Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

De Slang - Lenormand kaart 7

De Slang - Lenormand kaart 7

Lenormand kaart 7 - De Slang

Betekenis kaart 'de Slang' algemeen

Onheil, verraad, afgunst, verleiding, jaloezie, valsheid, in sommige gevallen medicatie

Jouw gratis dagkaart "De Slang"

Als jouw gratis dagkaart de Lenormandkaart "De Slang" is, waarschuwt dit voor de aanwezigheid van bedrog, jaloezie en misleiding in je omgeving. "De Slang" als dagkaart duidt op situaties waarin iemand mogelijk oneerlijk of manipulatief handelt, of waarin belangrijke informatie voor jou wordt achtergehouden. Het is belangrijk om vandaag extra waakzaam te zijn en niet zomaar alles te geloven wat je hoort of ziet. Laten we bekijken hoe je deze energieën vandaag kunt herkennen en hoe je jezelf het beste kunt beschermen.

Persoonlijke Groei en Geluk

Met "De Slang" als jouw gratis dagkaart is het essentieel om je intuïtie te volgen en kritisch te zijn ten opzichte van de mensen en situaties om je heen. Wees alert op tekenen van bedrog of manipulatie, zowel in je directe interacties als in de informatie die je ontvangt. Sta open voor je eigen innerlijke wijsheid en wees niet bang om vragen te stellen als iets niet helemaal klopt. Deze kaart herinnert je eraan om trouw te blijven aan jezelf en om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden.

Relaties en Sociale Interacties

In relaties kan "De Slang" wijzen op onbetrouwbare individuen die mogelijk jaloers zijn op jouw geluk of succes. Wees op je hoede voor mensen die je met mooie praatjes proberen te verleiden of die achter je rug om handelen. Dit kan ook betrekking hebben op situaties waarin belangrijke informatie wordt achtergehouden die van invloed kan zijn op je relaties. Wees eerlijk en open in je communicatie en vertrouw op je instincten om de ware bedoelingen van anderen te doorgronden.

Carrière en Creativiteit

Op professioneel gebied waarschuwt "De Slang" voor mogelijk bedrog of jaloezie op de werkvloer. Wees alert op collega's die mogelijk proberen je positie te ondermijnen of informatie achterhouden die relevant is voor je werk. Zorg ervoor dat je nauwkeurig en eerlijk handelt in al je professionele interacties om problemen te voorkomen. Wees ook voorzichtig met grote aankopen of financiële beslissingen, aangezien deze kaart aangeeft dat er mensen kunnen zijn die proberen je te misleiden.

Financieel

Op financieel gebied waarschuwt "De Slang" voor mogelijk bedrog of misleiding in geldzaken. Wees extra voorzichtig met grote aankopen of investeringen, omdat er mensen kunnen zijn die proberen je te verleiden met mooie praatjes. Houd je financiën nauwlettend in de gaten en wees terughoudend met het uitlenen van geld aan anderen, vooral als er twijfelachtige omstandigheden zijn. Zorg ervoor dat je alle informatie grondig controleert voordat je belangrijke financiële beslissingen neemt en laat je niet misleiden door beloften die te mooi lijken om waar te zijn.

Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden en blijf trouw aan je eigen waarheid.

Als jouw gratis dagkaart moedigt "De Slang" je aan om alert en waakzaam te zijn in al je interacties vandaag. Vertrouw op je instincten en wees niet bang om vragen te stellen als iets niet helemaal klopt. Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden en blijf trouw aan je eigen waarheid.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Nieuwe Lenormand Kaarten Erna Droesbeke

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom