Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Ontdek de wereld

Inspiratie
Gastschrijver
22/02/2024
Ontdek de wereld

Word jij blij van de natuur en ervaar je een bepaalde rust als je in de natuur bent? Wil je graag reizen naar mooie plekken op de wereld met adembenemende uitzichten en een prachtige natuur? In deze blog gaan we op reis langs een aantal landen. De wereld zit vol prachtige plekken om te bezoeken. Heb je inspiratie nodig? Lees dan vooral deze blog.

Japan

Japan staat bekend om zijn grote steden en technologische ontdekkingen, maar Japan heeft een hele mooie natuur en een diverse cultuur. Als je hier heen gaat mag je je schooltassen wel thuis laten, want die zal je hier niet nodig hebben. Mt Fuji is een van de grootste bergen van Japan met een prachtige natuur omgeving waar genoeg te ontdekken valt, of als je meer van de cultuur van Japan wilt weten zijn er in de steden ook de grote tempels met beelden en prachtige gebouwen die voor staan met Japanse geschiedenis. Japan is veel meer dan een land. Een diverse en indrukwekkende cultuur en natuur staan centraal en het land biedt vele kansen en avonturen.

Zweden

Zweden staat bekend om de grote steden en uiteraard de gehaktballen, maar het heeft ook een prachtige natuur met veel bergen en paden om langs te kunnen lopen. Dus het is slim om je rugzak voor mannen mee te nemen als je van plan bent de natuur van Zweden te ontdekken. Je kan helemaal tot rust komen in deze grote bossen met mooie meren en bergen. De uitzichten zijn adembenemend, en zeker iets om naar op zoek te gaan. Een camera meenemen naar Zweden is ook geen slecht idee, de natuur zit daar vol met verrassingen. De kleine én grote steden zijn zeker het bezoeken waard, maar de echte schat ligt toch in de grote bossen van Zweden. Op zoek naar avontuur? Dan is Zweden een zeer geschikte bestemming.

Italië

Iedereen kent het prachtige Italië wel, de culinaire restaurants, de mooie steden, maar wist je ook dat Italië een mooie natuur heeft? Italië heeft vele mooie meren waar je in kunt zwemmen of een bootje kan huren om hier urenlang mee rond te kunnen varen. Zo kun je een heerlijke dag ontspannen varen. Als je toch meer geniet van de natuur, is het altijd een optie om door de prachtige omgeving te lopen of te rijden. Italië heeft vele mooie dorpjes met een rijke cultuur. Als je gek bent op wijn, bezoek dan vooral eens een van de vele wijnraffinaderijen.

België

Heb je liever een bestemming dichtbij? Bezoek dan België. België is een land met vele bossen en bergen. De Ardennen is een erg populaire omgeving voor veel toeristen. Het is ontzettend groot en dus zijn er vele mogelijkheden om te fietsen of te lopen. Er lopen paden en wegen door de Ardennen die je op de mooiste plekjes brengen. Naast de Ardennen van België zijn steden als Luik, Brussel en Mechelen ook zeer populaire plekken om te bezoeken. Zo ontdek je het hele land.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Verlang en gij zult krijgen!

Eeuwenlang is het vrouwelijke verlangen ondergeschikt gemaakt, ingedamd en afgestraft. Die…

Lees meer
Astrologie

Wat je astrologische archetype onthult over jezelf

Het is duidelijk dat onze sociale en culturele achtergrond ons gedrag bepaalt. Maar wat als je…

Lees meer
Spiritualiteit

Herstel je band met Moeder Natuur

Een groot deel van ons heeft de band met Moeder Natuur verloren. Om die band te herstellen, is er…

Lees meer
Preorder | Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom