Home

Overige

Mijn account

Volle Maan in Vissen (10 september 2022): welke invloed heeft deze stand op jou persoonlijk?

Astrologie
Bloom
01/09/2022
Volle Maan in Vissen (10 september 2022): welke invloed heeft deze stand op jou persoonlijk?

Op 10 september 2022 om 11.58 uur valt de Volle Maan in Vissen. De Maan reist elke maand doorheen alle sterrenbeelden (of beter: dierenriemtekens), en daar blijft ze telkens gemiddeld 2,5 dagen staan. De positie die de Maan inneemt, en haar stand, geeft het leven van de mens op een bepaalde manier vorm. De invloed die dit hemellichaam op een bepaald moment uitoefent, verschilt naargelang welk sterrenbeeld je hebt, welke stand de Maan heeft en is tevens afhankelijk van het teken waarin dit hemellichaam zich bevindt. Lees hier hoe de Volle Maan in Vissen jouw sterrenbeeld beïnvloedt.

Op 10 september staat de Volle Maan in het dromerige teken Vissen. Vissen is een gevoelig, dromerig, creatief en spiritueel teken. Een Volle Maan in Vissen zal dan ook invloed hebben op al deze facetten. Je kunt emotioneler zijn dan anders en je emoties kunnen tijdens deze Volle Maan ook intenser aanvoelen. Je stemmingen kunnen schommelen en dat is volkomen normaal tijdens deze periode. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat je ook gevoeliger bent voor de emoties van anderen. Hou er tevens rekening mee dat je vatbaarder bent voor de negatieve emoties en energie van degenen rondom jou. Het kan dus verstandig zijn om je grenzen duidelijk aan te geven.

Een Volle Maan in september staat ook wel bekend als de oogstmaan, omdat deze periode in de nazomer het perfecte moment is om te oogsten. Vissen is niet alleen een gevoelig dierenriemteken, maar ook een creatief teken. Dat maakt deze Maan in Vissen in september een geschikte maand om de resultaten van je creatieve zaadjes te oogsten.

Wanneer de Volle Maan in Vissen staat, komt kritiek vaak hard aan en weet je soms niet goed hoe je moet omgaan met je eigen emoties. Je bent niet graag alleen en zoekt steeds het gezelschap van anderen op. Toch ben je soms nogal in jezelf gekeerd, vanwege je dromerigheid en je fantasie. Maar het effect van de Volle Maan in Vissen is op elk sterrenbeeld weer anders. Lees hieronder welk effect deze Volle Maan in Vissen op jou heeft.

De uitwerking van de Volle Maan in Vissen op jouw dierenriemteken

”Release during a full moon what no longer serves you”

Ram

Je kampt met heel wat moodswings. Op sommige momenten kan het je allemaal niet veel meer schelen, op andere word je overweldigd door je emoties. Je bent nogal snel gekwetst, maar je weet niet goed hoe je dat kan duidelijk maken aan je omgeving. Wel is dit een uitgelezen periode om je spirituele gaven te manifesteren, want daar sta je nu sterk voor open.

Stier

Je hebt dezer dagen nood aan sociaal contact, je vrienden zijn werkelijk je steun en toeverlaat. Mogelijks voel je je ook diep verbonden met een of andere (sociale) vereniging. Toch is het belangrijk om je eigen mening niet te veel door je omgeving te laten beïnvloeden, anders verlies je je focus bij hetgeen je onderneemt.

Tweelingen

Deze Maan geeft je intuïtie een ware boost, wat zeker bevorderlijk werkt voor het bereiken van je doelen. Er kunnen zich schommelingen voordoen inzake je maatschappelijke positie. Je hebt nood aan de bevestiging van hogerhand dat je goed bezig bent.

Kreeft

Het is tegenwoordig je grootste angst om gevangen te worden door de dagelijkse sleur. Daarom onderneem je heel wat nieuwe initiatieven. Je verdiept jezelf in een nieuwe cultuur of toont interesse in een bepaalde opleiding. Het kriebelt om even de pauzeknop in te drukken en op reis te vertrekken.

Leeuw

Je voelt diep vanbinnen het groene monster tevoorschijn komen: jaloezie. Misschien ben je jaloers op de ex van je partner of op de nieuwe job van je beste vriend(in)? Je weet dat je overdrijft en dat je jaloezie vaak ongegrond is, maar dat lijkt je toch geen rust te brengen. Je hebt nu vooral veel aandacht nodig.

Maagd

Tijd in je eentje doorbrengen is nu net niet aan jou besteed. Hoewel jij normaliter degene bent die dient, heb je tijdens de Maan in Vissen vooral nood aan zorg en liefde van mensen waarop je kunt rekenen. Je wilt je geborgen en veilig voelen, uit je comfortzone stappen zit er nu zeker niet in.

”Just like the moon we go through fases”

Weegschaal

Routine is jouw drug, zonder vertoon je al snel afkickverschijnselen. Dat betekent echter niet dat je geen ambities hebt: je bent pas gerustgesteld wanneer je erin slaagt om de gezette doelstellingen op je werk te behalen. Daarnaast ben je momenteel obsessief bezig met je gezondheid, terwijl je eigenlijk op dat vlak niets hebt om over te klagen.

Schorpioen

Je creativiteit botvieren is één van je prioriteiten. Daarom blijf je ook niet lang stilzitten: de ene hobby wordt al snel ingeruild voor een nieuwe. Ook vertelt jouw buikgevoel je dat het geen slecht idee is om je bezig te houden met kinderen. Wie weet geven zij je net die inspiratie die je nodig hebt om iets groots uit de grond te stampen.

Boogschutter

Je voelt momenteel een sterke drang om voor anderen te zorgen, waardoor je jezelf dreigt weg te cijferen. Je hecht veel waarde aan tradities en het windt je op wanneer anderen die willen doorbreken. Je voelt je enorm verantwoordelijk, maar dat wordt je niet altijd in dank afgenomen, omdat dat gevoel zich vaak vertaalt in bezitterig gedrag.

Steenbok

Als Steenbok zal het je misschien verbazen, maar wanneer de Maan in Vissen vertoeft sta jij helemaal open voor de ideeën en opinies van anderen. Je leert graag bij, zeker van mensen uit je dichte sociale kring. Jouw beslissingen zijn nu afhankelijk van je emoties en buikgevoel, terwijl jouw gedrag normaliter wordt gedomineerd door ratio en logica.

Waterman

Met deze maanstand maak je je al wat meer zorgen over je financiële toestand. Mogelijks zie je het momenteel niet zo klaar en droom je al snel weg bij dat ene gadget of die mooie auto die je overlaatst in de showroom hebt zien staan. Ons advies: ga met deze maanstand niet over tot belangrijke aankopen.

Vissen

In het middelpunt van de belangstelling: dat is voor jouw nu echt dé place to be. Helemaal niets mis mee, ook jij verdient het om aandacht te krijgen, maar vergeet niet om ook rekening te houden met anderen. Hoe gelukkig jij momenteel bent, net zo ongelukkig kan iemand in je omgeving zijn. Maar dankzij je Vissen-aard blijf je daar gelukkig niet blind voor te zijn.

Happy full moon!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Magic combo: acties om je gedachten kracht bij te zetten

Geloof het of niet, maar allemaal bezitten we magische krachten waarmee we ons leven zoveel meer…

Lees meer
Dossier 2023

Dossier 2023 - Politiek

In 2023 en 2024 komt de wereld voor een historische omwenteling te staan. Onder leiding van Pluto…

Lees meer
Astrologie

Top 5 astrologische transits en events in juni 2022

In dit artikel tref je de top 5 astrologische transits en kosmische events voor juni 2022. Je hoeft…

Lees meer
Bloom 2 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom