Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Wat vertelt de dag van je geboorte over je leven?

Numerologie
Bloom
03/03/2022
De betekenis van je geboortedag

Je hebt misschien reeds bemerkt dat bepaalde data steeds terugkomen in de loop van ons leven. We worden steeds weer met dezelfde getallen geconfronteerd. Elke leven lijkt gestoeld op een bepaalde structuur. In de muziek kennen we de muzieknoten. Alle noten staan in verhouding met elkaar om zo tot een bepaalde vibratie te komen. Ook ieder leven van ons heeft een basis van vibratie gebaseerd op getallen en letters. En hiermede belanden we bij de numerologie aan, die elke letter en getal een betekenis gunt.

Reeds van in de Oudheid werden letters omgezet in cijfers, die een klankwaarde vertegenwoordigden. De geboortedatum geeft dus al een flinke aanwijzing over ons huidige en toekomstige leven. In getallen vinden we reeds oneindig veel informatie, over ons karakter, ons doel in het leven, wat ons motiveert, waar onze talenten liggen en hoe we die kunnen gebruiken. Experten in de numerologie gebruiken getallen om de beste momenten in het leven uit te zoeken om bijvoorbeeld een huwelijk aan te gaan, of om een belangrijke stap te zetten in de carrière. Numerologie wordt dus gebruikt om beslissingen te nemen. Pythagoras, de Griekse mathematicus, die leefde van 669 tot 470 v.Chr., was de grondlegger van de numerologie. De wortels van de numerologie moeten ook worden gezocht in de oude Hebreeuwse Kabbala. In de 20ste eeuw kwam deze numerologie opnieuw aan de oppervlakte. Door het werk van Balliett en Florence Candell, die veel publiceerden rond de numerologie, werd het onderwerp opnieuw toegankelijk voor het grote publiek.

In onderstaande tekst zullen we proberen duidelijk te maken wat jouw geboortedag volgens de numerologie voor jou betekent. Het zegt iets over je karakter en talenten.

Geboortedag 1

Je bent een eenling, met als doel een vrij en zelfstandig leven. Een sterke wil is je eigen dus als je eenmaal iets wil, zet je door. Je zelfvertrouwen is groot en bent rechtuit in je relatie met anderen. Je hebt weinig interesse voor details, want vooral de grote weg trekt jouw aandacht. Je bent moedig, maar je kan ook je gevoelens verdringen en hard zijn en kan het dus lijken alsof je weinig liefde kan geven. Bij momenten ben je zelfs agressief en eigenwijs. Je houdt het niet lang uit op eenzelfde plaats; er moet beweging en uitdagingen in je leven steken.

Geboortedag 2

Je bent zeer gevoelig en hebt dus een sterk inlevingsvermogen. Je sociaal gevoel is groot, en je ervaart een grote dromerigheid. Dat staat je toe te vluchten van de harde realiteit. Toch ben je erg huiselijk, bemoederend, en behulpzaam waardoor je conflicten uit de weg zal gaan. Je staat erg open voor de buitenwereld. Je leven kan sterk bepaald worden door stemmingen. Een negatieve sfeer kan je erg te neer drukken. Er is steeds een bepaalde mate van bezorgdheid tot angst in jou aanwezig. Je bent erg emotioneel en soms niet altijd rechtuit.

Geboortedag 3

Als je op de derde van de maand geboren bent, heb je een grote troef. In de loop van je leven zal je expansie en uitbreiding kennen, met als gevolg dat je je doelen zal kunnen realiseren. Je vindt altijd oplossingen, zelfs in moeilijke omstandigheden. Je bent medevoelend en behulpzaam. Anderzijds ben je ook overmatig gevoelig, wat je open stelt voor invloeden van buitenaf. Je schittert met woorden, want je kan alles immers goed uitleggen. Ook in schrijven ben je goed. Bovendien kan je goed zingen en redevoeringen houden. Je moet er echter voor waken je energie niet te versnipperen, want dan kan het lijken alsof je leven onoverzichtelijk is.

Geboortedag 4

Als je op deze dag van een maand geboren bent, ben je een organisator, een manager. Je kan alles goed plannen, en bent nuchter en compleet. Je staat met de beide voeten op de grond. Je vindt de meeste mensen daarom ondoordacht en plan je zelf rustig je weg uit. In de loop van je leven zal je geen risico’s nemen. Je bereikt je doel op een langzame, geduldige wijze. De nuchtere kenmerken waarover je beschikt, kan echter verduisterend werken. Je neemt weinig deel aan de pleziertjes van het leven. Je zegt gemakkelijk “nee” tegen het leven. Als er dan al eens iets fout loopt, geef je anderen vaak de schuld. Je bezit een flinke dosis scherpe kritiek.

Geboortedag 5

Je hebt een beweeglijke natuur, en bent erg nieuwsgierig. Steeds op zoek naar nieuwe dingen, mag het allemaal niet te lang duren voor jou. Het leven moet vooral interessant blijven. Je houdt van veranderingen en reizen. Je kan over een scherpe geest beschikken en je hebt dus snel de dingen door. Toch beschik je over een behoorlijke dosis gevoelens. Je bent handig, ook in je uitdrukkingen. Toch ben je soms erg eigenwijs, en daarbij negeer je gevoelsargumenten. Met je handigheid op zakelijk vlak kan je flinke vooruitgang boeken.

Geboortedag 6

Met geboortedag 6 hou je vooral van evenwicht in je leven. Je bent lief naar anderen toe, en zal vaak als tussenpersoon fungeren. Het zou kunnen dat je in een bedrijf werkt, waar je een schakel bent tussen bijvoorbeeld een binnen- en buitendienst. Je hebt een groot gevoel voor esthetiek. Mooie kledij trekt meteen je aandacht. Je ervaart een grote behoefte aan een gemakkelijk en gezellig leven. Je wil een goed figuur slaan, maar soms kan je hard zijn naar je huisgenoten toe.

Geboortedag 7

De mensen die op de 7de van de maand geboren zijn, geven een bizar beeld van zichzelf naar de buitenwereld toe. Het zijn individualisten, die vaak als eenzaten door het leven gaan. Hieronder vinden we mensen met een scherp verstand en uitgesproken ideeën. Ze zijn echter vaak wat controversieel. Ze kunnen moeilijk aarden in een huwelijk en de weg liever alleen gaan. Dit kan echter leiden tot isolatie van de anderen. Je hebt soms moeilijkheden om aansluiting te vinden naar de anderen. Het is beter om niet al te vroeg te trouwen, aangezien je lang vrijgezel zal willen blijven.

Geboortedag 8

Je bent ernstig en houdt van verantwoordelijkheden. Je zal vooruitgang boeken en slagen in zaken. Je bent goed in het controleren van een bedrijf of een groep. Als ernstig werker plan je alles en bent erg betrouwbaar als het over geld gaat. Je bent houterig, want je kan je eerder moeilijk uitdrukken en hebt de neiging om je gevoelens te onderdrukken. Je ziet de negatieve dingen in de wereld en daarover ga je soms eindeloos zeuren. Op andere dagen word je geconfronteerd met ziekte, van jezelf of van de mensen in je omgeving.

Numerologie En Betekenis Van Getallen Bloom Web Artikel

Geboortedag 9

Met deze geboortedag ben je genereus en verdraagzaam. Je beschikt over een ruime geest, bent energiek en je hebt een groot geduld. Je wil vooral vooruit komen. Toch zal je heel wat hindernissen moeten nemen. Organiseren ligt je erg goed en je bent daarin perfectionistisch en punctueel. Je hebt de neiging om je omgeving te verbeteren, en voortdurend kritiek uit te oefenen. Je beschikt over een radde tong die je niet altijd populair maakt. Je bent iemand van actie en je zal het niet lang ergens op een dezelfde plaats volhouden. Ook het huwelijk is wel eens aan verandering onderhevig.

Geboortedag 10

Met deze geboortedag wil je vooruit. Je beschikt over een hele resem kwaliteiten. Je werkt hard, bent een leider en een voortrekker. Je bereikt een en ander in je leven. Toch zal je met onverwachte zaken rekening moeten houden en je leven een andere wending geven. Je bent een leider en kan het goed doen als zelfstandige. Je bent weliswaar gevoelig, maar je slaagt erin deze te verbergen. Je kan overmatig opkomen voor jezelf wanneer je je bedreigd voelt. In je leven wil je uitdagingen, zodat je telkens aan iets nieuws kan beginnen.

Geboortedag 11

Er is in jou een bijzonder dromerige natuur aanwezig. Je kan jezelf als een kunstenaar profileren. Voor veel mensen ben je ongrijpbaar. Ze krijgen geen zicht op jou. Je bent overmatig gevoelig. Reeds van in je jeugd kan het zijn dat je tussen twee machtspersonen zit. Hierin is het soms moeilijk om een evenwicht te bewaren. Je wil je wel eigenwijs uitdrukken maar toch blijf je tussen twee werelden hangen. Er kunnen twee liefdes of twee carrières zijn; je bezit een grote ambitie. Je bent goed in creatieve beroepen. Met een groot idealisme wil je de wereld veranderen. In veel gevallen doe je er concreet weinig aan.

Geboortedag 12

Deze geboortedag geeft blijk van een grote creativiteit. Je bent kunstzinnig. Je kan je daarmee uiten. Je drukt je meestal uit op een stijlrijke wijze. In de omgang ben je bijzonder goed, dusdanig dat je een populariteit kan verwerven. Je maakt grapjes en hebt een grote flair. Je enthousiasme is aanstekelijk. Je doet het goed als verkoper. In je jeugd zat je erg tussen vader en moeder. Dat kon een verscheurdheid veroorzaken daaromtrent. Later zal je de moeilijke keuze moeten maken tussen een huiselijk leven en het uitbouwen van een carrière. Met deze geboortedag kunnen je activiteiten versnipperd raken. Je moet je leren concentreren op bepaalde doelen.

Geboortedag 13

Je bent een sterke persoonlijkheid. Je zal je wil kunnen doorzetten en je ervaart een grote behoefte om leiding te nemen. Met een grote discipline zal je je doelen willen bereiken. Je bent zeer oprecht en eerlijk en door hard te werken wil je iets bereiken. Je bent erg betrokken naar de omgeving toe maar dat kan ervoor zorgen dat je jezelf al eens beperkt. Je hebt het gevoel dat je niet echt het beroep hebt dat je graag zou doen. Er is weinig soepelheid in jou aanwezig, dus je bent soms wat koppig en rechtlijnig. Je zal weinig verandering toelaten. Doordat je zo weinig tolerant bent, kan je je vijanden op de hals halen.

Geboortedag 14

Je hebt vooral een grote behoefte aan verandering als je op een veertiende van de maand geboren bent. Niets mag blijven zoals het is. Je wordt voort gedreven door een rusteloosheid diep binnenin. Toch voel je je vaak gefrustreerd door omstandigheden die je belemmeren en je in je situatie houden. Met je scherpe geest en een nuchter verstand kan je de wereld aan. Je hebt een groot talent en bent snel van geest. Dat maakt dat je je erg praktisch en intelligent kan uitdrukken. Soms gedraag je je echter enigszins onvoorspelbaar. Je moet voorzichtig zijn met allerlei verslavingen: het gebruik van drank of medicatie of met overmatige toegeeflijkheid aan seks.

Numerologie En Betekenis Van Getallen Bloom Web Artikel 2

Geboortedag 15

Met deze geboortedag zijn er kunstzinnige talenten aanwezig. Je dagelijkse omgang met anderen is er een van uitputting met woorden en daden, en dat om het iedereen naar de zin te maken. Je hebt een aangeboren talent om alles mooi te maken. Je kan dat uiten in je huiselijk leven. Ook in je beroepsleven zal kunstzinnigheid de hoofdtoon voeren. Je bent erg toegewijd aan huis en familie. Je bent uitermate gevoelig voor kritiek. Je wil zacht worden aangepakt. Je bent liefhebbend naar de kinderen toe, en wil ze ook alle comfort geven. Met je beweeglijke natuur zie je er jonger uit dan je werkelijk bent. Met je zin voor evenwicht heb je een gezond financieel gevoel. Je bent echter meestal te toegeeflijk. Dit uit zich in je liefdesrelaties, waarin je je al eens misbruikt kan voelen.

Geboortedag 16

Je hebt een behoefte aan idealistische schoonheid. Er is de neiging in jezelf gekeerd te zijn. Je lijkt ook een tikkeltje koppig. Meestal doe je je eigen zin, waardoor het niet steeds zo eenvoudig is om een familieleven met jou uit te bouwen. Duurzame relaties zijn niet evident. Je bent erg gericht naar technische, wetenschappelijke of religieuze thema’s en levenslang ben je zoekend. Met je bijzondere benadering van de werkelijkheid ben je uniek, waardoor je meermaals op het onbegrip van de omgeving kan stuiten. Met je grote intuïtie kun je heel goed anderen aanvoelen, maar toch ben je een vreemde eend in de bijt. Niet iedereen begrijpt je. Je werkt liever alleen. Bij momenten wil je je gewoon terug trekken en het leven beschouwend bekijken. Je houdt van meditatie.

Geboortedag 17

Deze geboortedag is vooral gunstig om je waar te maken in de financiële wereld. Je kan succes hebben in het zaken doen. Je bent correct en ernstig maar kan toch geslepen zijn om de financiële opportuniteit aan te trekken. Je kan voordeel doen door je aangeboren gevoel en talent. Met je geordende en rechtlijnige geest kan je organisaties opzetten, alles regelen en als een manager handelen. Je bent gewapend met een groot vertrouwen, want je wil immers iets bereiken. Met het verstrijken van het leven zal je de vruchten van je noeste arbeid kunnen plukken. Dit zal je tentoon spreiden door te rijden met een luxueuze wagen of te wonen in een grote villa. Jouw leven is een grote droom die je wenst te verwezenlijken en die je ook compleet wenst te maken.

Geboortedag 18

Als organisator zal je je omgeving goed in de hand hebben. Enerzijds ben je sturend naar anderen, anderzijds draag je je verantwoordelijkheid. Je bent creatief en kan zowel in groep werken als alleen. Je gaat zeker je weg in het leven. Slechts op latere leeftijd bereik je je top. Als sociaal ingesteld mens wil je diensten verlenen aan de gemeenschap. In je omgang maak je een rustige maar tevens theatrale indruk. Innerlijk kan je gefrustreerd geraken omdat niet iedereen je waarden en talenten waardeert. Hierdoor kunnen vertragingen ontstaan in je persoonlijke ontwikkeling. Je kan opofferend zijn. Daardoor zou het kunnen dat je slechts later je doelen kan verwezenlijken. Toch kan je het verleden met je meedragen met enige wraakgevoelens. Je geeft hoe dan ook veel aan anderen, waarbij je persoonlijke bevestiging zoekt.

Geboortedag 19

Als onafhankelijk wezen zal je proberen je levensweg op een eigen wijze in te vullen. Je doet dat op een eigen wijze. In de loop van je leven kan je een aantal obstakels ontmoeten die je doen afremmen. Je hebt een groot zelfvertrouwen en dat zal je voort stuwen. Je moet echter vechten voor je plaats. Daardoor kan je voornamelijk op jezelf zijn gericht. Je hebt de behoefte om te luisteren naar anderen. Voor details ben je echter minder gevoelig. Vooral de grote weg is voor jou belangrijk. Je hebt een grote overtuigingskracht. Je kan naar je omgeving dominerend en manipulatief zijn. Met de 19 als geboortedag sta je er alleen voor in het leven. Je kan wel getrouwd zijn maar toch ervaar je het leven als eenzaat en als een strijd.

Geboortedag 20

Je draagt een grote openheid naar de buitenwereld met je mee. Daardoor ben je erg gevoelig en beïnvloedbaar. Je hebt een zesde zintuig en voelt dus de anderen heel goed aan. Je grote gevoeligheid zal je ertoe drijven om overeenkomsten aan te gaan met anderen. Je zoekt veiligheid bij anderen of bij relaties. In je leven kan er opeens een storm ontstaan in je emoties. Vaste waarden worden overhoop gehaald. Toch voel je je als gevoelige ziel aangetrokken naar schoonheid en verlang je naar harmonie en liefde. Je behoefte aan affectie zal je in staat stellen om veel warmte aan anderen te geven. Tegelijkertijd verwacht je ook veel terug. Ook fysiek is er de behoefte aan de aanwezigheid van iemand die je nu en dan een warme knuffel geeft. Als emotioneel en gevoelig type is het niet altijd zo goed om de leiding te nemen. Je kan je best associëren met iemand die de macht draagt. Je hebt een grote interesse voor details. Als sociaal wezen ben je een bindmiddel met de mensen uit je omgeving. Je hebt goede relaties met de mensen om je heen. Iedereen kan steeds bij jou terecht als er emotionele problemen zijn.

Numerologie En Betekenis Van Getallen Bloom Web Artikel 3

Geboortedag 21

Je hebt een speciale gave in de omgang met mensen. Uiteindelijk zal dat je succes in het leven bepalen. Beroepen in de sociale sector liggen je goed. Je hebt een grote verbeeldingskracht. Bovendien voel je anderen erg goed aan en je hebt een natuurlijke gave om om te gaan met publiek. Succes met woorden, contacten, of met schrijven is je deel. Je hebt soms evenwel de neiging om gevoelens te dramatiseren. In je liefdeservaring kunnen de gevoelens overweldigend zijn. De passie kan je totaal meeslepen en opslorpen. In liefdeszaken heb je wel succes; je maakt immers een goede indruk. Mensen voelen zich tot jou aangetrokken. Je bent populair en hebt de gave van de soepelheid.

Geboortedag 22

Het leven is voor jou een grote droom. Je ervaart innerlijk een angst om dat niet te bereiken. Je koestert grote verwachtingen in de wereld en de mensen. Toch worden deze niet altijd ingelost. Deze gevoelens kunnen tot ontgoocheling leiden. Met zin voor detail en tegelijkertijd overzicht houden kan je grote ondernemingen leiden. In de loop van je leven zal je strikt en koppig zijn. Je hebt de neiging om gevoelens te verdringen. Je bent origineel en geïnspireerd. Je kan meestal afgaan op je intuïtie en eerste indruk. Er is een groot succes met deze dag gemoeid. Je zal er goed op vooruit gaan. Je staat bloot aan een grote hoeveelheid spanning en stress. Dit komt omdat je steeds weer grote verantwoordelijkheden naar je toetrekt. Je bent een bouwer, planner en kunstenaar. In deze gebieden kan je het dan ook ver schoppen.

Geboortedag 23

Slechts als het leven de nodige spanning en opwinding met zich meedraagt, voel je je gelukkig. Vrijheid is belangrijk. Je zal opkomen voor zaken die je als rechtvaardig beschouwt. Enerzijds kan je beschikken over een groot aanpassingsvermogen, en anderzijds een goed contact naar de buitenwereld toe. Je krijgt veel mogelijkheden tot relatie. Je blinkt uit via schrijven en spreken. Hierin kan je je fantasie de vrije loop laten. Door je goed contact met mensen kan je het goed doen als verkoper. Samen werken met anderen lukt je goed. Toch hou je best ook voldoende ruimte voor jezelf. Nu en dan voel je evenwel een nervositeit opkomen omdat je weer behoefte hebt aan verandering. Het is soms moeilijk om te lang in een vaste relatie te zitten. Misschien hou je het ook niet altijd zo lang uit op je werk.

Numerologie En Betekenis Van Getallen Bloom Web Artikel 4

Geboortedag 24

Mediator, tussenpersoon of vredestichter zijn is je ware taak en weg. Je hebt een grote toewijding aan de familie, aan het gezin. Je zorgt en verzorgt iedereen om je heen. Je bent erg gevoelig maar je koppelt je emoties ook aan een stuk verantwoordelijkheid. Voor geliefden zal je steeds zorgen. Ook op relatievlak probeer je de harmonie en de vrede erin te houden, al kost het je soms enige moeite of moet je dit beschouwen als een opoffering. Met je behulpzame natuur zal er op jou veel beroep worden gedaan door iedereen die problemen heeft. Je moet soms wel afstand houden, want sommige mensen zouden profijt trekken uit je goedhartigheid. Er zijn artistieke talenten in jou aanwezig. Vooral acteren ligt je goed. Je bent een trouwe levensgezel en goede vriend(in).

Geboortedag 25

Bij jou is er een duidelijke koppeling tussen je nuchtere verstand en je gevoeligheid en voorkeuren. Je hebt interesse voor alle aspecten die te maken hebben met filosofie. Je hebt ook een aangeboren praktische zin en vaardigheid. Zo heb je met deze geboortedag ook succes met wetenschap en techniek en andere complexe materies. Je ervaart een grote behoefte om alles te begrijpen en uit te pluizen. Het verstand raakt niet altijd bij bepaalde mysteries. Meestal ben je erg kritisch en bij momenten zelfs cynisch. In de loop van je leven moet je je gevoeligheid zien te behouden. Je mag niet louter je intellectueel leven laten regeren. Je aparte ideeën en zienswijzen worden niet altijd geaccepteerd door de mensen uit je omgeving. Je kan daarom als een vreemde vogel worden beschouwd. De dingen die je doet zijn meestal extravagant en speciaal.

Geboortedag 26

Met grote ambitie bouw je je leven uit en er een financieel succes van maken. Meestal kan je goed met anderen samen werken. Je hebt ook organisatorische en administratieve capaciteiten. Je hebt een goed gevoel voor geldzaken, wat je in de loop van je leven geen windeieren zal leggen. Enerzijds kan je erg diplomatisch en tactvol zijn, anderzijds heb je ook soms harde oordelen naar anderen toe. Dat is dan omdat je vindt dat ze zich niet voldoende inspannen in jouw ogen. Je hebt een grote nood aan status. Je wil ermee uitpakken, en rijdt graag rond met een mooie auto. Je wil aan de wereld tonen wat je hebt bereikt. Je hebt een sterk karakter maar bent soms dominant en bazig. Je kan ook wel hard zijn met jezelf en met de minder begenadigde mensen uit je omgeving. Je oordeel kan hard zijn. In je persoonlijkheid heb je wel de kracht om alle moeilijkheden te overwinnen.

Geboortedag 27

Als organisator ben je erg meeslepend. Je kan anderen motiveren. Bovendien ben je op velerlei vlakken gemotiveerd, zoals op artistiek, politiek of religieus vlak. Je begrijpt de mensen uit je omgeving goed. Met je ruime blik kan je veel gebieden aan wat je tot een goede gesprekspartner maakt. Je moet wel geduld hebben; soms moet je verschillende gebieden exploreren vooraleer je je definitieve weg hebt gevonden. Je bent een laatbloeier. Je zal vooral in de tweede levenshelft je succes binnen halen. Er kan veel veranderen. Je zal voortdurend de behoefte ervaren om te reizen en te studeren. Veel van jouw ideeën mag men speciaal noemen. Je hebt inzicht en intuïtie. Je past dit toe op je menselijke contacten. Op gevoelsvlak echter kan je regelmatig door anderen niet worden bijgetreden. Dit laat soms wrange gevoelens bij jou achter. Haat en wraak kan er het gevolg van zijn. Het zal noodzakelijk zijn om te leren vergeving te schenken. Je hebt een grote capaciteit om geld aan te trekken door anderen te helpen.

Geboortedag 28

Als je op deze dag bent geboren, geeft deze datum je extra vertrouwen en kracht. Met een originele aanpak kom je vooruit. Je hebt leiderscapaciteiten, waardoor je dingen in gang kan steken die in leven worden gehouden tot ze zijn afgewerkt. In je leven neem je de rechte weg; je bent streng voor anderen, maar ook voor jezelf. Je bent gevoelig, maar je schuift regelmatig deze gevoelens terzijde en toont je wel eens onverschillig en gevoelloos. Je doet moeilijk toegevingen en komt niet zo gemakkelijk tot compromissen. Met je inventieve geest heb je een grote kracht en hiermede zal je financieel succes kunnen uitbouwen. Meestal zal je veel geven aan degenen, waarvan je houdt, al is het soms puur materieel. Maar achteraf kan je je wel eens ontgoocheld voelen doordat degenen aan wie je gegeven hebt, zo weinig dankbaarheid tonen.

Geboortedag 29

Met dit getal als geboortedag ben je idealistisch ingesteld. Je hebt een grote intuïtie en gaat op zoek naar de ideële werkelijkheid. Zo ga je je verbonden voelen met de gehele kosmos. Men kan je ronduit spiritueel noemen. Je hebt diepe inzichten maar deze zijn niet het resultaat van logisch denken, eerder van het aanvoelen van de werkelijkheid. Je studeert levenslang. In je jonge jaren gaat je leven traag vooruit. Pas boven je dertigste kom je tot volledige wasdom. Het zal noodzakelijk zijn dat je een geloof hebt, want daarop steunt je leven. Met je grote intuïtie ben je een uitstekende genezer en gesprekspartner. Je hebt inspirerende gedachten en kan daarmee anderen hoop geven. Bovendien ben je diplomatisch en vriendelijk. Je afstelling naar de anderen toe is er een van toewijding en genegenheid.

Geboortedag 30

Je bent geboren om je uit te drukken met woorden. Je hebt een groot enthousiasme en koestert een rijke verbeelding. Je geest is snel en velen vinden je sociaal, beminnelijk en liefhebbend. Je hebt een goede smaak, dus kleedt je je mooi en elegant. Planten en bloemen zeggen je veel en dragen bij tot je algemene levensvreugde. Je bent populair wat wel veel van je tijd eist. Je zal dus je tijd goed moeten indelen en niet teveel verspillen in het aflopen van allerlei sociale gelegenheden. Je bent erg kunstzinnig. Indien je dat beroepshalve doet, zal je daar succes mee hebben.

”Last, but not least!”

Geboortedag 31

Er is een praktische geest in jou aanwezig. Je kan succes hebben met organiseren, als manager, en als betrouwbare werker. Ernstig zoals je bent, kan je een doel nastreven en daar over een heel lange termijn naar toe werken. Je bent koppig en rechtlijnig. Je bent erg gevoelig en kan je moeilijk uitdrukken. Het leven is voor jou vaak een harde strijd. Bij momenten kan je geen tijd meer nemen voor ontspanning. Je geniet alleen nog van het harde labeur. Hier en daar moet je vernieuwing toelaten in je leven. Je vertrouwt te sterk op de oude methodes terwijl je niet ziet hoe nieuwe dingen je leven kunnen vergemakkelijken. Uiteindelijk zal je van je leven een succes maken indien je je kan uitdrukken in een vorm, en daaraan enige degelijkheid aan koppelt. Je bent een bouwer, maar doe het vooral met soepelheid.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Pieter Jan VDW

Confronterend... Maar dit heeft wél mijn interesse in numerologie opnieuw aangewakkerd!

Linde De Backer

Gek, klopt echt bij mij (14)! Alleen hopen dat die verslavingen achterwege blijven :).

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

PREVIEW // Jouw Chinese horoscoop 2024

In Bloom 2 - 2024 besteden we traditiegetrouw ruimschoots aandacht aan het Chinese Nieuwjaar en de…

Lees meer
Spiritualiteit

Ayahuasca: het grote mysterie

Een goede vriend vertelde me dat hij zou deelnemen aan een Ayahuascaceremonie. Ik had eerder al…

Lees meer
Astrologie

Kinderwens? Plan je zwangerschap aan de hand van de Maan

Kan je de kans op zwangerschap vergroten door de positie van de Maan in beschouwing te nemen?…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom