Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

De gelukkigste sterrenbeelden van 2022

Astrologie
Bloom
03/02/2022
De gelukkigste sterrenbeelden van 2022

Nu 2022 en al zijn astrologische gebeurtenissen al ruim van start zijn gegaan, blikken we alvast verder vooruit. Want niet alle komende kosmische combinaties zijn even gunstig voor elk sterrenbeeld. Welke sterrenbeelden worden in 2022 bedolven onder het geluk en mogen bijgevolg in hun handjes knijpen?

De planeten en de astrologische standen zijn ons gelukkig allemaal goedgezind dit jaar. Jupiter, de planeet van expansie en overvloed, reist door Vissen en dat creëert een harmonische spirituele energie die over ieder van ons zal neerdalen. Ook zet Neptunus, de chaoot onder de planeten, zijn beste beentje voor en wordt onze creativiteit aangewakkerd. Gezien de beperkende energie van de voorgaande jaren is het alleen maar vanzelfsprekend dat we deze astrologische energieën met open armen verwelkomen.

Het is overbodig om te vermelden dat we allemaal, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, zullen profiteren van deze gunstige krachten. Maar welke sterrenbeelden kunnen hun geluk niet op in 2022?

De gelukkigste sterrenbeelden van 2022

2022 belooft voor drie sterrenbeelden een spectaculair en onvergetelijk jaar te worden. Zij zijn op alle levensfronten begunstigd door de sterren en de planeten.

Vissen

Vissen

Degenen geboren met het zonneteken in Vissen zijn the lucky ones dit jaar! Zij zullen genieten van een harmonieuze energie en hun creativiteit en spiritualiteit worden optimaal gestimuleerd. Ook degenen met hun ascendant in Vissen zullen deze energie handig kunnen aanwenden. Het gaat de Vissen gewoonweg voor de wind. Alles wat deze watertekens ondernemen, is voorbestemd om te slagen. Maar eigenlijk mogen alle watertekens in 2022 rekenen op een flinke dosis geluk.

Schorpioen

Schorpioen

Ook de Schorpioenen hebben de wind in de zeilen in 2022. Dankzij hun betoverende eigenschappen en hun sterke karakters schoppen ze het sowieso al ver in het leven, maar dit jaar krijgen ook zij een duwtje in de rug. Alles wat ze aanraken, verandert in goud. Hun winnaarsmentaliteit wordt extra in de verf gezet. De schorpioenen gaan tot het uiterste en weten dit jaar heel wat doelen te bereiken. Dit dierenriemteken gaat een jaar vol goede gezondheid, carrièrekansen en liefdevolle momenten tegemoet.

Kreeft

Kreeft

Voor de Kreeften belooft 2022 een buitengewoon gelukkig jaar te worden. Dit zijn ze niet gewend en alle meevallers in 2022 zullen dan ook wat onwennig aanvoelen, maar beste Kreeft, geniet er gewoon van. In 2022 krijg je alles wat je hartje begeert. Materieel en emotioneel welzijn is het heersende thema van het komende jaar. Jullie relaties worden versterkt en de kans is reëel dat je jouw zielsverwant ontmoet. Alle wensen die de Kreeften koesteren, komen zonder al te veel moeite uit.

Deze sterrenbeelden mogen rekenen op geluk in de liefde

Doordat Jupiter, de planeet van expansie en overvloed, zich voornamelijk door Vissen beweegt in 2022 zijn de watertekens van de dierenriem dit jaar voorbestemd voor geluk. Maar natuurlijk zijn zij niet de enigen met de wind in de rug. Er zijn een aantal dierenriemtekens wiens romantische leven een extra dimensie krijgen. Want de vrouwelijke planeet van de liefde en de schoonheid Venus maakt dit jaar een aantal keer een kosmische combinatie met Mars, de mannelijke planeet van oorlog en seks en later dit jaar reist Venus nog door het dierenriemteken Stier. Astrologische gebeurtenissen die ons niet onbewogen laten. Welke sterrenbeelden mogen rekenen op liefdesgeluk?

Ram

Ram

Rammen hebben schitterende kansen op liefdesgeluk. De Single Rammen lopen hoogstwaarschijnlijk een match tegen het lijf en de Rammen die al een partner gevonden hebben, genieten van de vonk die opnieuw overslaat in jullie relatie. De luchtige ongedwongen sfeer die heerst in 2022 bevordert de romantiek voor de Rammen en dat is niet zonder resultaat.

Stier

Stier

Ook de Stieren boffen dit jaar. Velen Stieren zijn al geruime tijd op zoek naar de ware liefde, maar helaas zonder resultaat. Maar daar komt dit jaar eindelijk verandering in. De Stieren worden beschouwd als het gelukkigste teken in de liefde dit jaar. Een groot deel van het jaar leef je op een roze wolk. Geluk in de liefde is niet vanzelfsprekend dus geniet ervan, beste Stier.

Tweeling

Tweeling

Een ander teken met geluk in de liefde zijn de Tweelingen. Ook al lijkt dat niet het geval in het begin van 2022. Dat komt vooral om de sleur er bij veel Tweelingen ingekropen is. Het jaar begint kalmpjes, maar langzaam maar zeker bieden zich veelbelovende romantische opportuniteiten aan en als verstandig luchtteken zal je ook niet anders dan deze kansen met beide handen aangrijpen. Je doet jezelf, en je partner, er immers een plezier mee. Verras elkaar en geniet van het samenzijn. Single Tweelingen genieten ook van het ongedwongen flirterige singlebestaan.

Waterman

Waterman

De Watermannen hadden al succes in de liefde en in 2022 lijkt deze trend zich voort te zetten. De sterren en planeten hebben veel romantische verassingen in petto voor deze luchttekens. Zij krijgen de kans diepe verbindingen aan te gaan met hun dierbaren en relaties nemen over het algemeen een positieve wending. Watermannen met een vaste relatie vinden nieuwe manieren om dichter bij hun partner te komen en de single Watermannen vinden hun soulmate, op voorwaarde dat zij trouw blijven aan zichzelf.

Lees hier de Preview van de Chinese Horoscoop 2022

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Theeblaadjes lezen: je toekomst in een kopje thee

Benieuwd naar de toekomst? Wil je weten welke gebeurtenissen er nog voor jou in het verschiet…

Lees meer
Spiritualiteit

Wicca & de Maan

"Eens per maand, en liefst wanneer de Maan vol is, zullen jullie bijeenkomen op een geheime plaats…

Lees meer
Astrologie

De lessen van Eros • De asteroïde van de Liefde, Erotiek & Passie

Tussen de planeten Mars en Jupiter bevinden zich een aantal brokstukken, de zogenaamde asteroïden,…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom