Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

De Gypsy Kaarten: oplossing prijsvraag zomerspecial

Kaartleggen
Fabio Vinago
17/08/2019
De Gypsy Kaarten: oplossing prijsvraag zomerspecial

In de zomerspecial van Bloom verscheen het praktisch gerichte artikel over de Gypsy kaarten. Daarbij hoorde ook een prijsvraag waarmee alle lezers kans konden maken op een eigen Gypsy Waarzegset. Van alle inzendingen stak er toch eentje met kop en schouders bovenuit: Henk Vdw uit Nijmegem. Hij mag binnenkort deze bijzondere set in de bus verwachten.

De prijsvraag in kwestie

Gypsy win actie HR

De oplossing

Dit was de oplossing die Henk bekwam aan de hand van de traditionele Gypsy methode met 17 kaarten.

"Hallo Fabio, wat fijn om hieraan te mogen deelnemen. Ik heb deze 17 kaarten getrokken met de vraag of ik ooit nog de ware tegen kom. Dit was het resultaat."

De eerste 9 kaarten (het vierkantje binnenin) geven mij informatie over de huidige situatie:

Gypsy win actie oplossing Bloom web

Kaart (positie) 1 Het Huis, kaart 2 De Wijn, kaart 3 De Handschudding, kaart 4 De Leeuw, kaart 5 De Kat, kaart 6 De Toren, kaart 7 De Ring, kaart 8 De Berg en kaart 9 De Zwaarden.

Het Huis, De Handschuddingen De Wijn tonen aan dat ik een gevoelige man én huiselijk ingesteld ben. Op de één of andere manier sta ik mezelf in de weg wanneer het gaat over mensen vertrouwen, ik heb daar namelijk erg veel moeite mee (De Toren + De Handschudding). De Ring en De Leeuw laten zien dat ik nog niet helemaal bekomen ben van een eerdere relatie. Dat slaat als een bus!

De Kat + De Zwaarden maken het duidelijk dat mijn vertrouwen werd geschaad in het verleden, daardoor kan ik de moed niet meer opbrengen om iemand anders te ontmoeten. Ook dit klopt met de manier hoe ik ingesteld ben op dit moment. Ik maak het mezelf ontzettend moeilijk en bots hierdoor tegen behoorlijk wat muren (De Berg).

De harten liggen in de meerderheid, wat duidelijk mijn gevoelige kant laat zien. Ze worden vergezeld door de schoppen. Deze wijzen op een blokkade wanneer een ontmoeting dreigt te transformeren naar een echte relatie. Voor mij is de boodschap duidelijk: ik moet eerst het verleden loslaten vooraleer ik een nieuwe partner kan toelaten in mijn leven. Kortom, de eerste 9 kaarten laten zien wat er op dit moment door me heengaat. Hier is er het contrast zichtbaar: ik worstel met vertrouwen, relaties en het genieten van het leven, terwijl ik wel verlang naar deze zaken (De Handschudding +De Wijn + De Ring). Misschien moet ik erop letten om me niet te isoleren op sociaal vlak, en wat meer uit mijn comfortzone treden (Het Huis + De Toren).

De buitenste 8 kaarten gunnen me een blik op de toekomst:

Met de combinatie van De Orde, De Geliefde en De Zon belooft een nieuwe geliefde haar intrede te maken in mijn leven. De Herder en Het Anker laten tevens zien dat ik een diepe verbintenis met veel oprechte genegenheid zal aangaan met deze dame. Het Anker voorspelt daarnaast een blijvende en intense liefdesrelatie. Dat is goed nieuws, natuurlijk!

Kaart De Vlammen versterkt de positieve kaarten die in de buurt liggen en neutraliseert de negatieve kaart van De Roede. Deze duidt op een passionele en oprechte liefdesrelatie. Al laat De Roede wel blijken dat ik het verleden moet laten rusten. Want vroegere gebeurtenissen zouden wel eens voor miscommunicaties en meningsverschillen kunnen zorgen in een nieuwe relatie. De Ster laat me welslagen en succes zien in mijn toekomstige ondernemingen. Mijn ultieme doelstelling is het liefdesgeluk opnieuw vinden én toelaten in mijn leven. De Ster voorspelt dat dit geluk op mijn pad zal komen. Mijn hartenwens zal in vervulling treden

De schoppen overheersen, dat is een teken van angst om te falen, met blokkades tot gevolg. Ook misverstanden en onbegrip kunnen de kop opsteken. Dat zal iets te maken hebben met mijn verleden. Als ik iemand ontmoet, moet ik mijn blik op de toekomst richten en het verleden loslaten.

Over het algemeen is het zeker geen negatieve legging. De conclusie? Er ligt zeker liefdesgeluk voor mij in het verschiet, behoudens ik doorga met de verwerking van mijn vorige relatie. Er zijn uiteraard nog wat werkpuntjes, maar niets dat onmogelijk lijkt. De mantel der liefde is op komst.

Dankjewel Fabio het was een leerrijke ervaring!

Commentaar van Fabio

Gypsy win actie oplossing Fabio Bloom web

Dag Henk,

Wat ik heel duidelijk zie, is dat je tijd noch moeite hebt gespaard om deze legging zo gedetailleerd mogelijk op te lossen. Dit toont aan dat over je kennis van zaken beschikt, wat mij meteen doet denken dat je zelf de kunst van het kaartleggen makkelijk onder de knie kan krijgen. Laat me toe om nog enkele zaken toe te voegen aan je huidige legging.

De hartendame op positie 7 vertegenwoordigt de persoonlijkheid van je potentiële partner. Deze dame is een gevoelsmens bij uitstek en draagt graag zorg voor haar medemens. Soms kan ze hierin overdrijven en cijfert ze zichzelf wel eens weg. Een hartendame kan frivool uit de hoek komen. Deze persoon fungeert tevens als een moederfiguur, logischerwijs te danken aan haar zorgzame karakter.

De kaart 2 is een klaverendame. Dit zal vermoedelijk jouw ex-geliefde zijn. De klaverendame is slim en sluw, en weet als de beste hoe ze haar geliefde kan manipuleren. Roddels schuwt ze niet. Ze kan als een geduchte rivale uit de hoek komen. Het feit dat ze tussen De Zwaarden, De Toren en links op het veld ligt (in het verleden), laat zien dat deze ex-relatie je soms als een kluizenaar laat voelen.

Heel goed gedaan! Je mag trots zijn dat je deze ‘niet al te eenvoudige’ legging met zoveel openheid hebt opgelost! Proficiat met je prijs!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Boekentip • 'Over het leven enzo' van Nathalie Willems

Stijve tepels, kikkers voor het ontbijt, appelfoeven, … je kan het zo gek niet bedenken. Daarmee…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Detoxen, een go of een no-go?

Detoxen, van speciale drankjes tot gekke diëten en gewoonweg niet eten. Volgens de een een absolute…

Lees meer
Spiritualiteit

Waarheen gaat de reis na de dood?

Als we het over de dood hebben, dan raken we een onderwerp aan waar veel mensen het liefst niet mee…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom