Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Werkboek Vraag en Antwoord van Levensvragen met de Kleine Lenormand • Deel 1

sku: BELA4623
€ 21,50
Product beschikbaar

Werkboek Vraag en Antwoord van Levensvragen met de Kleine Lenormand • Deel 1 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Klantenbeoordelingen

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
248
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4623
ISBN
9789072189356

Productinformatie

Werkboek Vraag en Antwoord van Levensvragen met de Kleine Lenormand (deel I) - Erna Droesbeke

Al je vragen beantwoord met behulp van de Lenormandkaarten

In het boek Vraag en Antwoord met de Levensvragen van de Kleine Lenormand’ van Erna Droesbeke komen de Vier Kleuren van Harten, Klavers, Ruiten en Schoppen uit de Lenormandkaarten uitgebreid aan bod die de vier belangrijke, energetische richtingen van het leven aanduiden. Er wordt in dit boek over de Lenormand ook stilgestaan bij de Hofkaarten Koning, Koningin en Boer op zowel hun leeftijd als op hun fysieke en astrologische betekenis. Wie geïnteresseerd is in astrologie, kan zo zijn voordeel halen uit de kaarten.

De Ontmoetingskaarten binnen de Lenormand vertellen meer over de 36 Levensvragen die voorkomen in de 36 thema’s. Via Vraag en Antwoord over de 36 thema’s wordt met behulp van de Sleutelwoorden en de Vier Kleuren uit de Lenormand een goed beeld geschetst van wat de consultant echt bezighoudt. Zo is er bijvoorbeeld een vraag over de liefde, die onderverdeeld is bij Kaart 24, het Hart of Schoppenboer. Heb je een Hartenkaart als antwoord, dan word je heel gelukkig in de liefde… Verder geven de methodes van de Ontmoetingskaarten Links-Rechts van een bepaalde kaart (thema) en de Rechtop-Omgekeerd methode met tijdsaanduiding en conclusiekaart in de kaartlegging met 36 kaarten meer inzicht in de levenssituatie van de Vrager of Vraagster.

Het moge duidelijk zijn: met dit Lenormandboek hoef je geen ingewikkelde legpatronen te kennen om antwoorden te verkrijgen op je vragen. Gaan we eraan beginnen? Kies een thema, stel een vraag en bekijk het antwoord…

Bekijk ook het 2e deel: Vraag en Antwoord met de Ontmoetingskaarten van de Kleine Lenormand.

Over auteur Erna Droesbeke

Auteur Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Van jongs af aan voelde Erna zich tot spiritualiteit en esoterie aangetrokken. In haar volwassen leven schreef ze vele boeken over astrologie, tarot, kaartleggen, aromatherapie en wierook, die in tien talen werden uitgegeven, zoals de ‘Kaartleggen voor iedereen Set’, 'Grote Lenormand Set' en ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’. Dankzij een succesvolle thuispraktijk als astrologe en tarologe en vele tv- en radioprogramma’s duidt zij de (spirituele) weg in het leven via horoscopen, kaartleggingen en cursussen. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgt voor heldere adviezen die meteen kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Leestip: lees het interview met auteur Erna Droesbeke hier.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen

Schrijf een review

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom