Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Win je ex terug aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld

Astrologie
Bloom
09/02/2023
Win je ex terug aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld

Kan je niet stoppen met denken aan die ene ex? Hoe goed jullie het hadden of hadden kunnen hebben mocht jullie relatie anders zijn gegaan? Over iemand heen geraken is niet gemakkelijk. Zeker als je ervan overtuigd bent dat diegene de ware voor je is. Misschien wil je dit hoofdstuk afsluiten, of misschien hoop je op nog een kans in de liefde voor jullie. Luister vooral naar wat je hart wil. Maar of je je ex nu wilt terugwinnen of gewoon closure wil vinden voor jezelf, het blijft altijd interessant het sterrenbeeld van je ex eens onder de loep te nemen.

Je ex is een Ram

Yoga Astrologie Ram

De Ram is op vlak van liefde een echt roofdier. Hij of zij houdt van veroveren en zal alles uit de kast halen om je terug te winnen. Als jij dus ook opnieuw iets met je Ram-ex wilt, dan speel je best een beetje hard to get. Laat je ex wat wachten en maak het hem/haar vooral niet te makkelijk. Rammen worden graag voor een uitdaging gezet, dus laat zien dat je ex zal moeten vechten om je terug te krijgen. Als je niet langer geïnteresseerd bent in je ex kan dit echter best vervelend zijn, want door het besef dat hij/zij je kwijtgespeeld is, wil je ex je alleen maar meer. Maak hem of haar dan duidelijk dat het echt voorbij is en dat je verder wil met je leven.

Je ex is een Stier

Yoga Astrologie Stier

Eerlijkheid komt op de eerste plaats bij deze ex. De Stier weet graag waar hij of zij aan toe is. Jullie zullen duidelijke afspraken moeten maken en eerlijk jullie gevoelens tegenover elkaar delen. Dit teken wil zichzelf beschermen tegen nog een gebroken hart. Denk dus eerst goed na over wat je voelt en wilt voordat je impulsieve dingen zegt tegen je ex. Wil je echt een nieuwe kans? Of denk je dat er te veel gebeurd is om nog een gezonde relatie aan te kunnen gaan? Wat het antwoordt ook is, praat er open over met je ex en hij of zij zal dat zeker ook doen.

Je ex is een Tweelingen

Yoga Astrologie Tweeling

Een break-up met een Tweelingen kan hevige emoties doen oplaaien. Dit kan snel leiden tot toxische situaties. De Tweelingen-ex is een vrije vogel. Ze zijn snel verveeld en altijd op zoek naar wat spanning. Verdween je ex soms uit het niets waarna hij of zij kwam opdagen met excuses als ‘Ik had even tijd nodig’? Zoek er niets achter want het is hoogstwaarschijnlijk gewoon de waarheid. Een Tweelingen kan niet te lang met hetzelfde bezig zijn anders raakt hij of zij verveelt. Wil je je ex toch terugwinnen? Neem dan zelf eerst ook wat afstand. Laat de emoties wat kalmeren en laat zien dat hij of zij zijn/haar vrijheid niet dreigt te verliezen.

Je ex is een Kreeft

Yoga Astrologie Kreeft

Uit elkaar gaan met een Kreeft is geen pretje. Ze zijn enorm gevoelig en vinden het moeilijk zomaar te vergeten en vergeven. Wie hen kwetst zal het geweten hebben en mag het nog voor lange tijd aanhoren. Zie je je Kreeft-ex nog graag, wees dan geduldig en valideer zijn of haar gevoelens. Laat zien dat er nog veel liefde is en dat je spijt hebt van wat er gebeurd is. De Kreeft is zelf heel lief en zorgzaam en zal na een tijdje wel bijdraaien. Als je er voorgoed een punt achter wil zetten, wees dan nog steeds vriendelijk, maar laat elkaar wat met rust. Je zou gek kunnen worden van alle verwijten die je gemaakt worden.

Je ex is een Leeuw

Yoga Astrologie Leeuw

Een nieuw begin met een Leeuw zal ook echt aanvoelen als een nieuw begin. Over fouten uit het verleden wordt niet meer gesproken. Voor deze ex is het heel belangrijk om lessen te trekken uit jullie vorige relaties en dan pas met een schone lei aan een nieuwe te beginnen. Laat zien dat je hebt kunnen groeien en dat je met minder dan het allerbeste geen genoegen neemt. Als je je zwak opstelt is dit een afknapper voor de Leeuw. Het is moeilijk niet opnieuw voor dit sterrenbeeld te vallen aangezien ze uiterst charmant zijn. Denk toch goed na voor je de stap zet en doe je niet voor als iemand die je niet bent. Dat hebben ze meteen door.

Je ex is een Maagd

Yoga Astrologie Maagd

De Maagd zal na een breuk de neiging hebben de zaken van jou af te laten hangen. Hij of zij vindt dat jij het maar moet goedmaken en zal niet snel afkomen met excuses. Als de Maagd-ex echter geen nieuw leven in jullie relatie wil blazen, mag je het helemaal vergeten dat je hem of haar nog terug kan winnen. Als de Maagd wel nog verder wil zal hij of zij daarvoor een hele goede reden hebben. De Maagd is best veeleisend en heeft graag de controle, maar hij of zij is ook erg complex en zal niet snel vechten voor iets, dus als je gewoon afsluiting wil, zal dit een snel en makkelijk gesprek worden.

Je ex is een Weegschaal

Yoga Astrologie Weegschaal

Je Weegschaal-ex terugwinnen doe je met je ogen dicht. Dit sterrenbeeld haat het om alleen te zijn. Eenzaamheid is een van zijn of haar grootste vijanden. Daardoor zal een Weegschaal al snel een nieuwe relatie hebben of een oude relatie met een ex opnieuw aangaan. Let dus goed op als je ex terugkomt dat dit niet gewoon uit wanhoop is, omdat hij of zij niemand anders heeft gevonden. Het kan natuurlijk ook zijn dat je ex tot het besef is gekomen dat jij de liefde van zijn of haar leven bent. Deze keer zullen ze jou de controle geven over de relatie uit angst dat ze weer iets verkeerds zullen doen. Reflecteer dus eerst goed over je eigen gevoelens, over jullie voorbije relatie en over de intenties van de Weegschaal-ex.

Je ex is een Schorpioen

Yoga Astrologie Schorpioen

De Schorpioen-ex kan heel tricky zijn. Ofwel wil hij of zij je echt terug, ofwel wil hij of zij gewoon wraak op je nemen voor alles wat je in hun ogen fout hebt gedaan of wat zij denken dat je fout hebt gedaan. Closure met een Schorpioen zal je niet zonder een paar kleerscheuren bekomen. Als de Schorpioen je toch echt terug wil, zal je merken dat hij of zij met redelijk wat twijfels zit. De Schorpioen is bang om opnieuw gekwetst te worden waardoor het soms kan lijken alsof hij of zij eigenlijk niet echt opnieuw samen wil zijn. Dat is wel zo! Je moet alleen erg je best doen om te tonen dat hij of zij nog steeds de ware is voor jou. Dit kan even tijd vragen maar als je vindt dat dat het waard is, laat niets je dan tegenhouden.

Je ex is een Boogschutter

Yoga Astrologie Boogschutter

Als je van controle houdt, sluit de dingen dan maar gewoon af met je ex. De boogschutter is immers graag alleen en kan daarom soms even verdwijnen. Wanneer ze weer terugkomen, kan dit voor jou aanvoelen alsof ze zomaar over je heen kunnen lopen. Voor hen is dit echter de normaalste zaak ter wereld. Ze hebben veel me-time nodig om zo volledig en op hun best terug te keren naar hun partner. Ben je zelf ook zo vrij en onafhankelijk? Dan zal dit geen probleem vormen. Wees dus eerlijk tegenover jezelf of dit is wat je zoekt.

Je ex is een Steenbok

Yoga Astrologie Steenbok

De Steenbok heeft een zeer rationele denkwijze. Hij of zij zal eerst goed nadenken en de pro’s en contra’s afwegen voordat hij of zij terug naar zijn ex gaat. Fouten uit het verleden mogen niet meer herhaald worden en daar zal de Steenbok een gedetailleerd stappenplan voor opstellen. Een gesprek met deze ex zal makkelijk en eerlijk verlopen. Hij of zij zal je wijzen op wat je verkeerd hebt gedaan en zijn of haar eigen fouten ook toegeven. Een Steenbok terugkrijgen moet lukken als je zelf kan inzien wat er is misgelopen en als je bereid bent jezelf te verbeteren.

Je ex is een Waterman

Yoga Astrologie Waterman

Ook dit sterrenbeeld is gesteld op zijn vrijheid. Heb je je ex deze vrijheid niet voldoende kunnen geven, dan is de kans dat hij of zij je terug wil heel klein. Was dat wel het geval, dan heb je meer geluk. Dit teken vindt het namelijk moeilijk iemand nieuw te vinden die hem accepteert zoals hij is. Wie het hart van een Waterman heeft veroverd, blijft daar meestal altijd een plekje hebben. Deze ex houdt niet van drama, hij of zij wil er gewoonweg geen energie aan verspillen. Jullie kunnen het hoofdstuk achter jullie laten zonder te veel geruzie of tranen. Als het van je ex afhangt tenminste…

Je ex is een Vissen

Yoga Astrologie Vissen

Wil je je Vissen-ex terugwinnen, dan zal je moeten laten zien dat je echt gelooft dat jullie voor elkaar gemaakt zijn. Toon aan je ex dat je het gewoonweg niet aankunt dat jullie niet meer een setje zijn. Vissen zijn erg onzeker en gevoelig. Het laatste dat ze willen is met iemand samen zijn die hen niet voldoende het gevoel geeft dat ze geliefd zijn. Woorden zijn een van de belangrijkste liefdestalen van de Vissen. Meen wel wat je zegt, want als je niet oprecht bent, voelt je ex dit meteen aan en zal dit jullie enkel verder uit elkaar drijven. Een afscheidsgesprek met een Vis kan heel emotioneel verlopen. Bereid je alvast voor op wat traantjes.

Vind alle boeken om je te verdiepen in Astrologie in de webshop!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Een kardinaal, vast of beweeglijk teken? Weet jij waar jouw sterrenbeeld onder valt?

Onze karaktertrekken kunnen deels verklaard worden door ons sterrenbeeld (of liever:…

Lees meer
Astrologie

Venus in Vissen • 11/03 - 05/04/2024 • Verdiep de liefde

Op 11 maart verhuist Venus van het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) Waterman naar Vissen,…

Lees meer
Dossier 2024

Voorspellingen 2024 • In de ban van 2024 • Wereldbeeld en politiek

Ook benieuwd naar de voorspellingen voor 2024? Bloom ging te rade bij astrologen, kaartleggers en…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom