Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Werkboek Vraag en Antwoord van Ontmoetingskaarten met de Kleine Lenormand - Deel 2

sku: BELA4654
€ 21,50

Werkboek Vraag en Antwoord van Ontmoetingskaarten met de Kleine Lenormand - Deel 2 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek onze showroom in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
224
Afmetingen
22 x 14,5 x 2 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4654
ISBN
9789072189394

Productinformatie

Werkboek Vraag en Antwoord met de Ontmoetingskaartan van de kleine Lenormand (deel II) - Erna Droesbeke

Combinatie, betekenis en legpatronen

'Vraag en Antwoord met de Ontmoetingskaarten van de Kleine Lenormand, deel 2' is de opvolger van deel 1, 'Vraag en Antwoord van Levensvragen met de Kleine Lenormand'.

In dit werkboek van auteur Erna Droesbeke over de gerenommeerde Lenormandkaarten komen vooral de Ontmoetingskaarten met dezelfde nummerwaarde aan bod, die elkaar raken van Aas tot en met Zes, rechtop en omgekeerd. Vanzelfsprekend wordt veel aandacht geschonken aan de Sleutelwoorden en de Vier Kleuren in de Kleine Lenormand, want zij vormen immers de basis van het kaartleggen.

De oefeningen met deze legmethodes in het Hoofdkruis worden zorgvuldig en met veel aandacht opgebouwd zonder dat het al te ingewikkeld te maken, zodat jij als als lezer al deze informatie kan opslaan en er zelf mee aan de slag kan in het kaartleggen met de Lenormandkaarten.

In dit boek over de Mlle Lenormandkaarten worden ook nog andere methodes onder de loep genomen, die ons helpen de boodschap van de Lenormandkaarten te ontsluieren, zoals de speciale rol van de Vier Azen in de kaartlegging, 'Drie Lenormandkaarten van dezelfde waarde in het Hoofdkruis' die elkaar raken, of de 'Waaier van Twaalf' en niet te missen: 'Vraag en Antwoord met de Geheime Kaart'

Dit werkboek van Erna Droesbeke mag dus zeker niet ontbreken bij wie zich de geheimen en de finesses van het kaartleggen met de Kleine Lenormand wil eigen maken.

Over auteur Erna Droesbeke

Auteur Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Van jongs af aan voelde Erna zich tot spiritualiteit en esoterie aangetrokken. In haar volwassen leven schreef ze vele boeken over astrologie, tarot, kaartleggen, aromatherapie en wierook, die in tien talen werden uitgegeven, zoals de ‘Kaartleggen voor iedereen Set’, 'Grote Lenormand Set' en ‘Kaartleggen met Mlle Lenormand’. Dankzij een succesvolle thuispraktijk als astrologe en tarologe en vele tv- en radioprogramma’s duidt zij de (spirituele) weg in het leven via horoscopen, kaartleggingen en cursussen. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgt voor heldere adviezen die meteen kunnen toegepast worden in het dagelijkse leven. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft zelf het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen op basis van kleurentherapie.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom