Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Jupiter in Vissen: wat mag jouw sterrenbeeld verwachten?

Astrologie
Bloom
22/01/2022
Jupiter in Vissen: wat mag jouw sterrenbeeld verwachten?

Jupiter, de planeet van expansie en overvloed, verblijft in Vissen van 29 december 2021 tot en met 10 mei 2022 en daarna weer van 28 oktober tot 10 december 2022. Jupiter voelt zich thuis in vissen. De waarheid wordt naar boven gehaald en bovendien biedt deze kosmische combinatie talloze mogelijkheden om je spiritualiteit verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd is het aangewezen om deze periode aan te wenden om de blik naar binnen te richten en blokkades op te heffen. Deze grote vriendelijke reus verruimt onze ervaringen, kennis en ons begrip. Jupiter is de vertegenwoordiger van optimisme, groei, vrijgevigheid en overvloed. Onder zijn invloed streven we niet alleen naar een betere versie van onszelf, maar ook naar een verbetering in alle levensdomeinen.

Wanneer staat Jupiter precies in Vissen?

 • van 28 december 2021 tot 10 mei 2022.
 • van 28 oktober tot 20 december 2022.

Too much Jupiter in Vissen

Jupiter heeft van nature een extravagante energie. We moeten oppassen voor excessen. We willen soms te veel te snel en dat kan tot ongelukken leiden. Net zoals Jupiter in staat is de positieve eigenschappen te vergroten, kan deze reuzenplaneet ook de negatieve eigenschappen zoals verslavingen vergroten. En net dat maakt ons kwetsbaar.

Benieuwd wat jouw sterrenbeeld mag verwachten onder de invloed van Jupiter in Vissen?

Ram

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen ram Bloom web

Jupiter in Vissen doet je goed! Deze periode staat in het teken van hoge frequenties en positive vibes. Het geluk staat aan jouw kant en alles wat je onderneemt, is een groots succes. Jupiter is de planeet van geluk, groei en het nemen van risico’s. En risico’s mag je gerust nemen, want je wordt nu beschermd door het universum. Een nieuw sprankelend hoofdstuk vol overvloed breekt aan de voor de Rammen in 2022.

De gelukzalige energie van de reuzenplaneet daalt op een goed moment op je neer. Je hebt het gehad met alle negativiteit en je bent klaar voor verandering. Je staat aan het begin van een innerlijke spirituele zoektocht en je creëert een diepe verbinding met je intuïtie. Je ontdekt jouw levensmissie en beraamt plannen om hier verder mee aan de slag te gaan.

Stier

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen stier Bloom web

Je bent ver gekomen en immens trots op wat je geleerd hebt in het leven. Je hebt veel kennis en wijsheid opgedaan, meer zelfs dan andere leeftijdsgenoten. Het was een wilde rit, maar nu is het moment aangebroken om je kennis om te zetten in daden en Jupiter in Vissen helpt je op weg. Uit ervaring weet je dat je meer bereikt met een vriendelijk gebaar dan met een ijzeren vuist. Je voelt dat het je roeping is om anderen te ondersteunen en te begeleiden in hun spirituele zoektocht.

Jupiter in Vissen verruimt het denken. Stieren willen een comfortabel bestaan opbouwen en een betere wereld creëren voor hun kinderen. Dankzij de Jupiter in Vissen energie werken de Stieren ijverig aan een betere toekomst. Een toekomst waar waarden als vriendelijkheid, vrede en hoop centraal staan.

Tweelingen

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen tweelingen Bloom web

Als luchtteken ben je verzot op kennis, doorgroeien en leren. Het leven is een groot leerproces in jouw ogen. Jupiter in Vissen stelt de Tweelingen in staat om buiten de hokjes te denken en ongekende paden te verkennen. Je voelt dat het moment daar is om vastgeroeste patronen te doorbreken. De drang om authentiek te zijn, neemt toe en je kunt niet anders dan jezelf heruitvinden in 2022.

Carrièremogelijkheden stromen binnen en een periode van overvloed breekt aan, maar niet noodzakelijk financiële overvloed. Een carrièreswitch is goed mogelijk, maar overweeg alle opties met een open geest. Geld hoeft niet altijd de belangrijkste drijfveer te zijn, je kunt ook gelukkig zijn met minder.

Kreeft

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen kreeft Bloom web

Als Kreeft is jouw thuis je safe space. Het liefst van al verlaat je jouw knusse huisje zo weinig mogelijk. De lockdowns en het thuiswerken waren een echte verademing voor jou, maar Jupiter in Vissen moedigt je aan je grenzen te verleggen en er vaker op uit trekken. Je kunt deze energie van overvloed alleen maar aanwenden als je kansen grijpt en voorbij je voordeur kijkt. En dat kan moeilijk zijn voor de Kreeften.

Je bent tevreden met je leventje en jouw plaats in deze wereld. Toch kan ook jij alles hebben wat je hartje begeert. Rome werd niet gebouwd in een dag, maar Jupiter in Vissen kan je wel een eind op weg helpen. Een goed begin is het halve werk en het proces naar overvloed kun je nu in gang zetten, beste Kreeft.

Leeuw

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen leeuw Bloom web

Jupiter in Vissen is voor de Leeuwen het laatste duwtje in de rug. Al een aantal maanden had je het gevoel dat je nergens thuishoorde, maar deze positieve kosmische energie stimuleert je om je eigen plaats in deze wereld te creëren. Je doorbreekt huidige beperkingen en overtuigingen die je vooruitgang hinderen. Tijdens deze bijzondere transit leer je vertrouwen op je intuïtie en luister je vaker naar je gevoelens.

Verder is het zeker verstandig om wat vaker de hand op de knip te houden. De planeet van expansie heeft geen gunstig effect op je portemonnee. Je hebt een gat in je hand en voelt meer dan eens de neiging om geld te verkwisten aan statussymbolen. Toch groeit ook langzamerhand het besef dat je al die pracht en praal niet nodig hebt.

Maagd

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen maagd Bloom web

Je bent laks geweest. Je bent in een staat van hopeloze luiheid terecht gekomen en hebt dringend een schop onder je kont nodig om je leven weer op de rit te krijgen. En Jupiter in Vissen komt als geroepen. Het wordt tijd dat je het heft in eigen handen neemt en eindelijk de zaken aanpakt die al enige tijd aanslepen. Stroop de mouwen op en ga ervoor!

Verder merk je dat sommige langdurige relaties in je leven niet langer de moeite waard zijn. Een grote schoonmaakbeurt lijkt onvermijdelijk en je neemt afstand van de negatieve invloeden in je leven. Je hart staat open voor nieuwe verbindingen en personen die je op dit moment extra energie geven. Je bent selectiever in wie je investeert.

Weegschaal

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen weegschaal Bloom web

Jupiter in Vissen geeft de Weegschalen onder ons de kans om te reflecteren en te contempleren. Je bent ambitieus en streeft ernaar al je doelen te bereiken. Onder invloed van de harmonieuze Jupiter in Vissen energie ben je in staat al je ideeën uit te werken en belangrijke intenties te zetten voor de komende tijd. Je bent op de goede weg. Voor je het weet heb je al je dromen verwezenlijkt.

De ogen van de Weegschalen in de zakenwereld zullen geopend worden. Hoewel jij waarden als eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel draagt, betekent dat nog niet dat alle anderen dat ook doen. Niet iedereen is zo eerlijk en transparant als je zou willen, het kan er bij tijd en wijle voor zorgen dat de moed je in de schoenen zinkt. Kop op, beste Weegschaal. Deze ervaringen maken je alleen maar wijzer.

Schorpioen

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen schorpioen Bloom web

Zelf ben je jouw grootste vijand, beste Schorpioen. Je bent te streng voor jezelf en legt de lat torenhoog. Laat de Jupiter in Vissen energie toe in je leven, alleen zo kun je helen en welbepaalde zaken verwerken. Je bent aan het stagneren en dat is niks voor jou. Richt je pijlen op de toekomst en zet je schouders eronder. Je kunt bergen verzetten, maar alleen als je je zinnen erop zet.

Je kunt nieuwe hoogtes bereiken. Jupiter in Vissen heeft een creatief en inspirerend effect op de Schorpioenen. Boor de creatieve kant in jezelf aan en wend deze kracht aan in al je levensdomeinen. Zo creëer je een frisse wind in je leven.

Boogschutter

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen boogschutter Bloom web

Jupiter in Vissen confronteert je met je grootste probleem: je hebt te veel interesses. Je interesseert je voor zoveel zaken, dat je soms niet weet waar je het moet zoeken. Je zet continu nieuwe projecten op poten en schrijft je in voor talloze cursussen met als resultaat dat je nooit iets afmaakt. Laat deze creatieve energie je inspireren om je aandacht te besteden aan een kleine selectie interesses. Alleen zo ben je in staat ook daadwerkelijk iets bij te leren én het succesvol af te ronden.

Verder kun je overvallen worden door verstikkende gevoelens. Je bent gegroeid als persoon, maar je woonsituatie is niet meegeëvolueerd. Je hebt behoefte aan meer ruimte, een nieuwe locatie die je naar hartenlust kunt inrichten. Misschien dat je zelfs een kamer inricht als spirituele meditatieruimte.

Steenbok

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen steenbok Bloom web

Met Jupiter in Vissen aan de hemel voelen de Steenbokken de neiging om aan zelfzorg te doen. En dat is eigenlijk helemaal niet zo’n slecht idee. De afgelopen periode is zwaar geweest voor iedereen en ook de Steenbokken moesten eraan geloven. Je wilt beginnen met een schone lei en de Jupiter in Vissen energie helpt je daarbij. Richt je blik naar binnen en verwerk de zaken die je ’s nachts wakker houden.

Je hunker naar transformatie en bent meer dan bereid het nodige werk hiervoor te verrichten. Je trekt nieuwe mensen aan en breng moeiteloos nieuwe, waardevolle verbindingen tot stand. Deze kosmische transit haalt het beste in je naar boven. Anderen worden tot je aangetrokken en je bent dankbaar voor de nieuwe inzichten die je deze periode zult verwerven.

Waterman

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen waterman Bloom web

Jupiter in Vissen helpt je slechte gewoontes te doorbreken. Je bent vastgeroest in een patroon dat helemaal niet bij jou past. Deze slechte gewoontes, zoals roken, zijn ondertussen een onderdeel van je karakter geworden, maar diep vanbinnen ben je hier eigenlijk niet tevreden mee. Jupiter in Vissen geeft je een nieuw perspectief door je ogen te openen voor de gevolgen van deze levensstijl.

Hoewel geld of materiële rijkdom niet je grootste prioriteit heeft, lijkt het fortuin je toch te komen aanwaaien. Je ontvangt overvloedige geschenken van het universum doordat je de wet van aantrekkingskracht goed weet in te zetten in de praktijk. Bewust of onbewust ben je een beter leven voor jezelf aan het manifesteren en Jupiter in Vissen helpt je daarbij op weg.

Vissen

Lilith zwarte maan horoscoop voorspellingen vissen Bloom web

Jupiter in Vissen is in feite niks nieuws voor jou. Als spiritueel waterteken ben je bekend met de invloeden van de vissenenergie. Jupiter vermenigvuldigt deze kosmische energie alleen maar. Hierdoor heb jij de wind in de rug en je ondernemingen, overtuigingen en dromen krijgen een extra boost. Nu is het moment om dromen te verwezenlijken, beste Vis. Go for it!

Voor het eerst in lange tijd sta je open voor nieuwe ervaringen. Je voelt je op en top en je ongebreidelde enthousiasme leid je naar geweldige, opwindende ervaringen en de komende periode mag je een aantal nieuwe, inspirerende personen in je hart sluiten. Je bloeit en een mooie, sprankelende tijd ligt voor jou in het verschiet, lieve Vissen.

Geïntrigeerd door termen als Mercurius Retrograde, dierenriemtekens en aspecten?
Schrijf je nu in voor de online cursus astrologie!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom