Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Breng kleur in je leven met Aura Soma

Spiritualiteit
Veronique De Regge
29/11/2018
Breng kleur in je leven met Aura Soma

Laten we ons eens inbeelden dat we in een wereld leven zonder kleur! Wij staan er niet bij stil, omdat wij het normaal vinden dat de lucht blauw is, de zon geel, het gras en al dat natuurlijk schoon groen, dat alle bloemen kleurrijk zijn. Denk maar aan een regenachtige dag. Hoe somber kan het zijn tot die kleurrijke regenboog verschijnt. Juist, jullie voelen het al komen: wij kunnen niet zonder kleur in ons leven.

Kleuren werken op ieder levend wezen in. Daarom kiezen wij bewust of onbewust naar de kleuren die wij nodig hebben, in onze kleding maar ook in onze voeding of op andere manieren. Laten we even kennis maken met de kleuren en Aura-Soma, en laat ons eens kijken wat het voor ieder van ons zou kunnen betekenen in ons leven.

Na meer dan 25 jaar ervaring als kaartlegster, numerologe en te fungeren als medium vond ik het tijd om mij in iets nieuws te gaan verdiepen; het werd ‘Aura-Soma‘. Door dit in mijn leven te introduceren, ben ik zelf in heel korte tijd getransformeerd naar een totaal ander mens. Dit is de kroon op mijn werk en het levert mij een enorme verrijking in mijn kennis en een aanvulling om mensen te helpen. Het is zo boeiend en leerrijk dat ik dit graag wil delen en doorgeven.

Aura-Soma kleurentherapie als spiegel van de ziel

Reizen jullie even mee naar de wereld van Vicky Wall, want zij is diegene die dit mooie geschenk mocht ontvangen en het vervolgens doorgaf aan iedereen die er voor openstaat. Kleurentherapie is beslist één van de oudste therapieën. Deze behandelingswijze heeft haar wortels in een ver verleden. Door de eeuwen heen hebben onderzoekers de invloed van kleur op het lichamelijke, geestelijke en spirituele welbevinden onderzocht. Helder licht bestaat uit verschillende kleuren en elke component van het licht bezit een specifieke golflengte.

Vicky Wall Aurasoma

De wereld van Vicky Wall

Vicky werd geboren in Engeland in een Chassidisch gezin als de jongste van zeven kinderen. Haar vader was een meester in de kabbalistische traditie. Haar moeder stierf tijdens de bevalling en Vicky werd door haar stiefmoeder mishandeld. Ze had wel een hechte relatie met haar vader. Hij gaf haar zijn kennis door over de wereld van planten en hun werking. Het waarnemen van kleuren rond andere mensen was hun geheim, tot op het moment dat de tijd rijp was om dit aan de wereld kenbaar te maken. Vicky verliet het ouderlijke huis toen ze 16 was en had geen contact meer met de familie. Ze werd leerling in een apotheek, waar ze vaders kennis van de plantenwereld in de praktijk kon brengen. Vicky had een zwakke gezondheid en werd blind als gevolg van diabetes. In 1991 maakt Vicky de overgang. Zij geeft de kennis én de verantwoordelijkheid van Aura-Soma door aan Mike Booth, die het systeem verder ontwikkelde.

Kleuren als behandeling

Kleurentherapie is beslist één van de oudste therapieën. Deze behandelingswijze heeft haar wortels in een ver verleden. Door de eeuwen heen hebben onderzoekers de invloed van kleur op het lichamelijke, geestelijke en spirituele welbevinden onderzocht. Helder licht bestaat uit verschillende kleuren en elke component van het licht bezit een specifieke golflengte.

 • Blauw brengt onder andere vrede, terwijl geel een positieve invloed heeft op het humeur.
 • Zo kan rood het onvermogen doen omslaan in positief handelen.
 • Groen verhoogt onze concentratie, stabiliteit en zelfrespect, het geeft evenwicht, groei, ruimte, waarheid en een panoramisch bewustzijn.
 • Oranje zorgt voor inzicht en verdiept de intuïtie. Violet brengt transformatie, geeft ons geestelijke rust & healing.
 • Koningsblauw laat ons kennis maken met onze zintuigen en brengt hier helderheid in.
 • Turquoise is naar binnen gaan in onszelf en maakt de verbinding met het collectieve mogelijk.
 • Olijfgroen geeft ons hoop en brengt ons in onze kracht.
 • Goud brengt ons in contact met onze wijsheid.
 • Koraal staat voor de liefdeswijsheid.
 • Magenta leert ons de liefde ontdekken in de kleinste dingen van het leven.
 • Roze staat voor de onvoorwaardelijke liefde.
 • Helder of wit tenslotte reflecteert alle kleuren en geeft ons helderheid.
Aura Soma Equilibirums

De basis van het Aura-Soma-systeem bestaat uit 111 kleurrijke flesjes, Equilibrium genoemd, die gevuld zijn met essentiële oliën, planten- en bloemenextracten en tincturen van mineralen, edelstenen en kristallen. Onderaan elk flesje bevindt zich natuurlijk bronwater en het bovenste deel bestaat uit een fijne olie.Een consult met behulp van de Aura-Soma flessen geeft ons duidelijkheid in wie we werkelijk zijn. De gekleurde flessen tonen ons waar we ons niet bewust van zijn, over welke capaciteiten we beschikken, welke zorgen ons bezighouden, waar onze kansen liggen, wat we willen in ons leven en hoe de weg daar naartoe loopt. De kleuren brengen ons dichter bij ons eigen wezen en de behoeften van dit wezen, en nog zoveel meer...

”JIJ BENT DE KLEUREN DIE JE KIEST EN DEZE WEERSPIEGELEN DE BEHOEFTEN VAN JOUW WEZEN”

Hoe gaat een Aura-Soma-consult precies in zijn werk?

Allereerst komen we even tot rust en we verbinden ons met het centrum in onze buik. Vanuit ons gevoel kiezen we 4 flessen en deze 4 flessen vertellen ons wat er momenteel in ons leven speelt. Samen met de Aura-Soma-consultant ontrafelen we het verhaal. De levende energieën van de flessen zetten een proces in gang dat ons helpt om onbewuste inhouden die naar boven borrelen te verwerken. Het grootste pluspunt van Aura-Soma is, dat jij zelf de kleuren kiest die je nodig hebt. Het is niet de consultant die het proces bepaalt, maar jij.

Uit het totaalpakket van 111 flesjes kiest Mevr. X bovenstaande flessen.

Flesje nr 34: ‘de geboorte van Venus’

Dit duidt op een zich niet begrepen voelen, zich buitengesloten voelen, aan de rand van de maatschappij leven, steeds wederkerende teleurstellingen en gebrek aan vertrouwen, dit door een te nadrukkelijke invloed en impact van de moeder. Het duidt op een strijd met haar eigen gevoelens. Al bezit de vrouw de capaciteit om voor grote groepen te praten, vanuit haar ziel te werken en verbinding te maken met het hogere, werd dit alles door de moeder afgebroken. De vrouw voelt zich niet geaccepteerd om wie of wat ze is.

Flesje nr 22: ‘spirituele wedergeboorte’


Hiermee komt nog eens de niet-aanvaarding door de moeder aan de oppervlakte. De vrouw werd daardoor hard voor zichzelf, wat op zijn beurt kwaadheid en verdriet teweegbrengt. Cliënte is zich hiervan heel goed bewust, maar toch veroorzaakt het chaos in haar huidige leven, onduidelijkheid en depressie. Verdriet op een diep niveau komt hier aan de oppervlakte. Ze moet in de diepere lagen van zichzelf op zoek gaan naar de kracht die haar in staat moet stellen om liefde op een verstandige manier aan te wenden en te beleven. Deze vrouw houdt voor de buitenwereld verborgen wat er binnen in haar omgaat. Niemand die het weet of ziet.

Flesje nr 21: ‘nieuw begin van de liefde’


Nu wil zij een nieuw begin in de liefde en er komt inderdaad een nieuwe start, waardoor ze in staat is om lief te hebben en zich geaccepteerd te voelen. Er komt ruimte in haar hart en ze laat het toe om opnieuw geliefd te worden. Daardoor zal ze zich vrijer voelen, verlost van dat beklemmende gevoel. Het verleden wordt uiteindelijk afgerond en verwerkt, zodat ze met volle teugen kan genieten van haar persoonlijke vrijheid.

Flesje nr 49: ‘de nieuwe bode’


Naar de toekomst toe is er dus een positieve transformatie, waardoor deze vrouw op een speelse manier haar hart zal kunnen openen, de innerlijke leraar in zichzelf aan het woord zal laten en het vertrouwen in zichzelf zal herwinnen. Het zal haar niet langer moeite kosten om haar gevoelens te uiten. Een nieuwe wereld zal voor haar opengaan en de kans is groot dat zij anderen zal onderwijzen en begeleiden op spiritueel vlak.

Samenvatting

Het gaat hier om een heel intens proces op gevoelsmatig vlak. Het gaat er uiteindelijk om de persoonlijkheid te erkennen en in zijn waarde te laten. Om Mevr. X te versterken, raad ik aan om met de 2de fles aan de slag te gaan en het product te gebruiken om een bad te nemen of om het rechtstreeks aan te brengen op de zonnevlecht en de onderbuik.

De turquoise pomander kan zij vervolgens gebruiken om makkelijker vanuit haar hart te communiceren, om blokkades op te heffen en haar speelsheid aan bod te laten komen. Ten slotte kan het geheel nog worden aangevuld met een quintessence van Meester Djwal Khul. Hiermee kan ze de energie aanspreken die haar naar de waarheid leidt en die haar in contact zal brengen met haar intuïtie.

Weet, dat het verloop van een dergelijk proces verschilt van mens tot mens; sommigen doen er één maand over anderen drie tot zes maanden.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

De droomwereld - een filosofische uiteenzetting

Lectuur over dromen is haast overal verkrijgbaar in boekenwinkels. Daarin wordt duidelijk de…

Lees meer
Astrologie

Neptunus Retrograde • 30 juni tot 6 december 2023 • Alles wat je moet weten

Vrijdag 30 juni 2023 zal Neptunus, de heerser over spiritualiteit, mededogen en verbeeldingskracht,…

Lees meer
Spiritualiteit

Walpurgisnacht: de nacht van hekserij en magie (30 april – 1 mei 2023)

Walpurgisnacht, ook bekend als Walpurgisavond, is een heidens feest dat wordt gevierd in de nacht…

Lees meer
Bloom 7 - 2023

Word een Bloom’er

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom