Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Voorspellende tekens op je pad

Voorspellende tekens op je pad

Astroloog en numeroloog Stefan Van Heester van Astro-Logisch! ontvangt regelmatig voorspellende tekens. Deze signalen van het universum brengen altijd een boodschap met zich mee. Vandaag deelt de astroloog een opmerkelijk teken dat hij ongeveer twee jaar geleden ontving van het universum. Want dat deze tekens voorbodes zijn van iets groters, heeft Stefan aan den lijve ondervonden.

Elk mens krijgt tekens van het universum op zijn pad. Die symbolische voorbodes vertellen je iets, ze brengen een boodschap. Meestal heeft deze boodschap betrekking tot de nabije toekomst.

In de zomer van 2020 kreeg ik zo'n voorspellende boodschap, een heel grote zelfs. Het teken dat ik ontving kwam in de vorm van een insect. Ja, je raadt het al, inderdaad die grote joekel op de foto bij dit artikel. De sprinkhaan was zo groot als een IPhone. Nog nooit in mijn leven had ik zo'n grote versie gezien, zelfs niet in Afrika of in het Amazonewoud. Maar hier kwam hij opeens aangevlogen. Aanvankelijk dacht ik dat het een kolibrie was of een megalibel. De kolibrie komt van nature niet voor in België, maar gelet op de stijgende temperaturen en de klimaatwijziging zou het zomaar eens kunnen dat we die hier weldra ook mogen aanschouwen.

Het bleek bij nader onderzoek toch echt om een sprinkhaan te gaan. Het beestje kwam vanuit het niets en bleef dan even zitten. Dat gaf me de tijd om enkele foto's te nemen. Daarna wandelde de sprinkhaan verder de balustrade van het terras af. En dat nam wel even een poosje in beslag. Een half uur later, nadat hij verder de balustrade was afgewandeld, vloog de sprinkhaan weer weg. Ik bleef achter met het besef dat grote veranderingen zich aankondigden in mijn leven.

Hoe wist ik dat? Door de symboliek te interpreteren.

Ik leg het even helemaal uit. De sprinkhaan verscheen enkel in mijn gezelschap, er was niemand anders in de buurt. Dat betekent dat het teken enkel en alleen voor mij bedoeld was. Daarnaast verscheen de sprinkhaan uit het niets, wat betekende dat er een boodschap zou komen vanuit het niets. Een ingeving zeg maar. De sprinkhaan staat symbool voor verandering. Dit prachtige beestje kan gigantische afstanden springen en vaak ook heel plots van de ene naar de andere plek springen. Dat wijst op verandering.

Bovendien was het een joekel van een beest, daaruit kan ik interpreteren dat de verandering een megaverandering zou zijn. Tot slot zou het nog even duren voordat deze levenstransformatie zich zou aandienen. De sprinkhaan wandelde immers gedurende een lange poos de balustrade af alvorens hij weer vertrok. Had hij direct vertrokken, dan was de verandering er meteen gekomen, maar nu zou deze wel wat tijd in beslag nemen.

En aldus geschiedde. In januari 2021, enkele maanden nadat de sprinkhaan me had bezocht, kreeg ik een ingeving. Niet kort daarna vonden er veranderingen plaats in elk levensdomein (woonst, werk, gezondheid, vriendschap en familie). Pas in oktober 2021 ervoer ik weer wat rust na een zeer intense periode.

Het leven is symbolisch. Het komt er op neer om de tekens die we ontvangen op een juiste manier te interpreteren. Hoe opmerkzamer je bent, hoe meer symbolen je zult zien en hoe duidelijker je je leven zal kunnen interpreteren. Het is niet voor niets dat mensen die dicht bij de natuur leven, zich ook baseren op tekens uit de natuur. Ze weten immers dat er boodschappen in zitten. De uitdaging in deze drukke tijden bestaat erin om rust te vinden en de tijd te nemen om op opmerkzaam te zijn. Om te letten op wat er gebeurt buiten het scherm van je smartphone of tv om. Het werken met symbolen brengt magie in je leven en daar hebben we allemaal nood aan.

Ik alleszins toch.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

25 maart 2024 • Volle Maan in Weegschaal met gedeeltelijke maansverduistering

Op maandag 25 maart 2024 om 09:00 uur staat de Volle Maan in het diplomatische sterrenbeeld (of…

Lees meer
Astrologie

PREVIEW // Jouw Chinese horoscoop 2024

In Bloom 2 - 2024 besteden we traditiegetrouw ruimschoots aandacht aan het Chinese Nieuwjaar en de…

Lees meer
Astrologie

Lente-equinox 2024: wat mag jouw sterrenbeeld verwachten?

Het einde van de winter en de start van een nieuw begin: de lente-equinox wordt beschouwd als het…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom