Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Jouw Marsteken: Mars in Boogschutter

Hoe geef je expressie aan je kracht?
En wat verlang jij van je seksueel leven?
Mars in je horoscoop biedt antwoord.

Mars in Boogschutter Betekenis Astrologie Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met Mars in Boogschutter?

”Met Mars in Boogschutter zal je rusteloze natuur zeker zorgen voor een boeiend en avontuurlijk leven, ook op beroepsvlak.”

Met Mars in Boogschutter sta je gekend als een ongeduldig persoon en dingen die te langzaam gaan zijn niet aan jou besteed. Je rusteloze natuur zal zeker zorgen voor een boeiend en avontuurlijk leven, ook op beroepsvlak. Bij de keuze over een beroep ga je dan ook best voor een boeiende job met veel variatie. Ook een job waar je veel moet reizen en bewegen is met Mars in Boogschutter hoogstwaarschijnlijk jouw ding. Je interessespectrum is zeer breed en je hebt het absoluut niet moeilijk met het uitvoeren van meerdere taken, een ware multitasker dus. Je laat je met Mars in Boogschutter leiden in het leven door je enthousiasme, maar daardoor ontstaat het gevaar dat je veel zaken opstart, maar ze uiteindelijk niet afmaakt. Als je aan een nieuw project begint, dan is je enthousiasme schier mateloos, maar geleidelijk aan smelt dit weg als sneeuw voor de zon en je moet je dan ook hoeden voor sleur die in je dagelijkse bezigheden sluipt. Je hebt een speelse natuur, je gaat graag met anderen in discussie en je hebt het daarin moeilijk met je verlies. Je kan met Mars in Boogschutter schitteren in debatteren en je verdedigt vurig je standpunten, hoe verkeerd ze ook kunnen zijn.

Hoe behaal je met Mars in Boogschutter succes in je werk?

Met Mars in Boogschutter moet je enthousiast kunnen zijn over je werk en er ook het nut van kunnen inzien. Je bent het beste af met gevarieerd werk met veel verplaatsingen en voortdurende beweging. Je houdt van argumenteren en discussiëren en als je in de hoek wordt geduwd, dan kan je grof overkomen. Je hebt wel een grote overtuigingskracht en je bent dan ook geknipt als verkoper, ook al omdat je verschillende gezichten kan opzetten.

Op het ene moment ben je een aangename persoon die een vlotte babbel in huis heeft, anderzijds kan je ook een ongeduldige en vurige persoon zijn die zijn ongelijk maar niet kan toegeven.

Deze beide facetten zullen op een of andere manier aan bod moeten kunnen komen in je werk: enerzijds wat speels en luchtig, maar bij momenten ook op het scherpst van de snee. Let er wel op dat je niet al teveel vervalt in gezeur bij je collega’s want die kunnen zich meer dan eens storen aan je betweterigheid. Met je overtuigingskracht kan je Mars in Boogschutter anderen doen geloven wat je zelf gelooft en je bent dan ook geschikt voor jobs als publiciteitsagent, verkoper, makelaar.

Met een Mars in Boogschutter in bed

Met Mars in Boogschutter geplaatst, kan je met je hoofd in de wolken leven. Je geeft dan ook niet voldoende aandacht aan de seksuele noden van je partner. Het huwelijk bekijk je als een totaaloplossing. Je hebt eigenlijk het meeste nood aan een begrijpende vriend(in). Hij of zij moet mee kunnen gaan met je kijk op de wereld. Je bent eigengereid. Daardoor zal je vooral seksuele contacten hebben op de momenten dat het je goed uitkomt. Bovendien heb je de neiging om de zaak snel af te haspelen. Je wil steeds een uitdaging in je seksueel leven waardoor je elke prikkeling op prijs weet te stellen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Marsteken is?

Let op: je Marsteken is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Mars staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Word ook Bloomer en ontdek de voordelen – Grote Banner

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom