26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

De spirituele kant van Apple

Astrologie
15/01/2019
Steve Jobs volgens de astrologie verklaard

Tijdens de eindejaarsfeesten hebben de mensen niet enkel hun gelukswensen geuit, maar zijn door de familieconnecties, vriendschap en liefde vele geschenken uitgewisseld. Ongetwijfeld zijn er in de wereld veel attributen van Apple over de toonbank gevlogen of via de pakjesdienst in de huiskamer beland. De belangrijkste bezieler van Apple is ongetwijfeld Steve Jobs. Deze visionair en creatief genie lanceerde via Apple een ganse reeks microcomputers. We kennen allemaal de iPod, iPhone, de iPad en Apple laptop. Steve Jobs was niet enkel een inspirerend mentor, hij had tevens een spirituele aanleg.

Zijn biologische vader was Jandali, die opgegroeid was in Homs, een stad in Syrië. Zijn biologische moeder was Joanne Carole Schieble, van Zwitserse en Duitse afkomst. De fanatiek gelovige moslimouders van Jandali verboden het huwelijk met Joanne, waardoor Steve werd opgegeven voor adoptie. De goedaardige Paul Reinhold en Clara Jobs voedden Steve met veel liefde op. Paul was een vader met een passie voor mechanica. Steve bewonderde het vakmanschap van zijn vader. Toen hij 10 jaar was, ontdekte hij de wereld van de elektronica, en raakte hij bevriend met veel ingenieurs. De schepper van de iPad had echter ook een andere, veel minder bekende zijde, want hij liet zich leiden door 'een spiritueel aanvoelen'.

Spirituele zoektocht

”You can plan for a hundred years. But you don't know what will happen the next moment. - Neem Karoli Baba”

Het is algemeen geweten dat Steve Jobs niet bang was van wat drugs: hij bracht zijn jeugd soms wel eens stoned door. In 1974 reisde Jobs samen met een vriend naar India, op zoek naar Spirituele Verlichting bij goeroe 'Neem Karoli Baba'. Hij vertoefde zeven maanden in het land, daarna vertrok hij terug naar de USA met een rugzak vol inspiratie. Eenmaal terug in de Verenigde Staten had hij een relatie met de schrijfster en schilder Chrisann Brennan. Ze waren beide beoefenaars van het Zen-Boedhisme. Toen ze zwanger werd van Lisa had hij het moeilijk. Een kind paste namelijk niet in zijn ambitieuze toekomstbeeld. Uiteindelijk won de kracht van de liefde, en die liefde kwam tot uiting in één van zijn latere producten: de Lisa desktop computer.

Apple zou nooit ontstaan zijn zonder de samenwerking met Steve Wozniak, die een echte elektronicacrack was. Ze begonnen samen aan hun avontuur als boezemvrienden. Wozniak was het technisch brein en Jobs de visionair, verkoper en manager. Het begon allemaal in de garage van een huis in Los Altos, California. In 1975 stelden ze de eerste topproduct Apple I PC voor aan de markt. Daarna ging het snel met de cijfers. Van 1 miljoen dollar in 1978 tot 250 miljoen dollar in 1980.

Astrologische verklaring

Bij het schouwen van de geboortehoroscoop van deze inspirerende mentor nemen de dierenriemtekens Vissen, Waterman en Ram een belangrijke plaats in. Zon in Vissen schonk hem de gave een voeling te hebben wat mensen verlangen. Mercurius, die Heer is van de radix, door de ascendant Maagd staat in het intuïtieve en technische teken Waterman. Het geeft hem het haarfijne, scherpe, futurologische vermogen om een product op de markt te brengen dat harten sneller doet slaan. We denken aan de populaire draagbare muziekspeler iPod.

De kracht van ondernemen is het gevolg van Maan en Mars in het Ram, het teken van de actie. De gedreven dynamiek van Ram en de perfectie van Ascendant Maagd eiste veel van zijn werknemers. Steve hamerde er op dat het product perfect inspeelde in de behoeftes van zijn klanten én dat het beter was dan het producten van zijn grootste concurrenten.

In samenwerking met Jony Ive, een industrieel ontwerper, legde hij altijd gewichtige accenten op de design. Deze uiting zien we in de oppositie Venus tegenover de conjunctie Jupiter-Uranus. Design hoort bij de trilling Venus. Steve Jobs was een adoptiekind en zijn biologische ouders waren van buitenlandse afkomst. Dit kunnen we aflezen door de plaatsing van Boogschutter, het teken van het buitenland, in het vierde huis. In de astrologie symboliseert het vierde huis de ouders. Jupiter, die heer is van het vierde huis, staat conjunct Uranus, de planeet die symbool is van een niet-alledaagse toestand. Deze planeet vertegenwoordigt de kracht van het ongewone.

Geboorte Horoscoop Steve Jobs Bloom

Download hier de geboorteradix van Steve Jobs

”We're here to put a dent in the universe. Otherwise, why else even be here? - Steve Jobs”

Dat Steve Jobs zich verbonden voelde met spirituele en visionaire energieën kunnen we concluderen door de band met Vissen en Neptunus geactiveerd door de oppositie met Mars. Als Vissenmens had hij voeling met het gebeuren op onze planeet Aarde. Bob Iger, de Ceo van Disney, waarmee Jobs de computertekenfilm Toy Story lanceerde, verklaarde na Steve's overlijden dat hij miljoenen mensen inspireerde en tevens hun leven veranderde.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Hoe je als Starseed hier op aarde kunt aarden

Sommige zielen zijn gewoon anders. Ze vinden hun plekje niet op deze aarde. Het gevoel hier niet…

Lees meer
Inspiratie

Als je vastloopt in je leven

Velen onder ons zullen kunnen beamen dat het leven niet altijd op rolletjes loopt. Natuurlijk…

Lees meer
Astrologie

Sporten in 2024 op basis van je horoscoop

Nu het nieuwe jaar goed en wel begonnen is, staan ook de goede voornemens weer op het programma.…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom