Home

Overige

Mijn account

PREVIEW // Je Lilith Horoscoop 2021: afdalen tot in de diepte van jezelf

Astrologie
Eva Vanooteghem & Esther Van Heerebeek
01/04/2021
PREVIEW // Je Lilith Horoscoop 2021: afdalen tot in de diepte van jezelf

Wanneer de Zwarte Maan of Lilith je horoscoop triggert, ben je geneigd om de specifieke levensdomeinen die Lilith op dat moment raakt, om te woelen, waardoor verschillende zaken naar bovenkomen. De Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. Tot 18 juli 2021 staat Lilith, de Zwarte Maan, in het teken Stier en van 19 juli 2021 t/m 14 april 2022 bevindt ze zich in Tweelingen. Met Lilith in Stier komt de fascinatie voor geld, gemak, zekerheid, waarden, plezier,… op de voorgrond. Lilith in Tweelingen brengt verborgen zaken en angsten omtrent communicatie, studies, contacten met de nabije omgeving en broers en zussen aan de oppervlakte. Hieronder krijg je een glimp van jouw Lilithoroscoop 2021.

Wil je graag je volledige Lilith Horoscoop 2021 lezen?

> Abonneer je nu en lees als Bloom'er hier de exclusieve bijdrage over Lilith als bijzonder gewichtig punt in je horoscoop.
>
Of koop Bloom 3 - 2021 in onze webshop.

Lees hieronder in deze preview welke uitwerking Lilith in Stier (tot 18 juli 2021) op je leven zal hebben.

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen ram Bloom web

Ram

Zolang de Zwarte Maan in Stier staat (tot 18 juli 2021), zal je frustraties ervaren op het vlak van zekerheid in je leven. Onbewust zoek je naar manieren om je bezit, geld en baan in veiligheid te stellen en lukt dat niet meteen, dan kunnen hevige emoties de kop opsteken. Je wilt het liefst alles naar je hand zetten, dingen op jouw manier doen en juist dat lukt niet altijd.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen stier Bloom web

Stier

Tot 18 juli 2021 beweegt Lilith door je teken en dat zal je niet onberoerd laten. Van nature heb jij behoefte aan zekerheid en houd je vast aan het oude bekende. Daar word je tijdens deze periode flink in uitgedaagd. Je krijgt nu te maken met gebeurtenissen die je gevoel van zekerheid en veiligheid onderuit halen.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen tweelingen Bloom web

Tweelingen

Zolang de Zwarte Maan door het Aardeteken Stier (tot 18 juli 2021) transiteert, word je uitgedaagd om innerlijke rust te vinden. Je leert misschien mediteren, aan yoga te doen, of iets anders om deze staat van zijn te vinden. Voor een rusteloze ziel als jij is deze Zwarte Maan in Stier een zware opgave.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen kreeft Bloom web

Kreeft

Voor een Waterteken is een gevoel van geborgenheid essentieel. Wanneer je je niet veilig en geborgen voelt, kruip je angstig in je schulp. In de periode dat de Zwarte Maan in het teken Stier (tot 18 juli 2021) staat, word je regelmatig geconfronteerd met situaties die deze veiligheid aantasten. De vraag is of dat werkelijk zo is of dat jij dit alleen zo ervaart.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

(lees verder onder de advertentie)

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen leeuw Bloom web

Leeuw

Nu Lilith zich in het teken Stier bevindt (tot 18 juli 2021), kun jij redelijk dealen met veranderende omstandigheden. Je houdt wel van avontuur en je laat je niet snel uit het veld slaan. Wanneer het jou dan toch te gortig wordt, heb je de neiging alles naar je toe te trekken en de baas te spelen, als een soort reactie op je eigen gevoel van onmacht.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen maagd Bloom web

Maagd

Net als de Stier, houd jij niet van veranderingen. Toch word je met Lilith in Stier (tot 18 juli 2021) juist uitgedaagd om met veranderingen om te gaan. Deze periode wakkert regelmatig flink wat onrust en nervositeit in je aan. Krampachtig tracht je vast te houden wat je hebt, wie je kent en wat je bezit, maar dat biedt helaas geen enkele garantie op succes.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen weegschaal Bloom web

Weegschaal

Zolang de Zwarte Maan door het teken Stier transiteert (tot 18 juli 2021), wordt de harmonie die je zo begeert op de helling geplaatst. Af en toe ontstaat er een confrontatie en word je ertoe verplicht om kleur te bekennen. Dat is iets wat je mijdt als de pest, uit angst een relatie te verstoren of de sfeer te vergallen.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen schorpioen Bloom web

Schorpioen

Zolang Lilith door Stier loopt (tot 18 juli 2021), heb je regelmatig last van heftige emoties. Alles wat je gevoel van veiligheid en zekerheid onderuithaalt, veroorzaakt bij jou heel intense emoties waar je niet altijd raad mee weet. Lilith wil je ertoe bewegen je angsten los te laten. Weet dat je over heel veel innerlijke kracht en een accuraat voorgevoel beschikt, die jou voor het ergste behoeden.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen boogschutter Bloom web

Boogschutter

Hoewel je als Boogschutter heus wel van een uitdaging houdt, komen de uitdagingen van Lilith in Stier (tot 18 juli 2021) toch behoorlijk hard aan. Probeer te achterhalen waar je precies wordt geraakt, want daardoor leer je veel over jezelf en over je ware wensen en verlangens. Die kunnen misschien wel serieus afwijken van wat je altijd had gedacht en ja, het is best mogelijk dat je daardoor verrast bent.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen steenbok Bloom web

Steenbok

Als immer ambitieuze Steenbok ben je gewend om geijkte paden te volgen, met als doel de top te bereiken. De Zwarte Maan in Stier (tot 18 juli 2021) kan echter flink wat roet in het eten gooien. Er zullen zich nu namelijk regelmatig gebeurtenissen voordoen die jouw plannen dwarsbomen. Lilith in Stier vraagt je meer openminded te zijn en vaker je intuïtie te volgen om alternatieve routes uit te stippelen. Het is een proces dat tijd zal vergen.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>.

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen waterman Bloom web

Waterman

De Zwarte Maan in Stier (tot 18 juli 2021) tempert je hoop voor de toekomst. Heel wat van je idealen smelten als sneeuw voor de zon. Dit is een periode waarin je flexibiliteit en incasseringsvermogen op de proef worden gesteld. Net nu moet je gebruik maken van je intuïtie en je vooruitziendheid, want het zijn precies die gaven die jou door deze moeilijke periode heen zullen loodsen.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen vissen Bloom web

Vissen

Lilith in Stier (tot 18 juli 2021) brengt flink wat chaos in je leven en dat voelt natuurlijk niet altijd even fijn. Je hypergevoelige natuur wordt regelmatig overprikkeld, vooral door de emoties en frustraties van andere mensen. Je zult moeten leren om meer in je kracht te staan, want dat is nodig om op een gezonde manier te overleven. Heel dikwijls gaat het niet zozeer om je eigen problemen, maar word je meegesleurd in andermans drama's.

Lees hier je volledige Lilithoroscoop 2021 >>

Bloom 3 - 2021 is uit!

Word nu lid en lees Bloom online

  • De ontmoeting met je innerlijke kind

  • Historische spirituele leiders 1.0

  • Je Lilith Horoscoop 2021

  • Happy & Healthy met behulp van de kosmos

  • Ready for spring checklists

  • Eenzaamheid te lijf

  • De link hieronder om de digitale versie te lezen werkt enkel bij actieve Bloom-lidmaatschappen. Geen actief abonnement? Word nu lid!

  • De laatste editie van Bloom word in je browser als pdf opgeslagen. Zo heb je altijd je favoriete Bloom bij de hand. Veel leesplezier!

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Lifestyle

De helende eigenschappen van etherische oliën + handig overzicht!

Etherische oliën worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun weldadige en opwekkende geuren en…

Lees meer
Spiritualiteit

Mabon (herfstequinox): 22 september - afscheid nemen van de zomer

Even lang zijn dag en nacht. De donkere periode wint aan kracht. We klinken op de oogst en maken…

Lees meer
Lifestyle

Bloom's shopping tips voor augustus 2021: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek…

Lees meer
Bloom 7 - 2021

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom