Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

De Hond - Lenormand kaart 18

De Hond - Lenormand kaart 18

Lenormand kaart 18 - De Hond

Betekenis kaart "De Hond" algemeen

Trouwe vriend, waakzaamheid, bescherming, vaak de mannelijke partner

Jouw dagkaart "De Hond"

Als jouw gratis dagkaart de Lenormandkaart "De Hond" is, ben je omringd door trouwe vrienden die jou door dik en dun verdedigen. Deze kaart symboliseert loyaliteit, bescherming en vriendschap. Iemand waakt over je en zal alles doen wat mogelijk is om jou tegen onheil te beschermen. Je beschikt zelf ook over een flinke dosis intuïtie, waardoor je op voorhand al weet vanuit welke hoek het gevaar dreigt. Laten we bekijken hoe je deze energieën vandaag kunt ervaren en benutten.

Persoonlijke Groei en Geluk

Met "De Hond" als jouw gratis dagkaart ervaar je vreugde door de aanwezigheid van trouwe vrienden in je leven. Dit kan resulteren in een gevoel van geborgenheid en geluk. Vertrouw op je intuïtie en op de steun van je vrienden om je persoonlijke groei te bevorderen.

Relaties en Sociale Interacties

In relaties brengt "De Hond" grote vreugde door de aanwezigheid van trouwe vrienden en een goede verstandhouding tussen ouders en kinderen. Het kan wijzen op diepe verbondenheid en loyaliteit binnen je sociale kring. Wees dankbaar voor de liefde en steun die je ontvangt van je geliefden.

Carrière en Creativiteit

Op professioneel gebied bescherm je vrienden of collega's jou als je er niet bent. Profiteer van de steun en het advies van vrienden om financieel succes te boeken en nieuwe kansen te benutten.

Financieel

Op financieel gebied hoef je je geen zorgen te maken, omdat vrienden jou helpen om in balans te komen en financieel succes te boeken. Volg het advies van familie of vrienden op en wees dankbaar voor hun steun bij het realiseren van je financiële doelen.

Wees alert op je intuïtie en volg deze om jezelf te beschermen tegen mogelijke gevaren.

Als jouw gratis dagkaart "De Hond" is, moedigt deze kaart je aan om te vertrouwen op de loyaliteit en bescherming van je vrienden en om dankbaarheid te tonen voor de vreugde die ze in je leven brengen. Wees ook alert op je intuïtie en volg deze om jezelf te beschermen tegen mogelijke gevaren.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Nieuwe Lenormand Kaarten Erna Droesbeke

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom