Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Nieuwe Maan in Weegschaal op 25 september 2022 om 23.54 uur

Astrologie
Bloom
23/09/2022
Nieuwe Maan in Weegschaal op 25 september 2022 om 23.54 uur

op 25 september 2022 om 23.54 uur rijst de Nieuwe Maan in Weegschaal. Een bijzondere Nieuwe Maan, want niet alleen loopt Mercurius Retrograde, maar ook Uranus, Neptunus, Jupiter, Saturnus en Pluto maken een schijnbare achter uitwaartse beweging. Als planeten retrograde lopen, dan geeft dat ons de kans om te reflecteren en te contempleren. Dit in combinatie met een Nieuwe Maan in Weegschaal zorgt ervoor dat we vooral op vlak van relaties interessante ontwikkelingen zullen meemaken.

Geef je relaties een extra dimensie

”Deze Nieuwe Maan is het perfecte moment om je relaties onder de loep te nemen en eventueel afscheid te nemen van oudere relaties en verbindingen.”

Een Nieuwe Maan luidt altijd het einde van een 28 dagen durende cyclus aan en staat tegelijkertijd ook voor een nieuw begin. Deze maanfase moedigt ons aan om te beginnen met een schone lei en oude projecten en initiatieven af te ronden voordat we beginnen aan iets nieuws. Op 25 september 2022 om 23.54 uur vormt zich in het luchtteken Weegschaal een Nieuwe Maan. Weegschaal staat voor relaties, rechtvaardigheid en evenwicht. Deze Nieuwe Maan is dan ook het perfecte moment om je relaties onder de loep te nemen en eventueel afscheid te nemen van oudere relaties en verbindingen. Dit geldt niet alleen voor romantische relaties, maar ook voor vriendschappen, familiebanden en collega’s. Zo ontstaat er na deze maanfase ruimte voor nieuwe verbindingen.

Venus, de planeet van liefde, regeert over Weegschaal. Deze actuele maanfase biedt ons dan ook volop kansen om onze relaties en verbindingen een extra dimensie te geven. Manifesteer een diepere verbinding met je partner en verbeter de banden binnen je gezin. Nu is namelijk het moment om dit alles te bewerkstelligen. Maar Weegschaal draait natuurlijk ook om het vinden van balans en gelijkheid. Als je het gevoel hebt dat je in bepaalde relaties achtergesteld wordt of het onderspit delft, dan is nu het moment aangebroken om actie te ondernemen en daar een prioriteit van te maken.


Blijf op de hoogte van alle Bloom-nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.


De uitwerking van maar liefst zes (!) retrograde planeten

”Dit zorgt voor chaos en velen die zich in hun relatie achtergesteld voelen zullen nu eindelijk voor zichzelf durven kiezen.”

Communicatie is een essentieel gegeven in elke relatie. Mercurius, de planeet van communicatie, loopt momenteel retrograde tot en met 02 oktober 2022. Dat maakt het tricky om onze relaties te verbeteren. Als Mercurius retrograde loopt dan staat dat bijna altijd synoniem voor miscommunicatie en misverstanden. Wees je hier bewust van als een goed bedoelde opmerking verkeerd opgevat wordt.

Daarnaast is dit de laatste Nieuwe Maan waar er zes planeten retrograde lopen. Dit zorgt voor chaos en velen die zich in hun relatie achtergesteld voelen zullen nu eindelijk voor zichzelf durven kiezen. Wijs je partner dan ook niet af als je merkt dat hij of zij opstandig wordt of wat meer dwarsligt dan anders. Gebruik deze Nieuwe Maan energie om er samen beter van te worden en een harmonieuze balans te creëren. Maar we kunnen ook commotie verwachten tussen familieleden en zelfs in handelsrelaties.

Als meerdere planeten retrograde lopen, dan biedt ons dat ook de gelegenheid om echt even op adem te komen. We worden uitgenodigd om echt naar binnen te kijken en te contempleren over onze levensplannen. Pen alle grote intenties die je hebt in dit leven neer en werk een stappenplan uit om zo het meeste uit deze kosmische gebeurtenis te halen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

De zonsverduistering in Ram • 20 april 2023

Op donderdag 20 april 2023, omstreeks 06.00 uur, vindt de zonsverduistering in Ram plaats. Een…

Lees meer
Huis & Thuis

Creëer jouw eigen comfortabele thuisomgeving!

Jouw thuis is jouw toevluchtsoord, dé plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.…

Lees meer
Astrologie

PREVIEW // Jouw Ascendanthoroscoop voor 2023 - 2024

De Ascendant is volgens de astrologie een samenkomst van tijd en ruimte. Om de Ascendant te…

Lees meer
Bloom 7 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom