Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Summer Bloom Fest Diest - Celebration of body, mind & soul

Inspiratie
Bloom
14/07/2024
Summer Bloom Fest Diest - Celebration of body, mind & soul

Wat een magisch weekend! Dank jullie wel! Dankzij jullie was Summer Bloom Fest in Diest op 6 en 7 juli een onvergetelijk weekend. We hebben zoveel mooie momenten zien passeren, zoveel plezier en vreugde. We zagen mensen openbloeien, verbinden en delen. En alles ging altijd over body, mind & soul. De Bloom Community is groeiende en dat steekt het vuur in ons nog meer aan. Zien we elkaar in Oostende op 10 en 11 augustus 2024 voor Summer Bloom Fest 3.2?

Dank je wel!

Dank jullie wel, dat kunnen we niet genoeg zeggen. Het Summer Bloom Fest zou niet bestaan zonder jullie. Het is onze missie om bewustwording en spiritualiteit toegankelijk te maken voor iedereen, en dat kunnen we dankzij jullie al doen sinds 1987!

 • Dank je wel, bezoeker, om te komen en je energie te delen met de andere mensen op het zomerfestival.
 • Dank je wel, bezoeker, om jezelf open te stellen voor nieuwe dingen en nieuwsgierig te zijn naar het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Dank je wel, bezoeker, omdat het mooi is dat je voor jezelf zorgt door je lichaam, geest en ziel te voeden.
 • Dank jullie wel, coaches, yoga teachers, healers, astrologen, mediums en kaartleggers, voor het delen van jullie expertise, wijsheid en magie.
 • Dank je wel, Ingeborg, voor je prachtige lezing en je warme persoonlijkheid. Je raakt het hart van velen!
 • Dank jullie wel, standhouders, voor het delen van jullie passie, wijsheid en kennis die het de bezoekers mogelijk maakte om heerlijk te shoppen.

Geniet mee na van dit fantastische weekend!

Ingeborg stak de Bloom Stage in vuur en vlam!

Summer Bloom Fest Diest fotos blogpost Dank je wel 1

Ingeborg gaf zondagmiddag haar lezing 'Persoonlijk ontwaken'. Ze ontroerde, deelde wijsheid, raakte harten en deed ons allemaal heel erg lachen. Nadien signeerde ze aan de Bloom Stand en dat zorgde voor een heel gezellige lange rij, des te meer omdat Ingeborg bij iedereen tijd nam voor een persoonlijk woordje. We love her vibe!

Op zondag 11 augustus komt Ingeborg ook naar het Summer Bloom Festival in Oostende (10/11 augustus), met de lezing 'Hoe nuchter is spiritualiteit?' Wij kijken er alvast naar uit!

We did share the Summer Magic. Thank you!

Jullie kwamen massaal voor de talrijke workshops, demonstraties en lezingen

Summer Bloom Fest Diest fotos blogpost Dank je wel 15

Yoga classes, meditaties, rituelen, drumcirkels, sound healing, de cacaoceremonie, biodanza en ecstatic dance. Jullie kwamen met velen meedoen! De bezoekers met yogamatjes vulden het domein, de besloten workshops waren bijna allemaal volzet en de teachers en begeleiders gaven het beste van zichzelf.

Ook de lezingen en demonstraties werden drukbezocht. Het zijn dan ook onderwerpen en thema's waar we opnieuw en steeds meer naar op zoek zijn: leren loslaten, mindfulness, Human Design, Tarot, contact met overleden dierbaren, ... Er is veel bewustwording verspreid afgelopen weekend, hoe mooi is dat.

Ook in Oostende vind je een volledig festivaldorp met bazaars en experten die voor je klaarstaan.

Spiritueel shoppen op het Summer Bloom Fest

De mooiste spirituele gadgets, prachtige edelstenen, kaartendecks in alle soorten, holistische gezondheidsproducten, ... Name it, Summer Bloom Fest has it! Maar dat niet alleen. Je kon ook er ook terecht voor een persoonlijk consult bij een van de coaches, mediums, kaartleggers, astrologen, handlezers en healers. Zo kreeg het zomerfestival voor veel bezoekers een extra magisch tintje.

Ook in Oostende vind je een volledig festivaldorp met bazaars en experten die voor je klaarstaan. Tip voor wie komt voor een persoonlijk consult: het aanbod is groot, dus gebruik je intuïtie om aan te voelen bij wie je terecht wil komen. Wandel eens rond, en doe dat zelfs een tweede keer. Er is sowieso een bepaalde energie die je aanspreekt! Negeer dat gevoel dan niet, maar luister naar wat je intuïtie je vertelt.

As we work to create light for others, we naturally light our own way.

Mary Anne Radmacher

Een spirituele reis naar Sardinië

Summer Bloom Fest Diest fotos blogpost Dank je wel 11

Op zondag hebben we de prijs verloot die we weggaven in samenwerking met Keep Alive Tours: een spirituele reis in 2025 naar Sardinië ter waarde van € 2.000!

Sam Pitzales van Keep Alive Tours organiseert al 20 jaar reizen naar het eiland waar zijn roots liggen en werkt daarvoor samen met coaches en lichtwerkers die een bepaald thema ondersteunen. De krachtplaatsen op het eiland zijn talrijk, de groepen altijd zoals ze moeten zijn en van een reis naar Sardinië kom je altijd anders terug.

Heel fijn dus dat we Regine Demuylder heel gelukkig konden maken met deze mooie prijs! Proficiat!

 • Nieuwsgierig naar de reizen van Keep Alive Tours? Kijk eens op Bloom Travel.

Er is niets mooier dan écht met elkaar verbinden.

Hoera voor de Kids Zone!

De Kids Zone was een favoriet plekje tijdens het Summer Bloom Fest en dat snappen we. Voetjes die gemasseerd werden met essentiële oliën, kinderyoga, bellen blazen, een wellness salon, creatief bezig zijn met spirituele elementen, ... Het was voor de kinderen, en de ouders, heerlijk vertoeven in de Kids Zone naast de Bloom Stage!

Zet het nu in je agenda: Summer Bloom Fest Oostende, 10 & 11 augustus 2024. See you there!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom