Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

PREVIEW // Je Venus Horoscoop 2021-2022: hoe besta jij in de liefde?

Astrologie
Bloom
29/04/2021
PREVIEW // Je Venus Horoscoop 2021-2022: hoe besta jij in de liefde?

Van oudsher is het de planeet Venus die met liefde geassocieerd wordt, met flirten en verleiding, maar verder ook met schoonheid, kunst, luxe, genot én voor de manier waarop we met geld omspringen. Venus symboliseert in je horoscoop dus je vermogen om je aan iets of iemand te hechten. De plaatsing van Venus in je geboortehoroscoop vertelt je iets over jouw verwachtingen in de liefde. Lees nu de preview van de Venushoroscoop 2021-2022 en achterhaal wat jou typeert op liefdesvlak. Benieuwd naar je volledige Venushoroscoop van juni 2021- mei 2022 met prognose voor je liefdesleven én financiën?

Stap 1 - bereken waar Venus stond op het moment van je geboorte

Bereken in welk teken Venus stond op het moment van je geboorte. Gebruik hiervoor onze handige Bloomcalculator!

Stap 2 - lees de corresponderende tekst

Dankzij de output van de Bloomcalculator weet je in welk sterrenbeeld Venus stond op het moment dat jij het daglicht zag. Lees hieronder de bijhorende tekst. Gaf de Bloomcalculator bijvoorbeeld aan dat je Venus in Kreeft hebt staan op het moment van je geboorte? Lees hieronder dan het deel 'Venus in Kreeft' welke voor jou van toepassing is.

Venus Horoscoop 2021 Ram Bloom Web

JOUW VENUSHOROSCOOP

Venus in Ram: hoe ben jij in de liefde?

Staat jouw Venus in het sterrenbeeld Ram? Dan ben je rechtuit en je gaat recht op je doel af. Zowel de vrouwelijke als mannelijke Rammen stellen zich uitdagend op en leggen vlot contacten met anderen. Momenten van passie worden afgewisseld met perioden van strijd. Er komen heel wat stormen opzetten tijdens je relatieleven die in een ware oorlog ontaarden. De emoties kunnen soms hoog oplopen. Bevestiging is belangrijk voor je. Seksualiteit speelt een belangrijke rol in je relatieleven want je houdt niet van lauwe passie. De relatie moet zich voortdurend bewijzen en dit gaat gepaard met heel wat dramatische scènes. Je bent recht voor de raap zodat je soms wat ruw overkomt wanneer je je uit. In de loop van je leven word je belaagd door grote passies. Je wenst voldoende vrijheid te behouden in de relatie en dit vormt een handicap om een duurzame verbintenis op te bouwen. Venus in Ram is een stand die neigt tot meerdere liefdes in het leven.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Stier Bloom Web

Venus in Stier: hoe ben jij in de liefde?

Zekerheid en stabiliteit vormen de basisbehoefte in je liefdesleven. Wanneer je voor iemand kiest, doe je dit met veel overtuiging en doorzettingsvermogen. Je laat niet los en je hebt zelfs de neiging om je partner te verstikken met jaloezie. Je houdt van een stabiele en leuke relatie en je zult dit ook bereiken in je leven. Je kampt met een grote verlatingsangst. Flirten en je in allerlei hete avonturen storten is niet jouw ding, want daarvoor beschouw je de liefde als veel te ernstig. Je houdt van duurzame relaties. Je geniet met volle teugen van aanrakingen. Seksualiteit is een noodzaak in je relatie. Eens je een nestje met iemand opbouwt, zal je dit comfortabel inrichten. Je wenst je thuis te voelen met je geliefde in een gezellige omgeving. Als je op veroveringstocht bent, doe je dit traag en doordacht. Je probeert je buit binnen te halen door geschenkjes of bloemen te geven.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Tweeling Bloom Web

Venus in Tweelingen: hoe ben jij in de liefde?

Je bent een vlotte prater die van veel contact houdt. Het is belangrijk voor je dat er veel communicatie in de relatie aanwezig is. Je kunt erg charmant zijn en je extreem verleidelijk voordoen. Je hebt een grote nieuwsgierigheid naar het (liefdes)leven van anderen. Je relatie moet interessant blijven want anders haak je af. Je houdt van een leuke relatie en de kans bestaat dat je er meerdere aangaat tijdens je leven. Indien een relatie je niet langer boeit, ga je ergens anders prikkels zoeken.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Kreeft Bloom Web

Venus in Kreeft: hoe ben jij in de liefde?

Je benadert liefde en relatie op een heel voorzichtige wijze. Je hebt angst om gekwetst te worden waardoor je je gevoelens lang voor jezelf houdt. Wanneer je je hart voor iemand opent, doe je dit met je hele wezen. Je hebt neiging om je snel te settelen in een thuis. Een relatie is niet compleet voor jou indien de huiselijke sfeer en gezelligheid ontbreken. Je bent een romanticus. Er moet voldoende sensibiliteit zijn. Je kunt je erg gekwetst voelen en soms heb je de neiging om de dingen te zwart-wit te zien. Je stemmingen volgen het ritme van de maand en gaan op en af. Indien je liefdesleven bedreigd wordt, kun je kribbig uit de hoek komen. Kwetsuren laat je niet los, maar stapel je diep binnenin jezelf op.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Leeuw Bloom Web

Venus in Leeuw: hoe ben jij in de liefde?

Je hebt een groot hart en je geeft je dan ook 100% wanneer het op liefde aankomt. Je houdt van mooie en luxueuze dingen, daarom ga je op zoek naar een partner waar je naar kunt opkijken. In de relatie zoek je naar bevestiging en dit compenseer je door heel charmant te zijn. Je bent heel loyaal en vrijgevig zolang je gevoelens voor iemand positief zijn. Je gaat voor de echte en ware liefde want voor minder doe je het niet. Je relatieleven zal in de loop van je leven erg stabiel zijn. Als je niet voldoende aandacht krijgt, voel je je gekwetst en toon je je wraakzuchtig. Een belediging vergeet je nooit.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Maagd Bloom Web

Venus in Maagd: hoe ben jij in de liefde?

Je bent een ernstig type dat een liefdesrelatie als een serieuze aangelegenheid beschouwt. Je neemt je tijd om tot een relatie te komen en je verlangen gaat uit naar een ernstig type dat het met je meent. Je neemt een kritische houding aan ten opzichte van je partner wat je zult moeten leren temperen. Met deze stand bemerk je snel de tekortkomingen bij de ander. Je bekijkt je relatie als iets waaraan gewerkt moet worden. In de loop van je leven steek je heel wat moeite daarin, tot een complete opoffering toe. Je wordt in je relatieleven met je neus op de werkelijkheid gedrukt en deze is niet altijd even mooi als je verwachtingen.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Weegschaal Bloom Web

Venus in Weegschaal: hoe ben jij in de liefde?

Je hebt een mooie liefdesstand. Met Venus in Weegschaal hou je van mooie, verschillende contacten. Je hebt het moeilijk om alleen te leven. Je hebt in de loop van je leven steeds een levensgezel nodig. Als was het maar om een vriend naast je te hebben om te overleggen en de dagelijkse zaken te bespreken. Je vriend of vriendin is de poort naar sociale activiteiten en de buitenwereld. Je houdt van mooie dingen. Je zult het sterk waarderen dat je partner zich netjes kleedt en met goeie manieren naar buiten treedt. Je bent geen mens om ruzie mee te maken. In relatie vermijd je conflicten. Je zult een duurzame relatie hebben omdat je veel water in de wijn kunt doen.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Schorpioen Bloom Web

Venus in Schorpioen: hoe ben jij in de liefde?

Je zult een intense relatie verkrijgen die totaal beleefd wordt. Het is soms een gevecht en strijd, want bij moment zullen de passies hoog oplaaien. Seksuele excessen en veel passionele momenten gecombineerd met wraak en jaloezie zullen je liefdesleven kleuren. Je geeft jezelf volledig over en je verwacht hetzelfde van de tegenpartij. Seksualiteit is erg belangrijk voor je en zal de hoeksteen van je relatie vormen. Indien er sprake is van ontrouw in de relatie kun je dit moeilijk vergeten. In je relatieleven ken je hoogten en laagten. Grote crisissen en verzoening wisselen elkaar af. Je wordt aangetrokken tot moeilijke verbintenissen die niet altijd evident zijn.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Boogschutter Bloom Web

Venus in Boogschutter: hoe ben jij in de liefde?

Als Venus in het sterrenbeeld Boogschutter staat, ben je de reiziger van de dierenriem. Je dromen zijn groter dan wat de realiteit je kan bieden. Toch kun je in je liefdesleven enorm opleven. Je verwachtingen zijn hoog gespannen zodat het heel moeilijk wordt om dit in een levenslange en duurzame relatie om te zetten. Heel weinig mensen kunnen aan je eisen voldoen. In se ben je voor de ene en totale liefde, maar naarmate de jaren verstrijken, blijk je ook wel eens een loopje te nemen met absolute trouw. Met deze stand kun je enkele grote liefdes ontmoeten. In je middelbare leeftijd komt er waarschijnlijk een belangrijke relatie aan.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Steenbok Bloom Web

Venus in Steenbok: hoe ben jij in de liefde?

Steenbok is het teken van de tijd. Op relatievlak ben je zoals een dieselmotor: je komt langzaam op gang. Je ziet relaties als een ernstige aangelegenheid. Je zult je niet overgeven aan de eerste de beste die op je pad komt. Er is een gecontroleerde passie in jou aanwezig die je voor excessen hoedt. Op liefdesvlak ben je klassiek ingesteld. Je ziet de relatie als een verbond tussen mensen die levenslang samenblijven. Je houdt als partner van mensen die een bepaalde status bezitten en die een beschaafde opvoeding genoten hebben. Iedereen kan op je rekenen en dit is zeker het geval in je liefdesleven. Je bent iemand die geschikt is om levenslang bij iemand te blijven. In je oude dag zal een liefde of relatie belangrijk zijn. Je bent een laatbloeier. Naarmate je ouder wordt, heeft een verbintenis meer slaagkansen.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Waterman Bloom Web

Venus in Waterman: hoe ben jij in de liefde?

In de relatie is het voor jou belangrijk om op dezelfde golflengte met iemand te zitten. Een vriendschappelijke band met gezamenlijke gezichtspunten vormt de basis van je relatie. Jullie band kan bij momenten seksueel getint zijn maar meestal is je relatie mentaal gericht. Een goede verstandhouding is primordiaal. Relaties ontstaan plots en verdwijnen op dezelfde manier. Je wordt aangetrokken door bijzondere en interessante mensen. Je hebt een grote nood aan vrijheid in de relatie, waardoor een te sterke verbondenheid met iemand je beklemt. Liefde is duurzaam maar het hoeft niet eeuwig te zijn.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Venus Horoscoop 2021 Vissen Bloom Web

Venus in Vissen: hoe ben jij in de liefde?

Wanneer Venus in het sterrenbeeld Vissen staat, heb je een grote behoefte om samen te vloeien met de ander. Een relatie is een platonisch gegeven voor je waarbij je samensmelt met de partner. Je stelt je zorgend en zeer toegewijd op in de relatie. Je liefdesleven kan in een verwarring of complete chaos ontstaan. Je hebt de behoefte om de totale liefde te beleven. Door je grote fantasie durf je wel eens te zweven. Je kunt jarenlang bepaalde tekortkomingen van de partner niet zien en dit vaak uit pure zelfopoffering. In liefdeszaken stel je je vaak kwetsbaar op. Het is noodzakelijk om met de voeten op de grond te blijven want anders kun je je bedrogen voelen.

Lees hier je volledige Venus Horoscoop 2021 - 2022 incl. prognose voor je financiën en liefdesleven >>

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Ontdek de wereld

Word jij blij van de natuur en ervaar je een bepaalde rust als je in de natuur bent? Wil je graag…

Lees meer
Inspiratie

Cursussen & workshops bij Bloom

Ontdek hier welke cursussen & workshops je bij Bloom kan volgen in januari 2024: cursus…

Lees meer
Spiritualiteit

Omgaan met trans­generationeel trauma

Familietrekjes, iedereen heeft en iedereen heeft er ook wel eens last van. Zo staat mijn…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom