26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Je zomer in een notendop volgens de Gypsy kaarten: werp een blik op jouw liefdesleven

Kaartleggen
Fabio Vinago
19/07/2019
Je zomer in een notendop volgens de Gypsy Kaarten

Het startschot voor de zomer is gegeven! Fabio Vinago, auteur en kaartlegger van dienst, kijkt reikhalzend uit naar wat er de komende weken te wachten staat op het gebied van de liefde. We schakelden alvast de Gypsy kaarten in om na te gaan wat de zomermaanden in 2019 voor ons in petto hebben. Hoe zullen bestaande koppels juli en augustus ervaren, overleeft de relatie of is een breuk onvermijdelijk? Hoe is het gesteld met de vrijgezellen onder ons? Ligt er een nieuwe geliefde op de loer of wordt er deze zomer extra hard genoten van 'the single life'?

Aan de hand van twee concrete kaartleggingen lichten we bestaande en potentiële nieuwe relaties door.

De Gypsy kaarten in vogelvlucht

De Gypsy kaarten geven op een duidelijke en onverbloemde manier antwoord op vragen met betrekking tot het verleden, heden, de toekomst, liefde, werk en financiën. Deze kaarten voorzien in een uiterst unieke manier van voorspellen. De tekeningen op de kaarten laten niets aan het toeval over en in één oogopslag kan een kaart positief of negatief geduid worden. Voor meer informatie omtrent deze kaartlegmethode, zie De complete Gypsy Waarzeg Set (boek + 52 full color kaarten) in onze webshop.

De bestaande relatie doorgelicht

Voor deze legging nemen we met behulp van de de Gypsy Waarzegkaarten de bestaande relaties onder de loep door de taferelen en medaillons op de kaart te duiden. Daarnaast verbinden we de kaarten met elkaar om meer details te bekomen.

We halen de drie jokers uit het spel, deze doen NIET mee. Je neemt de twee persoonskaarten uit het pak (voor de man is dit kaartnummer 19, de Heer die je rechts legt, en voor de dame is dit kaartnummer 18, de Dame die je links van de man legt). We schudden de overige kaarten, waaieren deze open en trekken vervolgens 5 kaarten die je openlegt volgens onderstaand voorbeeld.

Je zomer en liefde volgens de gypsy kaarten kaartleggen relatie legging Bloom web
De kaarten onder de dame laten zien hoe de vrouw tegenover de man staat. De kaarten onder de heer laten zien hoe hij tegenover zijn partner staat. Kaartnummer 5 tussen beide persoonskaarten in laat het uiteindelijk resultaat zien.

Met kaartnummer 1 en 3 (de Hond en de Vossen onder de Dame gesitueerd) zien we dat de dame in kwestie enerzijds veel vertrouwen koestert naar haar partner toe (de Hond) en anderzijds de relatie op een wantrouwige manier benadert (de Vossen).

Kaartnummer 2 en 4 (de Vlammen en de Roede onder de Heer)
laten zien dat de man zeer intense gevoelens koestert naar zijn partner toe. De Roede staat in dit geval voor de meningsverschillen die hij voert met zijn partner over het wantrouwen dat steevast in de lucht hangt.

Als we kaart 1 (de Hond) en kaart 2 (de Vlammen) met elkaar verbinden,
dan zien we van beide partners dat de liefde diep en puur is. Doen we hetzelfde voor kaart 3 (de Vossen) en kaart 4 (de Roede), dan is het overduidelijk dat de meningsverschillen telkens opspelen als gevolg van een gebrek aan vertrouwen bij de vrouw in kwestie.

De Vlammen (kaart 2 onder man)
neutraliseert tevens de negatieve omliggende kaarten. In dit geval is het wantrouwen van de dame ongegrond en is er geen reden tot paniek. Misschien heeft deze dame in het verleden een nare ervaring gekend wat het wantrouwen kan verklaren?

Kaart 5 (de Geliefde)
tussen de beide personen in laat een positieve noot achter. Hier is geen sprake van een breuk, noch van bedrog.

Conclusie indien je in een bestaande relatie steekt:

Koppels zullen tijdens de zomermaanden heel wat passie en verliefdheid ervaren. Echter dienen ze op te letten dat wantrouwige speculaties geen onnodige meningsverschillen met zich meebrengen. Omdat de ruiten in de meerderheid liggen, stellen we vast dat een open communicatie nog altijd de beste tool is om de relatie op een positieve manier te sturen.

Komt er een nieuwe geliefde?

Met deze legmethode gunnen we de vrijgezellen een glimp op hun liefdesleven deze zomer. Aan de hand van 6 kaarten zullen we al dan niet de komst van een nieuwe geliefde voorspellen.

Voor deze legmethode nemen we de persoonskaart (voor de man is dit kaartnummer 19, voor een vrouw kaartnummer 18). Je legt de persoonskaart in het midden, je schudt de overige kaarten, waaiert deze open en trekt tot slot 6 kaarten die je volgens onderstaand patroon openlegt. In dit voorbeeld zullen we werken met de kaart van de dame.

Je zomer en liefde volgens de gypsy kaarten kaartleggen vrijgezel legging Bloom web
De 3 kaarten boven de persoonskaart laten zien wat de persoon de komende maanden zal ondernemen. De 3 kaarten onderaan de persoonskaart geven het uiteindelijk resultaat weer.

Kaart 1 (de Wijn) maakt duidelijk dat de dame momenteel geniet van haar huidige vrijgezellenleven. De Wijn staat voor blijdschap, vreugde en voldoening. Door de positieve evolutie van de Klaveren staat ze toch niet helemaal weigerachtig tegenover een potentiële kandidaat.

Kaart 2 (de Klaveren) en kaart 3 (het Park
) bouwen verder op een positieve gebeurtenis, in dit geval de komst van een nieuwe geliefde (het Park). Deze dame zal niet bij de pakken blijven zitten en erop uit trekken om de liefde in haar leven toe te laten. Maar is ze wel klaar voor een relatie?

Met kaart 4 (de Roede), kaart 5 (de Toren) en kaart 6 (de Geliefde)
merken we op dat de vrouw in kwestie enerzijds wel behoefte heeft aan een nieuwe partner (de Geliefde). Anderzijds is kaart 4, de Roede, een teken van de innerlijke strijd die ze momenteel ervaart. De Toren wijst op gepieker en ziekte,. Deze legging maakt dus duidelijk dat ze emotioneel en mentaal nog niet klaar is om zich te binden. Ze wilt wel, maar ze kan het (nog) niet.

Conclusie als je single bent:

De drie kaarten boven de dame tonen het potentieel van een nieuwe relatie aan. Anderzijds wil je blijven genieten van het vrijgezellenleven (de Wijn, het Park, de Klaveren) door de wijde wereld in te trekken. Er is een positieve evolutie in zicht, maar de aanwezigheid van de Roede, de Toren en de Geliefde wijzen erop dat je je eerder terugtrekt op het moment dat er zich iemand aandient. Hieruit kunnen we duidelijk afleiden dat genieten momenteel belangrijker is dan je effectief te willen settelen. De wil is er wel, maar je volledig openstellen, is nog niet aan de orde. Door de Klaveren die overheersen merken we strijd, angst, paniek en scheiding op. Dit geeft wederom duidelijk aan dat je vanuit angst, strijd en paniek niet toe bent aan een nieuwe liefdesrelatie.

Met dit voorbeeld kun je gemakkelijk zelf aan de slag gaan, en je eigen zomerlegging uit de doeken doen. Schaf hier je eigen Gypsy Waarzegset aan. Succes en happy summer!

Gypsy Tarot Set Fabio Vinago Webshop Bloom1

Ga zelf aan de slag!

De Gypsy WaarzegsetFabio Vinago
ISBN: 9789072189158Boek (160 pagina’s) + 52 full-color kaarten
Hier te koop in onze webshop

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Karen Geens raakt gevoelige snaar met debuut ‘Lief voor mezelf’

Mijn eerste boek 'Lief voor mezelf - Op zoek naar fysieke en mentale balans' werd dit jaar…

Lees meer
Huis & Thuis

De connectie tussen fysieke orde en spiritueel welzijn

In een wereld die constant in beweging is, kan ons huis een heiligdom van rust en orde zijn. Maar…

Lees meer
Inspiratie

Unieke krachtplekken in België en Nederland

Krachtplekken zijn plaatsen waar veel meer energie aanwezig is. Een krachtplek, of een energiebron,…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom