Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ben jij een pleiaden ziel? 5 kenmerken van deze harmonieuze wezens

Spiritualiteit
Jamina Atillah
24/06/2021
Ben jij een pleiaden ziel? 5 kenmerken van deze harmonieuze wezens

Pleiaden zielen zijn onbaatzuchtig op aarde geïncarneerd met als doel liefde, genezing en wijsheid te verspreiden om zo onze tijd hier op aarde dragelijker te maken. Pleiaden zielen bevinden zich onder ons en zijn van karakter vele malen vreedzamer, behulpzamer en liefdevoller dan de doorsnee mens. Een pleiaden ziel is een persoon die zijn spirituele verleden op een andere planeet dan de aarde heeft doorgebracht. Zij tonen ons het goede voorbeeld en staan ons bij in onze spirituele ontwikkeling. Maar hoe herken je een pleiaden ziel? En sterker nog, ben jij ook een pleiaden ziel?

De pleiaden, ook wel bekend als de Zeven Zusters, zijn astrologisch gezien een open sterrenhoop in het sterrenbeeld Stier. Het is een van de sterrenhopen die zich het dichtst bij de aarde bevinden. Van de sterrenhoop zijn de negen helderste sterren van de Pleiaden vernoemd naar de Zeven Zusters en hun ouders uit de Griekse mythologie, namelijk: Sterope, Merope, Electra, Maia, Taygeta, Celaeno en Alcyone en hun ouders Atlas en Pleione.

Pleiaden zielen hebben een spiritueel en astrologisch verleden en hebben duizenden jaren aan kennis opgebouwd voordat ze hier op aarde geïncarneerd werden. Maar waaraan herken je deze liefdevolle wezens?

5 kenmerken van pleiaden zielen

1 - Hooggevoelig

Degenen die een planetaire afkomst hebben van de Pleiaden zijn heel gevoelig, zachtaardig en bekijken mensen, dieren, de natuur en situaties vooral vanuit liefde. Ze voelen een diepe verbinding met de flora en fauna op deze aarde en de natuur is dan ook hun tweede thuis. Ze zijn hooggevoelig en nemen gemakkelijk energie, positief of negatief, over van anderen. Pleiaden zielen zijn hierdoor vatbaarder voor lichamelijke klachten.

2 - Helende energie

Dans, toneel, muziek en je creatief kunnen uiten middels kunst zijn kenmerken die passen bij mensen die oorspronkelijk van de Pleiaden komen. Pleiaden zielen zijn uiterst gevoelig voor vibraties van kleuren en richten hun leven hier op aarde dan ook kleurrijk in ter versterking van hun helende energie.

3 - Tekens van moeder natuur

Elke plant, bloem, boom en dier heeft een speciale betekenis. En deze zullen resoneren met jouw energie en de kennis die je in jouw onderbewustzijn met je meedraagt. Eens jouw oog ergens op valt, zie je dit als een aanwijzing en een vertaling van wat jouw energie uitzendt. Deze tekens zijn boodschappen die jou begeleiden in je bestaan op aarde. Zo kan het zijn dat wanneer je de plant blauweregen ziet bloeien jij of iemand in je leven voor een belangrijke beslissing komt te staan. Een ontluikende roos kan aangeven dat de liefde weer opbloeit en een aronskelk kan zelfs een overlijden aankondigen. Aan de hand van deze tekens ben jij in staat beter in te spelen op aardse situaties.

4 - Symboliek van dieren

Dieren spelen ook een belangrijke rol in jouw missie op aarde. Zo kan een vlinder staan voor een periode van transformatie of een bericht van een overleden dierbare. Hoor of zie je een specht dan moet je beter naar jouw intuïtie luisteren. Een musje kan aangeven dat jij of iemand anders weldra een nieuw huis of een nieuwe thuis vindt.

5 - Geen feeling met religies

Religies heb je als Pleiaden ziel nooit begrepen. Je hebt je er zelfs nooit mee verbonden gevoeld. Echter besef je wel dat er meer is dan alleen het leven hier op aarde. Je voelt de aanwezigheid van verschillende energieën om je heen en dit ‘zesde zintuig’ volg je intuïtief. Hierdoor voel je direct aan in welke situaties jij hulp moet bieden om zo je medemens te ondersteunen.

Dus... ben jij een pleiaden ziel?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Huis & Thuis

De gezondheidsvoordelen van tuinieren

Tuinieren biedt een scala aan gezondheidsvoordelen die je wellicht nog niet kende. Van fysieke…

Lees meer
Inspiratie

Human Design en de Human Design Chart: wanneer oude wijsheid en moderne wetenschap zich met elkaar verbinden

Human Design, nog bij velen onbekend, wordt steeds populairder. Met de (grote hoeveelheid)…

Lees meer
Astrologie

Kreeft, jouw jaarhoroscoop 2024-2025: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Kreeft is jarig als de maanden juni en juli hun intrede doen. Met de jaarhoroscoop…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom