Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Sporten in 2024 op basis van je horoscoop

Sporten in 2024 op basis van je horoscoop

Nu het nieuwe jaar goed en wel begonnen is, staan ook de goede voornemens weer op het programma. Een gezondere levensstijl is daarvan veruit de populairste. Wat als wij je zouden vertellen dat je op basis van je horoscoop kunt ontdekken welke sport het beste bij jou past? Zo kun jij dit jaar je dat goede voornemen écht waarmaken op een manier die volledig bij jou past. Om te bepalen welke sport bij jou past, kijken we in dit artikel voornamelijk naar Mars, de rode planeet. Mars toont hoe jij het liefst jouw energie gebruikt en op welke wijze jij competitie aangaat. Twee belangrijke zaken in het kiezen van een sport. Hier vind je je geboortehoroscoop waarin je de positie van Mars achterhaalt. Door deze inzichten kies jij dit jaar goede voornemens die niet na een maand terug onder het stof verdwijnen.

Bereken de positie van Mars bij jouw geboorte gratis via de handige Bloom-calculator.

Voorbeeld
Staat jouw Mars bijvoorbeeld in Steenbok, lees in onderstaand artikel dan die tekst die voor jou van toepassing is, met name Mars in Steenbok.

Mars in Ram

Met Mars in Ram ben je erg competitief en vurig ingesteld. Hierdoor heb je het moeilijk met teamsporten. De enige uitzondering op deze regel zijn sporten waarbij je jezelf fysiek en agressief op de tegenstander kan afreageren, zoals rugby. Verliezen is voor jou geen optie. Jij zal steeds het onderste uit de kan halen om die winst binnen te halen. Het is belangrijk dat je sporten kiest die je kunnen boeien. Snelheid en adrenaline zijn alvast twee gepaste pijlers om een sport te vinden. Jij kan je uitleven in extreme sporten, maar ook skiën, fietsen, sprinten of tennis. Jij vindt een sport boeiend als er durf, focus en kracht voor nodig is. In martial arts, boxen of andere vechtsporten kan jij jezelf ook uren verliezen.

Mars in Stier

Met Mars in Stier houd je helemaal niet van snelheid, geweld, gevaar en competitie. Liever kies jij rustige activiteiten zoals golf of klimmen. Joggen in de bossen kan voor jou een prima sport zijn waar je helemaal opgeladen van terug thuiskomt. Je bent een trage starter, maar eens je jouw tanden ergens in zet, blijf jij ook doorgaan. Sporten die het nodige doorzettingsvermogen vereisen zijn ideaal voor jou. Zo zou jij een perfecte gewichtheffer of bodybuilder kunnen worden. Als fitness niet echt jouw ding is, kun je nog steeds inzetten op jouw grote stamina en doorzettingsvermogen. Jij doet het fantastisch in teamsporten zoals voetbal waar je permanent in beweging dient te blijven. Voor jou moet voetbal wel echt gespeeld worden op een grasmat en niet in een zaal. Hoe natuurlijker, hoe liever.

Mars in Tweelingen

”Met Mars in Tweelingen is verveling jouw grootste vijand. Om jou te boeien dient een sport het nodige technische niveau te vragen.”

Met Mars in Tweelingen is vooral verveling jouw grootste vijand. De sport die jij kiest moet voldoende variatie voorzien, of jij verandert gewoon regelmatig van sport om verveling voor te zijn. Om jou te boeien dient een sport het nodige technische niveau te vragen. Liefst doe je sporten waarbij jouw handen belangrijk zijn. Je kunt kiezen voor tafeltennis, squash of tennis. Indien je een teamsport verkiest, kun jij je met volleybal uitstekend vermaken. Alleen is maar alleen, nietwaar? Jouw bewegingen zijn licht, snel en flexibel. Hierdoor heb je alles in huis om tot een uitstekende danser uit te groeien. Neem hierbij nog wat extra sociale contacten en jij bent niet meer weg te slaan van de dansvloer. Waar is dat salsafeestje?

Mars in Kreeft

Met jouw Mars in Kreeft is sporten niet echt jouw ding. Jij blijft liever in jouw eigen vertrouwde omgeving met knutselprojectjes allerhande. Als jij een sport moet kiezen, zou je best eentje kiezen waarbij je de combinatie maakt tussen fysieke activiteit en ademhalingstechnieken. Yoga, Chi Gong en Tai Chi zijn voor jou zeker opties om te overwegen. Vooral als je ze kunt laten volgen door een heerlijke wellness met bubbelbad. Verder ben jij een echte waterrat. Van zwemmen en snorkelen kun je geen genoeg krijgen. Misschien is een duikcursus wel een goed idee? Ook op het water vind jij wel je gading. Zo kun jij jouw hartje ophalen met zeilen, golf- en windsurfen. Met de juiste keuzes wordt sporten een fluitje van een cent.

Mars in Leeuw

Mars in het teken Leeuw kan heel succesvol zijn in elke sport waar zij hun tanden in zetten. Het imago van de sport en de persoonlijke roem zijn twee belangrijke criteria om jouw sport te kiezen. Liefst heb jij een sport waar het individu binnen het team in de kijker staat. Zo kan basketbal echt jouw ding zijn. Jij hebt een stevige fysiek en tonnen energie tot jouw beschikking. Elke atletische activiteit is voor jou een makkie. Jij kunt uitblinken in lopen, speerwerpen… Maar ook voor paardrijden of snowboarden haal jij je neus niet op! Kijk vooral naar waar jij warm van wordt en kies een sport vanuit enthousiasme. Jouw enthousiasme leidt de weg.

Mars in Maagd

Voor jou, met Mars in Maagd, is sport vooral een middel om gezond te blijven. Het is een onderdeel van jouw dagelijkse routine. Gewoon principieel de trap kiezen in plaats van de lift kan voor jou al sport zijn. Sport moet vooral ingebed zijn in jouw gewoontes. Een dagelijkse wandeling in je middagpauze kan al genoeg zijn. Indien je toch wat meer gebeten bent door sport dan kan handbal een goede keuze zijn. Alle sporten waar een zekere mate van strategisch inzicht aan te pas komt, zijn een goede keuze.

(lees verder onder de advertentie)

Mars in Weegschaal

Geweld en zware inspanningen zijn niet aan jou besteed. Een sport moet voor jou met Mars in Weegschaal vooral mooi en verfijnd zijn. Zo kom je gemakkelijk uit bij dansen, ijsschaatsen of turnen. Misschien eens synchroonzwemmen proberen? Sporten moet vooral een gevoel van harmonie en schoonheid creëren. Jij kunt erg veel interesse hebben in sporten waarbij het nodige evenwicht vereist is. De circusschool zou hiervoor een goede keuze zijn. In de doeken of aan de trapeze voel jij je thuis. Het voorbereiden van een mooie performance doet jouw opleven!

Mars in Schorpioen

Mars In Weegschaal En Schorpioen Bloom Web

Sport is voor jou met Mars in Schorpioen een van jouw favoriete hobby’s. Jouw fysieke conditie is dan ook top. Jij houdt vooral van sporten waarin kracht en volharding noodzakelijk zijn zoals marathons of boxen. Liefst klop jij al die frustraties en emoties van de zware werkdag er gewoon uit. Soms mag het zelfs nog wat extremer en ga jij fysiek gevaarlijke uitdagingen aan. Klimmen, speleologie en rafting zijn goede keuzes om jouw honger naar avontuur te stillen.

Mars in Boogschutter

Met Mars in Boogschutter ben jij super actief. Bewegen is jouw tweede natuur, zowel in team als alleen. Qua teamsporten kun je de voorkeur hebben voor basketbal en voetbal, maar ook voor exotische sporten die bijna niet worden beoefend in de lage landen. Doordat jij goed bent met paarden kan polo te paard een favoriete sport worden. Ook als je gewoon gaat paardrijden vermaak jij je prima. Een survivaltocht waarbij je ook stukken van andere culturen kunt bezichtigen, klinkt jou als muziek in de oren. Begin maar al te plannen en voor te bereiden. Met een top fysieke conditie kun jij die droom waarmaken.

Mars in Steenbok

Jij houdt met Mars in Steenbok vooral van sporten waarbij precisie en concentratie belangrijk zijn. Limieten dienen enkel om verbroken te worden. Pijn is dan ook deel van het spel bij jou. Zolang jij een hoger doel vindt in jouw sportieve activiteiten blijf jij ervoor gaan. Baseball, hockey, golf en klimmen zijn ideale sporten voor je. Naarmate je ouder wordt en die gewrichten minder mee willen, is yoga een ideale keuze. Zorg dragen voor je spieren en gewrichten is dan ook een must. Plan dus regelmatig tijd in voor een goede sportmassage of een goede stretchsessie.

Mars in Waterman

Experimenteren met nieuwe trends en modes is echt wel jouw ding met Mars in Waterman. Kies een minder alledaagse sport die jou kan boeien. Zo kun jij je super voelen bij paragliden of parachutespringen. Alle sporten waarbij jij even alleen bent met jezelf in stilte zijn goed. Als je toch voor een alledaagse sport wil kiezen, dan kun je fietsen. Met fietsen kun je oneindig variëren. Daarnaast zijn er steeds meer technische snufjes te verkrijgen voor die fiets. Let enkel op de portefeuille en ga niet steeds voor dat laatste nieuwe hebbeding.

Mars in Vissen

Rust en vrede zijn twee belangrijke criteria voor jouw sportkeuze. Jij kunt je met Mars in Vissen prima vermaken met zwemmen en diepzeeduiken. De stilte en de rust die jij hiermee ervaart zijn onovertroffen. Jij voelt je echt in je element in het water. Andere uitstekende keuzes zijn wateryoga en waterfitness. De huidige trend om steeds meer sporten in het water uit te oefenen, is voor jou een echte zege. Misschien opteer je hierdoor zelfs voor iets exotischer zoals waterpaaldans.

Natuurlijk zijn er nog andere planeten die een invloed kunnen hebben op jouw favoriete sport. Kies vooral een sport waar jij enthousiast van wordt en die jou kan boeien. Door zin te hebben in sport, zal je het beter in jouw schema kunnen inpassen. Met bovenstaande tips heb je alvast meer kans om in 2024 die goede voornemens te verwezenlijken!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Voeding & Gezondheid

Zo belangrijk is het dragen van een sport bh

Het dragen van de juiste sport bh is ontzettend belangrijk en eigenlijk onmisbaar voor vrouwen…

Lees meer
Astrologie

Jouw maanteken op basis van de elementen: dit onthult het over jouw gevoelswereld

Niet iedereen heeft al kennisgemaakt met zijn maanteken of moon sign (de positie die de Maan…

Lees meer
Dossier 2024

Tarot- en runenlegging • Wat brengt 2024?

Wat kunnen de Tarotkaarten en de runen ons vertellen over het nieuwe jaar 2024? Nathalie (Tarot) en…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom