Home

Overige

Mijn account

Kaartleggen voor iedereen met Mlle Lenormand - Set (waarzegbord, boek en 36 kaarten)

sku: BELAMLLSET
€ 27,95

Kaartleggen voor iedereen met Mlle Lenormand - Set (waarzegbord, boek en 36 kaarten) is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Afhalen in Waregem mogelijk

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
248
ISBN
9789072189196
Inhoud
Praktisch handboek + 36 kaarten + waarzegbord
Formaat waarzegbord
720 x 555 mm
Afmetingen doos
22 x 14,4 x 3,5 cm
Productcode
BELAMLLSET

Productinformatie

Kaartleggen voor iedereen - SET: incl. handboek, waarzegbord & 36 kaarten

Mlle Lenormand (1772 – 1843) is wellicht de beroemdste kaartlegster die de wereld ooit heeft gekend. De naar haar genoemde waarzegkaarten met hun eenvoudige symbolen geven inzicht in jezelf en opheldering over je verleden, heden en toekomst.

Deze set 'Mlle Lenormand: Kaartleggen voor iedereen' bevat een praktisch boek, de 36 kaarten en het waarzegbord, beiden ontworpen door auteur Erna Droesbeke. De kracht van het boek schuilt in de eenvoud van de methode die door Erna Froesbeke wordt aangereikt om zelf met het wereldberoemde Lenormand deck aan de slag te gaan. Er is geen enkele voorkennis van het kaartleggen vereist. Met behulp van de Lenormandkaarten, het waarzegbord en de duidingen in het boek kan je je eigen lot en toekomstige gebeurtenissen leren ontrafelen. Zo kan je de Lenormandkaarten raadplegen om één of meer thema’s uit je leven te lichten, als daar zijn: relatie, carrière, gezondheid, verandering, fortuin, gezin, winst & verlies, vrienden, enz... De methode die in het boek uit de doeken wordt gedaan, leidt je dan naar het antwoord op de door jou gestelde vraag. Zo zie je in een mum van tijd je actuele levensvragen beantwoord. Wat je uiteindelijk op die manier te weten komt, is jouw geheim!

Over de auteur Erna Droesbeke

Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Zij is de grondlegster van de methode om te leren kaartleggen met de Lenormandkaarten. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' en de 'Grote Lenormandkaarten' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk