Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Boekreview: Herken jouw Licht in mij

Spiritualiteit
Bloom
24/01/2022
Boekreview: Herken jouw Licht in mij

‘Herken jouw Licht in mij’ is het eerste boek van auteur Daisy Buytelaar. Haar spirituele ontwaking ging gepaard met een kinderwens. Een dochter die ze al leerde kennen lang voordat ze op aarde zou landen. Om haar in alle vrijheid te kunnen ontvangen, begon Daisy aan een ontdekkingstocht naar haar ware zelf. Wat begon als een zoektocht naar de soort moeder die ze kon worden, eindigde in het begrijpen van de essentie van het leven. Op verschillende lagen nam ze afscheid van haar oude zelf en ontpopte ze zich tot de auteur die ze vandaag de dag is: vervuld van liefde en haar kennis delend met ons. Lees hier de boekreview over ‘Herken jouw Licht in mij’.

Een verhaal over leven dat je al zo lang zoekt zonder het te weten!

Herken jouw licht in mij is een magisch boek. Het is een boek waarmee je kunt thuiskomen in jezelf. Het is een beleving. Je wordt door het boek meegenomen aan de hand wanneer je besluit te springen. Op onderzoek en op avontuur wilt gaan in jezelf. Om alles opnieuw te bekijken, te bevoelen en te beluisteren. Alsof je alle ingrediënten opnieuw in een grote pan gooit en er een nieuw magisch elixer tevoorschijn komt. Het is een levend wezen en neemt je mee op reis naar het licht. Want wat is dat nou eigenlijk, dat licht? En wat doet met jou, voor jou en voor ons allemaal?

Herken Jouw Licht in Mij Boekreview Daisy Bloom ONLINE

Een stralend boek

Dit boek neemt je mee naar een nieuwe innerlijke wereld. Naar een nieuwe tijd in jou. Op weg naar een nieuwe tijd van samen.

De woorden en zinnen zijn magisch en vertellen jou precies wat jij mag horen. Het boek is niet alleen om te lezen, enkel haar aanwezigheid in de ruimte is ook al heel fijn. Zij straalt een zacht, helend en transformerend licht uit wat je kunt voelen pulseren wanneer je jouw hand op de kaft legt. De teksten en vormgeving zijn ontstaan vanuit het hart en dat voel je vanaf het moment dat je haar ontvangt.

"Ze laat je ervaren en beleven. Een gevoel van thuiskomen waarbij je kan denken huh ik was toch al thuis? Een zacht porretje kan je uitnodigen om net een laagje dieper af te dalen. Zodat je altijd precies vindt wat jij nodig hebt. Is het een boek wat je begrijpt of wat zich eenvoudig laat omschrijven? Nee.. Dit is een boek waar je moedig je hart voor mag openen. Om mee te gaan op een groots avontuur. Leven als een mens op deze prachtige aarde!"

De nieuwe aarde leeft in ons allen

Herken Jouw Licht in Mij Boekreview Bloom Daisy

Daisy Buytelaar schrijft in haar debuut over de ontdekkingsreis naar haar ware ik. Nadat de ziel van haar toekomstige dochter contact met haar maakte en zichzelf aankondigde voelde zij zich nog niet klaar voor het moederschap. Zij had zich van jongs af aan afgesloten voor de wereld van magie. Om zich voor te bereiden op het dragen van haar dochtertje koos zij zich weer te openen voor wonderen en te onderzoeken wie zij werkelijk is. Er ging een wereld van spiritualiteit, magie, psychologie, kosmische wetenschap, biologie en andere levens voor haar open.

De vrouw die zij dacht te zijn, bleek maar een fractie van wat zij werkelijk is. Na het schrijven van het laatste hoofdstuk stond haar een magische verrassing te wachten: de dochter uit de sterren was in haar buik geland en in mei 2021 is Bloom geboren! Daisy is er van overtuigd dat de nieuwe aarde in ons allen leeft en dat wij hier zijn om het licht in ons te ontbranden en verankeren. Om ons mooiste leven te leven en daar enorm van te genieten. Vanuit haar pure verbinding met de aarde, haar dochter, de sterretjes en voorouders ontstaan verhalen die mensen helpen helen, transformeren en de diepste liefde te voelen. Haar licht en helende krachten zijn verankerd in het boek. Zij nodigt je uit om in haar gouden veld te stappen en thuis te komen in jezelf!

HERKEN JOUW LICHT IN MIJ
Auteur: Daisy Buytelaar
Prijs:
€33,00
Je kunt het boek hier kopen.
Meer info over de schrijfster vind je hier.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Waarom originele kerstpakketten beter zijn voor de teamgeest

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat veel bedrijven weer nadenken over het perfecte…

Lees meer
Spiritualiteit

Omgaan met trans­generationeel trauma

Familietrekjes, iedereen heeft en iedereen heeft er ook wel eens last van. Zo staat mijn…

Lees meer
Astrologie

Maanstanden 2024: een handig overzicht

Ook in 2024 zijn we elke maand onderhevig aan een Nieuwe Maan en een Volle Maan. Een belangrijk…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom