Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Kies voor een leven in balans

Voeding & Gezondheid
Bloom
16/11/2023
Kies voor een leven in balans

Ben jij tevreden met hoe je leven op dit moment loopt of wil je liever iets veranderen? We hebben als mens immers de neiging om in onze comfortzone te blijven hangen. Dat voelt veilig, maar het doet ons niet voluit leven. Wanneer we niet leven vanuit ons hart, voelen we ons slecht in ons vel en beginnen we te piekeren. We vluchten in werk en we zonderen ons af van anderen, waardoor we het gevoel hebben dat we er alleen voor staan. We ervaren een gemis dat we allemaal op onze eigen manier invullen. Denk aan overmatig shoppen, te veel snoepen en eten, overdreven sporten, swipen op sociale media, bingewatchen, of gewoon niets doen.

Ons lichaam wil altijd terug in evenwicht. Een lichaam dat niet in balans is, stuurt signalen uit om het terug te brengen naar harmonie. We krijgen fysieke klachten, worden overmand door emoties, hebben te kampen met beperkende overtuigingen en zijn vaak uitgeput.

Herkenbaar? Wil je hiermee aan de slag?

Jij zit aan het stuur van je eigen leven en je kan op elk moment voor een andere richting kiezen. Als Centering® Practitioner of Coach kunnen wij jou begeleiden bij elke stap van je zoektocht.

Onze werkwijze

”Door in te werken op de beweeglijkheid van weefsels van o.a. de organen, de spieren, de klieren en de botten, helpt de Centering Practitioner het lichaam te openen zodat spanningen losgelaten kunnen worden.”

Omdat spanningen in het lichaam goed voelbaar zijn, gebruikt de Centering Practitioner het fysieke lichaam als toegangspoort om in contact te komen met het proces waar je je op dat moment in bevindt. Daarnaast kan een Centering Practitioner jou meer voeling doen krijgen met bepaalde bewuste of nog niet bewuste kwaliteiten en talenten.

Door in te werken op de beweeglijkheid van weefsels van o.a. de organen, de spieren, de klieren en de botten, helpt de Centering Practitioner het lichaam te openen zodat spanningen losgelaten kunnen worden. Je ervaart een bijzondere ontspanning en er komt ruimte vrij om opnieuw in verbinding te komen met jezelf, je dromen en verlangens. Zo zal je meer harmonie ervaren met de anderen en je omgeving.

Een Centering Practitioner vertrekt vanuit je specifieke krachten en talenten. Je krijgt ook tools aangeboden die je zullen helpen om (de nodige) verandering in je dagelijks leven teweeg te brengen. De sessies verlopen op een veilige, zachte en voedende manier, op jouw ritme en duren ongeveer een uur, waarbij ondersteuning, coaching, vertrouwen en respect voor je eigen proces centraal staan.

Centering visual publirepo Bloom 8 artikel Bloom online

Uitgetest

“Ik nam de proef op de som en ging zelf op sessie. Ik stelde me gewoon open. Na een warm welkom en kort kennismakingsgesprek mocht ik plaatsnemen op de behandeltafel.

Toen ik op de tafel plaatsnam, wist ik nog niet wat ik moest verwachten, tot de coach met haar handen bij mijn hart kwam. Ik kreeg een eigenaardig gevoel en een krop in mijn keel. Er kwam verdriet in mij naar boven. Ik kreeg enkele tips en een nieuwe kijk op mijn situatie en ging enigszins overdonderd naar huis.

Nadat alles wat bezonken was, voelde ik me zoveel beter! Innerlijk wil ik me sterker voelen en ik heb aan den lijve mogen ondervinden dat Centering me hierbij kan helpen.”

Wil ook jij graag een leven in balans?

Kijk op www.centeringindepraktijk.be en neem contact op met een Centering Practitioner of coach in je buurt.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Gelukkig Leven

Auteur Karen Geens selecteert drie fragmenten uit haar eerste boek 'Lief voor mezelf'

Midden in de nacht. Ik kan niet slapen, niet meer, dus staar ik wat voor me uit en loop een beetje…

Lees meer
Gelukkig Leven

Zo vind je innerlijke rust en zelfvertrouwen

In de drukte van het leven vergeten we soms om echt rust te vinden in onszelf. Het streven naar…

Lees meer
Huis & Thuis

Hoe kan ik mijn spirituele levensstijl integreren in mijn keukenontwerp?

Een spirituele levensstijl draait vaak om de zoektocht naar diepe verbinding, balans en vrede met…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom