Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Venus in Waterman

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Waterman?

In alles wat je doet of bent kan je niet overweg met een gevoel van gevangenschap, zij het in een relatie, een werksituatie, ... want dan vecht je je vrij en ben je zeer onvoorspelbaar. Je moet vrijheid hebben van handelen en je moet alles kunnen begrijpen; zo kan je zeer originele, maar ook bizarre ideeën hebben.

Hoe behaal je succes in je werk?

Je bent aangetrokken tot nieuwe ideeën en technologieën en je bent dan ook niet de persoon die op een traditionele manier zijn of haar werk zal doen. Je verlangt naar een bijzondere job, anders zal je het snel vervelend beginnen vinden. Je kan je bogen op enkele unieke kenmerken zoals je vrijheid van handelen en je doelgerichtheid. Je gaat planmatig te werk maar gaat toch op een unieke manier te werk, zonder daarbij in chaos te vervallen. Deze intuïtieve manier van handelen kan verbazend lijken voor anderen, maar uiteindelijk bereik je met deze manier van werken ook uitstekende resultaten.

Met een Mars in Waterman in bed

Met je Mars in Waterman beschouw je seksualiteit als een middel tot communicatie. Je bent origineel waardoor je steeds iets spannends verwacht op seksueel vlak. Seks is voor jou experimenteel. Je volgt niet steeds alle regels van het spel. Je probeert allerlei nieuwe technieken, houdingen, en erotisch materiaal. Je seksleven fluctueert. Sommige periodes wil je ongebreidelde seks en veel en andere leef je bijna ascetisch. Er zijn dus zeker wel hoogtes en laagtes te onderscheiden in je seksleven.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom