Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Werkboek Vraag en Antwoord met de Grote Lenormand Kaarten Deel II

sku: BELA4538
€ 22,95
Product beschikbaar

Werkboek Vraag en Antwoord met de Grote Lenormand Kaarten Deel II is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
164
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4538
ISBN
9789072189301

Productinformatie

Werkboek Vraag en Antwoord met de Grote Lenormand Kaarten Deel 2 - Erna Droesbeke

Ontrafel de rijkdom van de Grote Lenormand Kaarten

In dit 'Werkboek van Vraag en Antwoord met de Grote Lenormandkaarten (deel 2)' van Erna Droesbeke vind je eenvoudige kaartlegmethodes en een index van taferelen en symbolen. Krijg een helder en duidelijk antwoord op al je brandende vragen over liefde, werk, financiën en gezondheid. Via 'Vraag en Antwoord' en het 'Tien Stappenplan' komen de Vier Elementen en de speelkaarten, de Constellatie en de Sterren, de Geomantiek en de Lettermethode, het Tafereel in het Midden en het Linker- en Rechter Tafereel, de Talisman en het Bloemenorakel aan bod. In de handige 'Index van Taferelen en Symbolen' kan je snel de betekenis van elk symbool op de kaart opzoeken.

De Grote Lenormand oogt op het eerste zicht heel gecompliceerd, maar met dit werkboek ontrafel je spelenderwijs de rijkdom en het werken met de methodes van de Grote Lenormand Kaarten! Bekijk ook de bijhorende '54 Grote Lenormand Kaarten', 'Grote Lenormand Set' en 'Werken met de Grote Lenormandkaarten deel 1'.

Over auteur Erna Droesbeke

Auteur Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Van jongs af aan voelde Erna zich tot spiritualiteit en esoterie aangetrokken. In haar volwassen leven schreef ze vele boeken over astrologie, tarot, kaartleggen, aromatherapie en wierook, die in tien talen werden uitgegeven, zoals de ‘Kaartleggen voor iedereen Set’, 'Grote Lenormand Set' en ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’. Dankzij een succesvolle thuispraktijk als astrologe en tarologe en vele tv- en radioprogramma’s duidt zij de (spirituele) weg in het leven via horoscopen, kaartleggingen en cursussen. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgt voor heldere adviezen die meteen kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Reviews

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom