Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Reportage | Maak kennis met life coaching & persoonlijke begeleiding door Johan Morel

Gelukkig Leven
Bloom
05/07/2021
Reportage | Maak kennis met life coaching & persoonlijke begeleiding door Johan Morel

Misschien heb je met Johan Morel (zie foto), het boegbeeld van centrum LichtZiel, reeds kennisgemaakt op één van de Spirituele Expo’s die door Bloom worden ingericht? Johan is een uiterst bijzonder persoon en tevens hooggevoelig. De informatie die hij over iemand doorkrijgt, zet hij in om die persoon op een constructieve en positieve manier vooruit te helpen. En dat is zijn levensmotto: samen een betere wereld creëren. Maak kennis met deze inspirerende en artistieke coach.

Johan Morel Foto Reportage Bloom

Door de vele opleidingen die coach en begeleider Johan Morel genoten heeft (reiki 1ste & 2de graad, Quantum Touch, Systemisch coach (familie-opstellingen), metamorfose massage, channeling en handoplegging of kosmische healing) beschikt hij over een waaier aan technieken die hij kan inzetten om het transformatieproces van de persoon in kwestie te versnellen. Verder beroept Johan zich ook graag op telepathisch contact met Jeshua (Jezus) en werkt hij dagelijks met de engelen- en kristallenenergie, de violette vlam, de vijf elementen (Aarde, Water, Lucht, Vuur, Ether), allen technieken die stuk voor stuk bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling én groei van de vrager.

Door de vele reizen die Johan doorheen India ondernomen heeft, ontstond ook een hele grote liefde voor de Indiase keuken. Door zich te verdiepen in de rijke Hindoecultuur kwam Johan ook met chanten, reciteren van mantras en het zingen van Kirtan en Bhajans in aanraking. Een ervaring die hem nooit meer losliet.

Zoals vermeld stelt Johan zich graag ten dienste van de mensheid en wil hij voor anderen een stichtend voorbeeld zijn om samen naar een betere wereld toe te werken. In dit opzicht stelt Johan zich maar al te graag kandidaat om evenementen voor het goede doel te organiseren zoals eetfestijnen, concerten, Hindoe festivals of om mensen samen te brengen op speciale momenten zoals Kerstmis. Johans passie voor het leven werkt aanstekelijk. Hieronder tref je een overzicht van de activiteiten die Johan binnenkort opzet.

Reportage Johan Morel Lichtziel Bloom Omgeving

Spirituele reis doorheen de Katharenstreek van 14 - 22 augustus 2021:

Het juweel van deze reis ligt in het ervaren van de liefdevolle energie op de oude krachtplekken die de katharen tot stand brachten. Het bezoeken van deze hoogenergetische plaatsen zullen gebeuren met geleide meditaties, telepathie met Jeshua, stilte momenten, ceremonies, inwijdingen, zangcirkels, lekker vegetarisch eten en ontspanning. De mooie groep is bijna gevormd, maar er zijn nog enkele plaatsjes vrij.

Maandelijkse activiteiten

Lichtcirkelmeditatie:

Jeshua (Jezus) inspireerde Johan om met deze lichtcirkelmeditatie te starten die maandelijks doorgaat. Eerst is er een afstemming met de volledig groep via de aum klank om volledig open te komen. Daarna kan er een individuele vraag gesteld worden waarop Jeshua de vraag beantwoordt, die veelal resoneert met de volledige groep. Na deze ronde wordt er een mantra gereciteerd voor het geluk en welzijn van alle zielen op deze mooie aarde. Daarna geeft Jeshua een geleide meditatie die je meeneemt op een innerlijke reis die vele niveaus inzichten en heling kunnen brengen. Er zijn ook reflectiemomenten zodat iedereen zijn ervaring kan mededelen. Dit zijn hele mooie en krachtige avonden waarop elke deelnemers gesterkt wordt in zijn persoonlijke groei.

Engelenmeditatie:

Bij deze meditatie worden ingestraalde engelenkristallen, -sprays en een chakra olie gebruikt om op een eenvoudige manier met engelen in contact te komen. Ook bij deze avonden ervaren de aanwezigen grote transformaties en oplossingen bij problemen. Je ervaart werkelijk dat de energie van elke engel compleet verschillend is en dat zij je op hun manier helpen om inzichten, genezing en genade te brengen, afgestemd op jouw trilling.

Reportage Johan Morel Lichtziel Bloom Beeldje

Ceremonies:

Geïnspireerd door de Indische cultuur startten Johan en zijn vrouw, Lieve, 20 jaar geleden het spirituele Premananda Centrum dat later werd omgedoopt tot het Atma Bhakti Centrum (wat vrede voor de ziel betekent). Lieve en Johan kregen van hun spirituele leraar enkele waardevolle geschenken, een Shiva lingam en een Kalibeeld waarvan de trilling heel hoog is. Deze wordt nog versterkt door de ceremonies die uitgeoefend worden. Johan en Lieve leerden deze techniek aan in India op de oude traditionele manier.

Bij een zegening van de Lingam of Kali wordt je ziel tot in zijn kern geraakt en geeft jou de kans om veel karma te balanceren. De ceremonie begint met het zingen van Sanskrit liederen (kirtan of bhajan) en tijdens het ritueel/ceremonie worden mantra's gereciteerd die tot deze trilling behoren. Door dit te doen worden de chakra's gereinigd die zo meer ontvankelijk worden voor de zegening. Op deze manier krijg je een pure darshan van de spirituele leraar die je exact geeft wat je nodig hebt en wat gelijkend is aan een darshan van Amma of Moeder Meera. Deze Licht geschenken zijn een waardevolle bron van Licht die jouw ziel voedt met het hoogste licht.

Praktijk LichtZiel, vind hier alle informatie


Wees welkom in het centrum LichtZiel in Destelbergen, België
www.lichtziel.com

Het is nu de tijd dat deze informatie en liefde in jou ontwaakt.

Tot slot

Een mooie boodschap van Jeshua vol hoop en liefde:

"Gegroet mooie ziel,
Bij een oprechte spirituele ervaring zal je hart open gaan omdat het de waarheid is, daar mag je leren op vertrouwen zodat je ziel open kan komen voor de kosmische universele stroom van liefde. Dit is een groot proces, want ook al gaat je hart volledig open, je denken, ego of je omgeving kunnen deze ervaring steeds in twijfel brengen en de ervaring teniet doen. Het is alsof er steeds een licht in je hart wordt aangestoken en het door toedoen van verschillende factoren steeds gedoofd kan worden. Als je in jouw zelfvertrouwen leert te staan, gaat er voor jou een hele nieuwe wereld van kracht, oprechte liefde en waarheid open. Als je vanuit deze kracht in waarachtige liefde gaat leven zal je trilling anders worden, zal je mensen vinden die dit in volle intentie beleven. Je bent nooit alleen. Blijf deugdzaam in deze beweging zonder het uit te spreken, de mensen om je heen zullen geraakt worden en in een nieuw innerlijk verlangen kunnen komen. Dit is de weg van eenvoud, de weg van de Christus die wakker wordt in jou in deze nieuwe tijd."

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Waar moet je rekening mee houden bij de overgang van de winter naar de lente?

Bij de overgang van de winter naar de lente ervaren veel mensen een merkbare verschuiving in…

Lees meer
Inspiratie

Hoe ga je om met een partner die misbruikt is?

In België is het een pijnlijke realiteit dat seksueel misbruik vaker voorkomt dan we zouden wensen.…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Zo belangrijk is het dragen van een sport bh

Het dragen van de juiste sport bh is ontzettend belangrijk en eigenlijk onmisbaar voor vrouwen…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom