Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Boekreview: Spirituele Gekkies

Spiritualiteit
Bloom
21/12/2022
Boekreview: Spirituele Gekkies

Op 5 november bracht uitgeverij Oorsprong ‘Spirituele Gekkies’ uit, het derde boek van parapsycholoog Richard Krebber. Van de auteur van Spirituele Gekkies mag gezegd worden dat hij weet waarover hij schrijft. Richard Krebber zit namelijk al vele jaren in het vak. Hij studeerde bij prof. drs. Henri van Praag in Zwitserland en haalde in 1991 zijn Masters Degree (MA) in de parapsychologie. Van 1992 tot 2004 was hij directeur van de stichting Platform Paranormaal Contact (PPC Rijsbergen), waarna hij het Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (IPA) in Breda heeft opgezet, met een brugfunctie naar de reguliere (geestelijke) gezondheidszorg. Hij adviseerde bij het RTL4 televisieprogramma ‘Tineke en de Paranormale Wereld’ en was de eerste vier seizoenen als adviseur en coach verbonden aan het programma 'Het Zesde Zintuig'. Een boek van zijn hand konden we natuurlijk niet laten liggen.

Spirituele Gekkies Boekreview Bloom 2301 Richard Krebber

Zijn boek Spirituele Gekkies neemt je mee op ontdekkingstocht door de paranormale wereld. Samen met de auteur reis je door zijn privéleven, waarbij zijn opleiding tot parapsycholoog uitgebreid aan bod komt. Hij legt uit wat het vakgebied inhoudt en deelt zijn visie op dit bijzondere specialisme. Daarnaast vertelt hij over wat hij zoal meemaakt in zijn praktijk en deelt hierbij zijn werkervaringen als coach en healer. Veel onderwerpen komen aan bod, zoals voorspellende en lucide dromen, helderziendheid, bijna-doodervaringen, uittredingen, reïncarnatie, graancirkels, glaasje draaien, ouija, zwarte magie, spook- en poltergeistverschijnselen, paranormale begaafdheid versus psychopathologie en nog veel meer. Door de talloze beschrijvingen en voorbeelden krijg je een goede kijk op al deze paranormale zaken en kom je erachter wat spirituele gekkies eigenlijk zijn.

‘Als de deuren der waarneming gereinigd zouden worden, zou alles zich aan de mens vertonen zoals het is. Oneindig.’

William Blake

Op een heldere en nuchtere manier legt de auteur uit dat we aan de vooravond staan van een collectieve (energetische) transformatie, een transitie die niet ongemerkt voorbij zal gaan. Hij beschrijft dat we al sinds 2012 in een spirituele overgangsfase zitten, die zich stap voor stap verder ontrolt. Dit boek komt als geroepen in deze bijzondere tijd waarin we leven en waarin mensen intuïtiever en bewuster worden. Krebbers woorden zullen je ongetwijfeld helpen om deze periode beter te begrijpen en door te komen. Zijn boek is zonder meer een prachtig naslagwerk.

Verderop in het boek heeft de auteur het over de Chapoma Healingmethode, een zelfontwikkelde manuele behandeltechniek die hij via workshops aan anderen doorgeeft. Chapoma staat voor: Cha(kra-diagnostiek), po(lariteitstechniek) en ma(gnetiseren). Deze drie technieken worden gecombineerd, met als doel om de energetische balans op fysiek, mentaal en spiritueel niveau te herstellen.

Spirituele Gekkies is een zeer toegankelijk en makkelijk leesbaar boek. Voor iedereen die meer wil weten over en/of geïnteresseerd is in de paranormale wereld en de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons momenteel bevinden, is een duik in het universum van deze parapsycholoog meer dan de moeite waard.

Spirituele gekkies MINI

Spirituele Gekkies - Richard Krebber

Formaat: 14,8 x 21 cm
Auteur
: Richard Krebber
ISBN
: 9789461013811
Pagina’s
: 136
Prijs
: € 22,-
Te koop
via uitgeverijoorsprong.nl

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Liefde & Relatie

Draadloos verbinden: over verbindende communicatie in digitale tijden

Hoe kunnen we, ook digitaal, verbindend communiceren? Dit artikel stelt voorgaande vraag centraal.…

Lees meer
Spiritualiteit

Zijn vrouwen spiritueler dan mannen?

Het wordt vaak gezegd dat vrouwen meer spiritueel ingesteld zijn dan mannen. De spirituele vrouw…

Lees meer
Spiritualiteit

Ayahuasca: het grote mysterie

Een goede vriend vertelde me dat hij zou deelnemen aan een Ayahuascaceremonie. Ik had eerder al…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom