Het kleine en grote Lenormandspel van Mlle Lenormand zijn wereldberoemd geraakt na haar dood. Heden ten dage hebben veel mensen dit kaartspel thuis liggen of kent elkeen wel een vriend(in) of familielid die deze kaartlegmethode aanwendt.

Hieronder tref je de traditionele Lenormand kaarten in een nieuw jasje gestoken. Dit door kunstenares, kaartlegster, auteur én duizendpoot: Erna Droesbeke. Vanuit haar interesse voor dromen merkte Erna Droesbeke op dat de symbolen van de Lenormandkaarten sinds mensenheugenis opduiken in alle culturen en dat zij overeenkomen met de droomsymboliek. Zij zijn archetypen en vormen via het kaartleggen een boodschap voor de Vrager. Daarom tekende ze eigenhandig de Nieuwe Lenormandkaarten, die baden in unieke kleuren. Via intuïtie en inspiratie scheppen zij een klaar beeld van de situatie en gemoedstoestand waarin de Vrager zich bevindt.

Dagkaart trekken

Trek hieronder je Lenormand dagkaart en neem de boodschap van de Lenormand goed in je op. Heb je eerder een specifieke vraag en wil je die beantwoord zien middels de Lenormandkaarten aan de hand van een 'vijf kaarten legging'? Voor financieel getinte zaken, klik hier. Voor vragen over je liefdesleven, klik hier.

Koop deze kaarten in onze webshop

Kaartendeck: Lenormand Kaarten Erna Droesbeke

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!