Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 • Gent Flanders Expo
Koop tickets >

Deze zomer reizen of in uw kot blijven?

Corona
11/04/2020
Deze zomer reizen of in uw kot blijven?

De Coronacrisis treft eenieder. We betuigen onze steun aan het medisch personeel en alle mensen die een steentje bijdragen om dit virus het hoofd te bieden. We zitten hedendaags opgesloten in ‘ons kot’ en velen vragen zich af wanneer we terug het ‘normale’ dagelijkse leven kunnen aanvatten. De maatregelen ten gevolge van de uitbraak van het coronavirus vereist veel discipline van het volk en het verlangen om uit te breken stijgt met de dag. En wat met die geplande vakantie en andere uitstappen? Hierbij het astrologisch antwoord.

Op 3 maart sprak Maggie De Block de bevolking toe met de woorden ‘Blijf in uw kot, ik meen het!’. Mogelijks wordt dit de meest iconische uitspraak van 2020. Astrologisch is het niet verwonderlijk dat deze woorden uitgesproken worden door een persoon met sterke Stiereigenschappen.

Reizen of thuisblijven in tijden van corona astrologie Maggie De Block horoscoop Bloom web

Op de tekening vind je in de binnenste cirkel de geboortehoroscoop van Maggie. De buitenste cirkel duidt de horoscoop aan van de hemellichamen (planeten) op 3 maart om 13u13 GMT. Mensen met sterke Stiereigenschappen zijn vooral bezig met hun woonplaats en huis. Ze zijn honkvast, hebben oog voor de natuur en bezitten een constructieve kracht om dingen of zaken de juiste vorm te geven. Mensen met heel wat Stiereigenschappen vind je overvloedig terug in de landbouw, bouwsector, vastgoed en bankwereld. Ram wordt traditioneel aanschouwd als het eerste sterrenbeeld van de dierenriem, of het begin van de cirkel met de twaalf horoscooptekens. Ram doet ‘ontstaan’ en ‘geboren worden’. De aangeboren eigenschap van dit vuurteken is zijn initiatief en kracht om dingen of zaken op te starten. Het is het tweede teken, Stier, dat zijn initiatieven doet wortelen en een plaats geeft in het huis en dagelijks leven. Vandaar dat de Stier veel bezig is met zaken rond of voor zijn huis. Tweelingen is het derde dierenriemteken en zijn opdracht bestaat erin om contacten te leggen met zijn omgeving. Een Tweelingen tref je meer buitenshuis aan. Traditioneel staan Tweelingen, en het teken dat er opposiet (tegenover) mee staat, Boogschutter, voor uitstappen, trips en reizen. We zien in de buitenste ring van de tekening dat de Maan in Tweelingen staat en dit symboliseert de uitstappen en reizen.

Mogelijk nieuwe uitbraak december 2020

Reizen of thuisblijven in tijden van corona astrologie Maggie De Block Bloom web

In deze analyse hanteer ik zowel de Westerse als Vedische astrologie. Ik neem waar dat alles vast zit tot eind april. In de week van 27 april staat de Zon samen (conjunct) met Uranus en dit betekent een opzienbarende verandering in de situatie en de huiselijke levens. Er komt schot in het dagelijkse leven en we zien versoepelingen in allerlei maatregelen. Het is nog afwachten tot de week van 20 mei om eindelijk ons kot te verlaten en om grotere afstanden af te leggen. Familie en vrienden zijn opnieuw welkom. Ook de mensen met een buitenverblijf kunnen opnieuw naar hun geliefkoosde plekje onder de zon. Vanaf 15 juni worden we opnieuw in de mogelijkheid gesteld om uitstappen te ondernemen. In juli hebben de ziekenhuizen nog heel wat werk voor de boeg. We merken opnieuw een sterke reisenergie op in de laatste week van juli. In de maanden augustus en september kunnen de reissector en de vliegtuigmaatschappijen terug hun werkzaamheden opnemen, op voorwaarde dat hygiënische maatregelen worden nageleefd. De laatste twee maanden van 2020 zien er jammer genoeg terug wat stroever uit. Mogelijks steekt het coronavirus in deze periode opnieuw de kop op.

We duimen alvast voor een snelle afloop van Covid-19 en wensen jullie een mooie vakantie toe in de periodes van eind juli, augustus en september 2020.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Waarom de waarheid zoveel pijn doet

Is waarheid relatief? Er bestaat een verschil tussen het uiten van jouw waarheid, die vaak…

Lees meer
Kaartleggen

Kaartleggen met de gewone speelkaarten • deel 2 • de legmethode

Het kaartlezen is tijdens de laatste decennia grondig geëvolueerd, net zoals de taal en het…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

De impact van sporten op de mentale gezondheid

In een wereld waar stress en angst steeds meer voorkomen, is het van cruciaal belang dat we…

Lees meer
Bloom 8 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom