Home

Overige

Mijn account

Jouw Marsteken: Mars in Boogschutter

Mars Horoscoop Astrologie Planeet in Teken Bloom

Hoe kanaliseer jij je energie met deze Mars in Boogschutter?

Je bent een ongeduldig persoon en dingen die te langzaam gaan zijn niet aan jou besteed. Je rusteloze natuur zal zeker zorgen voor een boeiend en avontuurlijk leven, ook op beroepsvlak.

Hoe behaal je succes in je werk?

Bij de keuze over een beroep ga je dan ook best voor een boeiende job met veel variatie. Ook een job waar je veel moet reizen en bewegen is waarschijnlijk jouw ding. Je interessespectrum is zeer breed en je hebt het absoluut niet moeilijk met het uitvoeren van meerdere taken, een ware multitasker dus. Je laat je leiden in het leven door je enthousiasme, maar daardoor ontstaat het gevaar dat je veel zaken opstart, maar ze uiteindelijk niet afmaakt. Als je aan een nieuw project begint, dan is je enthousiasme schier mateloos, maar geleidelijk aan smelt dit weg als sneeuw voor de zon en je moet je dan ook hoeden voor sleur die in je dagelijkse bezigheden sluipt.

Met een Mars in Boogschutter in bed

Als rechtgeaarde Boogschutter kan je met je hoofd in de wolken leven. Je geeft dan ook niet voldoende aandacht aan de seksuele noden van de partner. Het huwelijk bekijk je als een totaaloplossing. Je hebt eigenlijk het meeste nood aan een begrijpende vriend(in). Hij of zij moet mee kunnen gaan met je kijk op de wereld. Je bent eigengereid. Daardoor zal je vooral seksuele contacten hebben op de momenten dat het je goed uit komt. Bovendien heb je de neiging om de zaak snel af te haspelen. Je wil steeds een uitdaging in je seksueel leven waardoor je elke prikkeling op prijs kan stellen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom