Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Jouw Uranushoroscoop 2022: aan welke veranderingen ben jij onderhevig?

Jouw Uranushoroscoop 2022: aan welke veranderingen ben jij onderhevig?

Uranus staat synoniem voor intuïtie, rebellie en revolutie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze excentrieke planeet de rebel in ons naar boven haalt. Onder invloed van Uranus verleggen we grenzen, doorbreken we tradities en verzetten we ons tegen de status quo. Uranus heeft 84 jaar nodig om zijn baan rond de Zon te voltooien. Momenteel beweegt de planeet door het aardse teken Stier. Wat dat teweegbrengt op maatschappelijk én persoonlijk vlak, kom je te weten in Bloom editie 3 - 2022. Of lees hier de gratis preview van de Uranushoroscoop 2022.

Benieuwd naar de volledige, uitgebreide voorspellingen voor 2022?

Klik als Bloom'er door naar de volledige Uranushoroscoop 2022.
Nog geen Bloom'er?
Koop hier de Bloom-editie 3 2022 of abonneer je.

Bereken hier waar Uranus in jouw geboortehoroscoop staat.

Aan de slag!

Stap 1
Bereken in welk sterrenbeeld Uranus stond op het ogenblik van je geboorte via de handige Bloom-calculator.

Stap 2
Lees hieronder de tekst die op jou van toepassing is, op basis van de output van de Bloom-calculator. Heb je bijvoorbeeld in je geboortehoroscoop Uranus in Kreeft staan, lees dan hieronder de rubriek ‘Uranus in Kreeft’.

Uranus, de excentrieke planeet bij uitstek, heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Ram

Jaarhoroscoop 2021 Ram Bloom web

Degenen die geboren zijn met Uranus in Ram zijn de spontaniteit zelve. Deze personen nemen graag het initiatief en zetten zich vol overgave in voor nieuwe en creatieve maatschappelijke projecten. Hierdoor bewerkstelligen zij een kettingreactie van positieve veranderingen en acties. Waar het leven hen ook naartoe leidt, met Uranus in Ram brengen zij koste wat het kost hervormingen tot stand.

Over het algemeen bezitten mensen van jouw generatie met Uranus in Ram een rusteloze persoonlijkheid en betekent persoonlijke vrijheid veel meer dan een abstract begrip waarover even gedebatteerd kan worden en daarna terzijde wordt geschoven. Met Uranus in Ram word je in de loop van 2022 uitgedaagd om stil te staan bij wat je werkelijk wilt. Voel je je vrij in deze maatschappij of heb je de indruk dat je voor je persoonlijke vrijheid moet knokken?

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Stier

Jaarhoroscoop 2021 Stier Bloom web

Met Uranus in Stier beschik jij over een koppig en vastberaden karakter. Iets waar je handig gebruik van maakt om de basis voor een nieuwe maatschappij te leggen. Niet iedereen is even dol op verandering, maar jij beschouwt het met je Uranus in Stier als je plicht om je in te zetten voor het maatschappelijke hogere doel. Je houdt van vrede en harmonie, maar toch zal je niet van je principes afwijken in een discussie of conflict. Eens jij een overtuiging of plan in je hoofd hebt, ben je daar niet meer van af te brengen. Doorgaans word je met Uranus in Stier gekenmerkt door een enorme vastberadenheid, zeker als het gaat over het bereiken van financiële onafhankelijkheid en materiële rijkdom.

De transitie van Uranus door je eigen teken zal uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Dat heeft een serieuze impact op je persoonlijk leven. Voel jij je nog veilig en zeker in de huidige samenleving?

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Tweelingen

Jaarhoroscoop 2021 Tweelingen Bloom web

Als Uranus in jouw geboortehoroscoop in Tweelingen staat, sta jij in voor het ontwikkelen van nieuwe netwerken en communicatievormen. Je loopt over van de creatieve en innovatieve ideeën die de wereld voor eens en altijd zouden kunnen veranderen. Je hebt een idealistisch karakter en neemt zeker geen blad voor de mond. Baanbrekend en vooruitstrevend, zo kan men jou met Uranus in Tweelingen ongetwijfeld omschrijven. Je interesse gaat uit naar uiteenlopende disciplines: van astrologie en occultisme, naar communicatie en elektronica. Waar je focus ook ligt, oplossingsgericht werken is jouw motto.

Met Uranus in Tweelingen ben je altijd op zoek naar nieuwe ideeën en nieuwe denkpistes. Dit jaar wordt dat meer een noodzaak zeker wanneer gebeurtenissen en situaties niet stroken met jouw intuïtie.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Kreeft

Jaarhoroscoop 2021 Kreeft Bloom web

Met Uranus in Kreeft maak jij deel uit van de generatie die bezorgd is over de voorspoed van de gemeenschap en de negatieve effecten van technische vooruitgang. Jij staat voor vrijheid, gelijkheid en broederschap en streeft ernaar iedereen gelijke kansen te bieden. Met Uranus in Kreeft experimenteer je met verschillende vrije vormen van verbindingen en relaties. Dit lijkt een instabiele levensstijl, maar daar lig je niet wakker van.

De kans is groot dat je in 2022 nagaat of jij en je naasten nog wel op dezelfde golflengte zitten. Een gebrek aan verbondenheid vindt z’n oorzaak in het feit, dat jullie over belangrijke zaken heel anders denken en dat jullie totaal anders in het leven staan.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Leeuw

Jaarhoroscoop 2021 Leeuw Bloom web

Ben jij geboren onder Uranus in Leeuw? Dan draag jij vrijheid en zelfexpressie hoog in het vaandel. Je hebt een groot hart en zelfs de nieuwe mensen in je leven sluit je snel in hart. En hoewel dat één van je mooiste eigenschappen is, kan dat soms ook leiden tot liefdesverdriet. Jij drukt graag je eigen stempel op de wereld en tolereert daarbij zeker geen inmenging van autoritaire figuren. jij laat je niet snel beïnvloeden.

Door alle beperkingen die de huidige samenleving oplegt, voel je je verstikt en ontstaat er de drang om daar tegen te rebelleren. Protesteer op een verstandige manier hier tegen, zodat het ook op langere termijn iets constructiefs en positiefs oplevert.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Maagd

Jaarhoroscoop 2021 Maagd Bloom web

Als Uranus in Maagd staat, dan heb je een oplettend oog voor alle praktische zaken van de gemeenschap. Je ziet het reilen en zeilen van de maatschappij en weet precies waar het schoentje wringt in de meeste domeinen. Met Uranus in Maagd wil je bijdragen aan een betere wereld en daar zet je je bij tijd en wijle ook belangeloos voor in. Je hebt een begripvol en medelevend karakter. Een benijdenswaardige eigenschap.

Met Uranus in Maagd ben je van nature vrij nerveus. Onverwachte gebeurtenissen kunnen je heel onrustig maken, want je weet graag waar je aan toe bent. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je de afgelopen tijd extra veel te verduren kreeg.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Weegschaal

Jaarhoroscoop 2021 Weegschaal Bloom web

Met Uranus in Weegschaal ben je gefocust op het transformeren van de gevestigde waarden. Je doorbreekt oude patronen en integreert nieuwe daar voor in de plaats. Je bent realistisch ingesteld en daardoor kun je je wel eens zorgen maken over de toekomst. Het leven kan vaak hard zijn, en dagelijks bots je op heel wat onrecht, het is een kunst om daar niet te veel over te piekeren.

Planeet Uranus heeft in 2022 vooral invloed op je vriendschappen, relaties en samenwerkingsverbanden. De kans dat er veranderingen op deze vlakken plaatsvinden,
is reëel. De verstandhouding met bepaalde vrienden is op een dood punt gekomen en een samenwerking wordt plots beëindigd.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Schorpioen

Jaarhoroscoop 2021 Schorpioen Bloom web

Stond Uranus in Schorpioen toen je voor het eerst het levenslicht zag? Dan behoor jij tot de generatie die buitengewoon geladen emoties en veranderingen ervaren in hun leven. Iemand met Uranus in Schorpioen streeft naar het beste, voor iedereen. Je neemt geen genoegen met minder. Dit is een generatie die de handen uit de mouwen wil steken om de erfenis uit het verleden aan te pakken.

Bij veranderen hoort loslaten en juist dat laatste wordt voor jou dit jaar een intense ervaring. In 2022 is het zo ontzettend belangrijk dat je in contact blijft met je gevoel, je intuïtie, je onbewuste. Daar vind je namelijk het antwoord op jouw meest prangende vragen.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Boogschutter

Jaarhoroscoop 2021 Boogschutter Bloom web

Met Uranus in Boogschutter behoor jij tot de generatie die zich uitzonderlijk bekommert om de vooruitgang van de mensheid. Jij wil leren van de fouten van het verleden, ook al heb jij daar geen aandeel in. Je bent radicaal in bijna elk levensdomein en daardoor ondervind je aan den lijve dat niet iedereen dol is op transformatie. Jouw interesse voor de wereld om je heen zet je er toe aan om veel buitenlandse reizen te ondernemen. Met Uranus in Boogschutter verlang je er namelijk naar om buiten de grenzen van je eigen leefwereld te treden en bij te leren over de wereld in z’n geheel.

Hoewel je niet terugdeinst voor veranderingen, schrok je toch wel even toen de grond onder je voeten werd weggeslagen ruim twee jaar geleden. En nog altijd draag je daar de gevolgen van. De zaken zitten blijkbaar anders in elkaar dan je had gedacht en er komen dingen aan de oppervlakte in 2022 waar je niet omheen kunt.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Steenbok

Jaarhoroscoop 2021 Steenbok Bloom web

Staat de generatieplaneet Uranus in het teken Steenbok in jouw horoscoop, dan zal jij mogelijks verantwoordelijk zijn voor het introduceren van nieuwe structuren. Deze plaatsing duidt op een generatie die nieuwe ideeën tot een geheel wil verenigen en nieuwe wegen wil bewandelen om deze doelstellingen te verwezenlijken. Met Uranus in Steenbok ben je een praktisch wezen. Je verdiept je dan ook liever in de praktische aanpak dan de theoretische achtergrond. Verder ben je ook zeer opportunistisch. Je verspilt geen tijd met nutteloze vriendschappen en relaties.

Met Uranus in Steenbok ben je zeer inventief als het gaat om oplossingen bedenken. Die vaardigheid heb je dit jaar hard nodig, vermits vertrouwde structuren - in de maatschappij, maar ook in je persoonlijk leven - aan het wankelen gaan.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Waterman

Jaarhoroscoop 2021 Waterman Bloom web

Als Uranus in het sterrenbeeld Waterman loopt, wijst dit op briljante wetenschappelijke ontdekkingen. Uranus is immers heerser over dit luchtteken. Jij behoort tot een generatie die nieuwe barrières doorbreekt in het menselijk denkvermogen. Als deel van deze leeftijdsgroep beschouw je het echt als je levensmissie om positieve veranderingen te introduceren die de hele samenleving ten goede komen. Je bent idealistisch en zet je in voor humanitaire projecten.

In 2022 voel je je op dat vlak regelmatig beknot en daar kan jij moeilijk mee leven. De kans dat je dit jaar nog meer rebelleert tegen allerlei beperkende maatregelen is groot.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Uranus in Vissen

Jaarhoroscoop 2021 Vissen Bloom web

Uranus bevindt zich in het teken Vissen in de horoscoop van iedereen die is geboren tussen 2003 en 2011. Een generatie met uiterst idealistische ideeën. Met Uranus in Vissen ben je in staat om de gedachten- en gevoelswereld van je medemens haarfijn aan te voelen. Deze intuïtieve vermogens weet je handig in te zetten. Je trekt je het lot van anderen dan ook uiterst aan. Echter kan je inlevingsvermogen ook je blinde vlek zijn. Pas op dat anderen geen misbruik maken van jouw goede intenties.

Richt je blik naar binnen en maak verbinding met de bron, dan weet je meteen of het goed zit of niet. Die test zal je in 2022 meer dan eens moeten afleggen.

Lees hier jouw volledige Uranushoroscoop 2022.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom