26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

PREVIEW // Jouw Marshoroscoop voor 2022

Astrologie
Eva Vanooteghem & Esther Van Heerebeek
01/06/2022
PREVIEW // Jouw Marshoroscoop voor 2022

Dankzij de astrologie beschik je over een krachtig instrument om inzicht te verwerven in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Bovendien geeft deze studie de mogelijkheid om in een vrouwelijke horoscoop het type man te schetsen waartoe zij zich aangetrokken voelt. Afhankelijk van de plaatsing van Mars in je horoscoop leid je – als vrouw - af hoe je ideale man eruit ziet en wat je van hem kan of mag verwachten tussen de lakens. Lees in Bloom editie 5 – 2022 hoe passioneel jouw zomer wordt. Of licht hieronder een tip van de sluier in deze gratis preview van je Marshoroscoop 2022.

Stappenplan

Welk type man is voor jou weggelegd? En hoe zwoel wordt je zomer 2022? Ga na waar Mars staat in je geboortehoroscoop en lees hieronder wat je in de zomermaanden van 2022 zoal kunt verwachten.

Aan de slag

Stap 1: bereken in welk sterrenbeeld (of beter ‘dierenriemteken’) jouw Mars stond op het moment van je geboorte via de handige Bloom-calculator.

Stap 2: lees hieronder de tekst die op jou van toepassing is, op basis van de uitkomst van de Bloom-calculator. Heb je bijvoorbeeld in je geboortehoroscoop Mars in het teken Leeuw staan, lees dan de rubriek ‘Mars in Leeuw’.

Mars in Ram

Sterrenbeeld Ram Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Staat Mars in je geboortehoroscoop in Ram? Dan ben je een persoon die houdt van snel handelen en snelle initiatieven. Je hebt een sterk temperament en kan plotseling uithalen en dat soms tot schrik van je dierbaren. Tussen de lakens ben jij een doener, vurig en heftig. Je bent dol op seksueel genot en zeker als jij de leiding mag nemen.

Jij gaat voor een leider. Een sterk en onafhankelijk figuur. Je voelt je aangetrokken tot mannen die recht voor de raap zijn en een direct karakter hebben. Je houdt van een ondernemend type en schuchtere, verlegen types hebben geen schijn van kans in jouw ogen.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Stier

Sterrenbeeld Stier Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Met de positionering van Mars in Stier in je geboortehoroscoop ben je een volhardend iemand. Je hebt een geduldige aanpak en bent dan ook in staat je doelen en dromen lang na te jagen. Je houdt je ogen op de prijs. Je hebt een aangenaam karakter en luistert aandachtig naar je dierbaren. Ondanks je rustige natuur heb ook jij wel eens last van woedeuitbarstingen. Op seksueel vlak verlang je naar diepe bevrediging. Je houdt van het seksuele spel tout court.

Jouw Mars-man straalt een rustige, serene energie uit. Je zoekt naar iemand bij wie jij je geborgen en veilig voelt. Jouw droomman is trouw en volhardend, net zoals jijzelf. Jouw partner houdt van de fijnere, luxere dingen van het leven. Een uitgebreid diner, een mooie outfit en bijpassende accessoires. Daar gaat zijn hartje sneller van kloppen. Je houdt van een traditionele man. Iemand met normen en waarden.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Marshoroscoop Affirmatie Artikel

Mars in Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Met Mars in Tweelingen ben je een ondernemend en actief iemand. Je bent een intelligent wezen en woorden zijn je wapens. Je hebt een vlijmscherpe tong en vergeet wel eens dat woorden kunnen kwetsen. Je bent dol op debateren en dit is vooral merkbaar als je jouw gelijkt tracht te halen. Je hoofd staat niet altijd naar seks. Een vrijpartij met jou gaat altijd gepaard met een babbel. Seks is in jouw ogen geen wekelijkse must.

Je voelt je aangetrokken tot een intellectueel iemand. Iemand met wie je diepgaande gesprekken kunt voeren en met wie je kunt filosoferen over het leven. Een vlotte, praatgrage en nieuwschierige man, dat is waar je naar verlangt. Echter is jouw ideale Mars-man niet alleen pienter, maar ook van alle markten thuis. Je verlangt ernaar het leven te ontdekken met iemand aan je zijde.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Ben je geboren onder Mars in Kreeft? Dan heb je een kalme uitstraling, maar vanbinnen borrelt het. Jouw emoties vinden maar moeilijk een weg naar buiten. Je kropt veel op en dit ten koste van jezelf. Deze vorm van innerlijke agressie weet je uit te spelen door je veelal te verzetten en zo directe confrontaties te vermijden. In de slaapkamer ben jij geen stoeipoes, maar een echte knuffelbeer. Intimiteit is voor jou velen malen belangrijker dan de daad zelf.

Jouw ideale man is een gevoelige man. Iemand die meelevend is en die jouw gevoelens én grenzen respecteert. Hij is huiselijk, zorgzaam en biedt een luisterend oor. Echter kun je je ook aangetrokken voelen tot norse types, met pltose stemmingswisselingen. Hoe dan ook, jouw Mars-man moet je stabiliteit kunnen bieden en voor jou en de kinderen kunnen zorgen.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Leeuw

Sterrenbeeld Leeuw Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Met Mars in Leeuw loop jij vooral te pronken met jouw werkprestaties. Je hecht uitermate veel belang aan je professionele situatie en bent bereid hier veel voor op te offeren. Ook je privéleven. Dankzij deze plaatsing in je horoscoop kun je jouw inspanningen lang volhouden, met name dankzij jouw innerlijke vuur en passie. Op seksueel vlak neem jij graag de leiding. Je hebt daardoor behoefte aan een onderdanige partner.

Jouw prins op het witte paard is iemand die zichzelf met trots aan de wereld presenteert. Jouw wederhelft weet te imponeren, maar blijft een waardige en zelfverzekerde houding hebben. Jij zou geen man aan je zijde willen hebben die zich niet weet te gedragen. Image is immers alles in jouw ogen. Je wil iemand met manieren en die je met een gerust hart kunt meenemen naar social happenings.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Maagd

Sterrenbeeld Maagd Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

Onder Mars in Maagd ben jij een praktisch iemand en jouw dagdagelijkse bezigheden zullen dit ook weerspiegelen. Jij kan meerdere ballen in de lucht houden en deinst er niet voor terug om veel hooi op je vork te nemen. Tussen de lakens ben jij terughoudend en heb je een vrij puriteinse aanpak. Geen toeters en bellen in de slaapkamer voor jou.

Jouw ideale Marsman is een vrij gewoon iemand. Niet echt iemand die de show steelt, maar wel jouw hart weet te veroveren. Hij blijft met beide benen op de grond staan en heeft een nuchtere en realistische kijk op de wereld. Je hebt immers een hekel aan dromerige types.

Lees verder onder de afbeelding.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Lees verder onder de advertentie

Wist je dat... je als Bloom'er elke maand 3 of onbeperkt persoonlijke horoscooprapporten berekent en leest?

Mars in Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Dankzij deze positie van Mars in Weegschaal in je geboortehoroscoop ben jij de eeuwige twijfelaar. Mars in Weegschaal is de kosmische combinatie van de liefde. Je verlangt dan ook naar uitgebreide liefdesbetuigingen, diepgaande gesprekken en zo nu en dan eens een wel heel uitgebreide vrijpartij. Seks is voor jou een vorm van communicatie. Liefde is voor jou een hele belevenis. Voordat je met je partner tussen de lakens duikt, ga je het liefst een hapje eten. Een romantisch diner en een goed glas wijn zijn jouw voorspel.

Met Mars in het teke van de schoonheid, Weegschaal, voel jij je aangetrokken tot mannen met een symmetrisch, knap gezicht. Als ze dan nog eens welgemanierd zijn ook, dan ben je helemaal in je nopjes. Jouw droomprins is zachtaardig met een romantische ziel. Een echte gentleman.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Schorpioen

Sterrenbeeld Schorpioen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Dankzij Mars in Schorpioen durf jij het op alles of neits te spelen. Je beschikt over mensenkennis en hebt zeer veel inzicht in het functioneren van andere personen. Je weet deze kennis handig in te zetten. Seks is voor jou uitermate belangrijk. You can’t live without it!

Jij voelt je aangetrokken tot de mysterieuze types. Een man die zich nooit helemaal blootgeeft en die je geleidelijk aan pas écht leert kennen. Nu eens vriendelijk en hulpvaardig, en dan weer uiterst zwijgzaam en in zichzelf gekeerd, blijft je man een vat vol tegenstrijdigheden. Jij verveelt je geen moment aan zijn zijde.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Boogschutter

Sterrenbeeld Boogschutter Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Onder deze kosmische combinatie van Mars in Boogschutter sta jij bekend als een ongeduldig type. Je rusteloze natuur garandeert je een spannend en avontuurlijk leven. Je barst van het enthousiasme en hierdoor stort je je snel op nieuwe projecten. Echter lukt het zelden om deze projecten ook tot een goed einde te brengen. Halverwege verveel jij je immers weer. Ook in bed raak jij snel afgeleid. Hierdoor lijk je tijdens de seks veel afwezig, dit tot frustratie van je partner.

Jouw ideale man is intelligent, eerlijk en vrolijk. Een man van de wereld, so te speak. Mannen die geluk uitstralen, dat vind jij sexy. Jouw Marsman heeft over alles en nog wat een uitgesproken mening en daar ben je wel voor te porren. Ook jij deelt graag ongevraagd je mening.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Steenbok

Sterrenbeeld Steenbok Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Als Mars in Steenbok staat in je geboortehoroscoop, dan tract je jouw leven zo goed mogelijk te controleren en in recht banen te leiden. Jouw grootste zorg in het leven is het realiseren van jouw dromen. In je leven ben je dan ook ambitieus en in je carrière vertaalt dit zich naar toewijding voor je werk. Je bent een praktisch wezen en ook tussen de lakens overheerst deze eigenschap aanzienlijk.

Degene die jouw hart weet te veroveren, is iemand die het al gemaakt heeft in het leven. Je hebt een zwak voor ambitieuze, hardwerkende mannen. Een integer, zwijgzaam en discreet iemand die ondanks deze eigenschappen zeer welbespraakt uit de hoek kan komen.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Waterman

Sterrenbeeld Waterman Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Met de plaatsing van Mars in Waterman ben jij gefascineerd door nieuwe uitvindingen en technologieën. Je hebt behoefte aan een bijzondere baan waar je je geen moment verveeld. Dankzij deze combinatie in je geboortehoroscoop ben jij een ware vrijheidsstrijder. In elk domein. Als je het gevoel hebt gevangen te zitten, dan breek je los. Je wordt opstandig en zelfs onvoorspelbaar. Op seksueel vlak ben je erg vindingrijk. Je houdt van experimenteren en probeert daarbij allemaal nieuwe houdingen, technieken en erotisch materiaal.

Jouw ideale partner is iemand die er onconventioneel uitziek. Zijn unieke karakter etaleert hij met opvallende, extravagante outfits. Juow droomman is vriendelijk in de omgang en dankzij zijn onvoorspelbare karakter verveel jij je geen moment.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Mars in Vissen

Sterrenbeeld Vissen Bloom Eigenschappen Maandhoroscoop Jaarhoroscoop

Met Mars in Vissen cijfer jij je weg voor je medemens met als gevaar dat anderen hiervan profiteren. Dankzij deze plaatsing neem jij een passieve houding aan en en het grootste gedeelte van je leven staat in het teken van zelfopoffering. Je dient anderen en bent akkoord met hoe situaties zich in jouw leven ontvouwen ook al is dan ten nadele van jezelf. Je bent een uiterst romantisch wezen en je zal jezelf dan ook totaal overgeven aan seks en steeds weer proberen te partner tevreden te stellen.

Jouw prins op het witte paard is iemand vol medeleven en die zich flexibel opstelt. Net zoals jij ondergaat hij het leven. Hij is niet in de wieg gelegd voor een harde strijd. Jouw hartje gaat sneller kloppen van een gevoeldmens die haarscherp de stemmingen van zijn medemens opppikt. Een zachte, behupvaardige man die steeds klaarstaat voor anderen.

Lees hier je volledige Mars Horoscoop 2022

Word ook Bloom'er en geniet van de vele voordelen!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Lente-equinox: plant je intenties met Godin Ostara

Op woensdag 20 maart 2024 om 04.07 uur (met Antwerpen als locatie) vieren we het jaarlijks…

Lees meer
Huis & Thuis

Verlicht je leefruimte: Een gids voor verschillende lampen en verlichtingsstijlen

Verlichting is een cruciaal element in elk huis. Het gaat niet alleen om het bieden van licht, maar…

Lees meer
Inspiratie

Chakra Meditaties: een Deep Dive in je binnenwereld

Kan chakrapsychologie je helpen bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Hoe blijf je uit…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom