Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

De perfecte eerste date volgens je sterrenbeeld

Astrologie
Bloom
31/01/2023
De perfecte eerste date volgens je sterrenbeeld

Een eerste date blijft altijd spannend en met Valentijnsdag voor de deur staat er ongetwijfeld een romantische date op de planning. Je hoopt natuurlijk altijd dat het een onvergetelijk moment wordt en dat er echt wel sprake is van een ‘klik’, maar dat is niet altijd evident. Toch kan je het lot een handje helpen. Op basis van zijn of haar sterrenbeeld kun je namelijk de kansen in jouw voordeel laten spelen. Je krijgt immers maar één kans om een eerste indruk te maken, so make it count! Hoe je van een date een geslaagde ontmoeting maakt? Dat lees je hieronder.

Een eerste date valt niet te onderschatten. We streven allemaal naar een schitterende ervaring vol boeiende gesprekken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het analyseren van iemands sterrenbeelden kan je heel wat tips en tricks bieden voor een geslaagd afspraakje. De dierenriemtekens hebben namelijk allemaal verschillende datingpatronen en unieke kenmerken. Sommige tekens zijn bijvoorbeeld gepassioneerder en verwachten dat je meer moeite doet om ze binnen te halen terwijl andere tekens juist communicatie en evenwicht centraal stellen. Als je weet met welk dierenriemteken je op date gaat, dan kun je deze date voor een deel sturen. Handig toch?

Op date met een... Ram

De Ram is altijd op zoek naar avontuur. Bij een eerste date mag je dus zeker iets spannends plannen. Je date heeft het hart op de tong en je weet direct waar je staat met de Ram. Rammen houden van uitdagingen en willen graag direct bevestiging. Verwacht daarnaast niet dat de Ram zich zal opstellen als een ware casanova. Hij/zij zal in een chique restaurant dan ook niet alle registers opentrekken om je te imponeren.

Je zult daarnaast ook de Ram geïnteresseerd moeten houden. Boeiende gesprekken laat op de avond is iets wat de Ram charmeert. Lukt dit niet? Dan is de kans groot dat dit niet alleen je eerste date is met de Ram, maar ook de laatste.

”Een date met een Stier? Opteer dan zeker voor een chique en gezellig restaurant.”

Op date met een... Stier

Stieren geven de voorkeur aan betrouwbare, loyale personen. Stieren zijn heel traditioneel in hun aanpak. Gooi dan ook niet direct al je troeven op tafel. Als je een Stier wil verleiden, dan is het raadzaam om behoedzaam en traag te werk te gaan. Je wilt de Stier namelijk niet afschrikken, toch? Onthoud dat Stier op een timide manier tot een relatie komen. Verbijt je ongeduld en wacht het juiste moment af.

Op date met een... Tweelingen

Met een Tweelingen haal je heel wat onrust in je leven. De kans is dan ook reëel dat je op een eerste date al mee op familiebezoek gaat of dat hij of zij net van het fitnesscentrum komt aangehold. Maar hoe dan ook, je zult met je Tweelingen zeker weten een onvergetelijke date beleven. Tweelingen zijn geïnteresseerd in alles en iedereen. Ze zullen dan ook de moeite doen om je te leren kennen. Als compensatie zullen ze ook veel prijsgeven over zichzelf.

Voor dit teken dien je een interessante gesprekspartner te zijn, maar vergeet ook niet je date eens aan het woord te laten. Indien je dit niet doet, zal je date met het sterrenbeeld Tweelingen je onderbreken. Iets wat voor frustraties kan zorgen bij beide partijen.

”Als je een Leeuw aan de haak wilt slaan, dan zul je groots mogen uitpakken.”

Op date met een... Kreeft

Een Kreeft is niet snel op zijn gemak, hoewel hij/zij vaak een zelfverzekerde indruk achterlaat. Kreeften zijn zonder meer emotionele wezens en ze zullen je niet snel vertrouwen. Vooral tijdens een eerste date heeft de Kreeft de neiging om de kat uit de boom te kijken. Een prima gespreksonderwerp is zijn of haar familie. Kreeften zijn namelijk ware familiemensen en ze vertellen je dan ook met liefde alles over hun familie en vrienden. Kreeften zijn daarnaast erg gevoelig voor stemmingen. Wees dus begripvol en gedraag je zacht en meelevend.

Een perfecte eerst date speelt zich voor veel Kreeften bij hun thuis af. Daar waar ze op hun gemak zijn. Jullie kunnen eten bestellen en een film kijken. Eens het ijs gebroken is, kun je de Kreeft meenemen naar andere plaatsen.

Op date met een... Leeuw

Als je een Leeuw aan de haak wilt slaan, dan zul je groots mogen uitpakken. Kleed je dan ook erg verzorgd en mooi aan en vergeet zeker ook niet een sensueel parfum op te spuiten. Leeuwen houden van pracht en praal en hun ideale partner is dan ook een verzorgd type. Aangezien dit teken leidinggevende karaktertrekken heeft, zul je de beslissingen aan hem of haar moeten overlaten. Laat hun dan ook de date plannen en just go with the flow.

Leeuwen zijn erg zelfverzekerd en naarmate de avond vordert, en het aantal lege glazen wijn toeneemt, kunnen ze arrogant overkomen. Ze zullen dan ook elke kans aangrijpen om op te scheppen over hun prestaties. Maar tegelijkertijd is de Leeuw ook een erg genereus type. Je zal tijdens je eerste date met een Leeuw alvast niets tekort komen.

Op date met een... Maagd

Dit aardeteken is over het algemeen wat schuchter en ietwat verlegen, maar een date met een Maagd is een waar genoegen. Maagden zijn graag op hun gemak. Inviteer hen dan ook niet naar een luxueus restaurant, maar kies eerder voor een bescheiden eettentje. Als je in staat bent om de Maagd zijn schuchterheid te laten vergeten, zul je merken dat hij/zij een zeer interessante en kritische geest heeft.

Maagden zijn op zoek naar een persoon die hen beschermt en bij wie ze thuis kunnen komen. Het is dan ook raadzaam om een solide en betrouwbare indruk na te laten. Zet je liefdevolle en zorgzame karaktereigenschappen dan ook extra dik in de verf bij dit sterrenbeeld. Zo scoor je geheid punten!

Lees verder onder de afbeelding.

PREORDER NU: de Maan Orakel Set - nieuw

Op date met een... Weegschaal

Bij Weegschalen is het echt noodzakelijk dat je direct het ijs breekt. Weegschalen stellen zich namelijk redelijk schuchter en gereserveerd op. Ze houden van goede manieren en dragen oprechtheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel. Weegschalen vallen voor sociale personen. Als je dit teken wil betoveren, dan zul je hem of haar moeten overtuigen van het feit dat je een spontaan en sociaal karakter bezit. Ze zijn namelijk niet op zoek naar een saaie partner.

Bovendien kunnen Weegschalen moeilijk alleen zijn. Ze worden graag omringd door familie en vrienden. Dit sterrenbeeld houdt van gezelschap. Stel dan ook voor om eventueel op een dubbeldate te gaan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde is het motto van de Weegschaal.

Op date met een... Schorpioen

Een date met een Schorpioen kan maar op twee manieren uitpakken. Enerzijds is de kans aanwezig dat het een slechte ervaring zal worden, aan de andere kant kan het zomaar zo zijn dat je verleid wordt door dit seksuele teken. Het zijn intense types en je zal dan ook snel merken of dit sterrenbeeld al of niet geïnteresseerd is in jou. Schorpioenen voelen zaken goed aan en ze zullen precies die vragen stellen die licht werpen op je innerlijk zodat ze je perfect kunnen doorgronden.

Probeer een Schorpioen niet om de tuin te leiden. Daar trappen ze niet in.
Schorpioenen houden van mensen die recht door zee gaan en initiatief tonen. Durf dan ook leiding te nemen. Vooral als de vonk overslaat. Schorpioenen duiken maar al te graag met je in de koffer.

”Boogschutters houden van hun vrijheid. Verwacht dan ook niet dat ze op zoek zijn naar een huisje-boompje-beestjeleven.”

Op date met een... Boogschutter

Dit belooft een boeiende date te worden. Boogschutters zijn gefascineerd door de wereld om hen heen en ze delen maar al te graag hun uitgebreide kennis met je. Het zijn optimistische en opgewekte personen en dat is te zien aan hun uitgebreide vriendenkring. Boogschutters zijn avontuurlijke personen en het is dan ook geen gek idee om met dit sterrenbeeld een sportieve eerste date op poten te zetten.

Boogschutters houden van hun vrijheid. Verwacht dan ook niet dat een Boogschutter op zoek is naar een huisje-boompje-beestjeleven. Wees wel voorzichtig met de Boogschutters. Ze leggen redelijk snel een liefdesverklaring af. Een verklaring die ze twee weken eerder bij iemand anders aflegden. Ga dus niet té snel in op deze liefdesbetuiging.

Op date met een... Steenbok

Een date regelen met een Steenbok is een ware uitdaging. Steenbokken zijn namelijk timide personen die zich liever terugtrekken dan dat ze zich sociaal opstellen. Daarnaast hebben ze een overvolle agenda en leven ze om te werken. Een afspraakje met iemand met het sterrenbeeld Steenbok is dus niet evident. Je hebt al heel wat bereikt als je dan ook daadwerkelijk op een date mag vertrekken met dit teken.

Deze date met je favoriete Steenbok is dan ook het moment om de vangst binnen te halen en je te verzekeren van een plaatsje in zijn of haar leven. Luister aandachtig naar zijn of haar verhalen over zijn/haar verwezenlijkingen in dit leven en over de doelen die ze nog steeds hopen te bereiken. Een romantisch gesprek wordt het niet, maar interessant wordt het zeker!

”Een date met een Waterman wordt gegarandeerd een interessante en bijzondere ervaring.”

Op date met een... Waterman

Een date met een Waterman wordt gegarandeerd een interessante en bijzondere ervaring. Waterman is het vriendschapsteken bij uitstek en aangezien ze over veel boeiende ideeën bezitten, zal het gesprek een interessante wending nemen. Je zult je in het begin van de date misschien wat storen aan hun ongewone manier van doen, maar daar kijk je snel doorheen.

Watermannen delen graag hun ideeën en interesses met iedereen en verwacht dan ook dat het gesprek voor een groot deel deze richting zal uitgaan. Dit teken raakt snel onder de indruk. Je zult hem of haar dan ook zonder al te veel moeite rond je vinger kunnen winden.

Op date met een... Vissen

Vissen zijn romantische wezens. Een romantisch diner bij kaarslicht zal dan ook uiterst geapprecieerd worden. Scoor punten door een dromerige en harmonieuze sfeer te scheppen. Laat zachte muziek spelen en met een aantal glaasjes goede wijn is je favoriete Vissen zo in de stemming. Gedraag je lief en attent. Dit teken zal het waarderen en zich open opstellen.

Wees niet te praktisch en hou gesprekken over het werk beperkt. Daarin zijn Vissen namelijk niet geïnteresseerd. Gespreksonderwerpen zoals films, muziek en zelfs het mystieke slaan erg goed aan. Vissen zijn zeer ruimdenkend en diepgravende gesprekken over het hiernamaals zijn dan ook niet uitgesloten.

Dus... met welk sterrenbeeld vertrek jij straks op date?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Ontdek de kracht van belichaamde spiritualiteit

Wie was jij deze ochtend toen je je dag begon? Welk gevoel was aanwezig in je lichaam of…

Lees meer
Astrologie

Astrologische huizen • Een reis door de 12 domeinen van het leven

Astrologie is een eeuwenoude praktijk die mensen over de hele wereld heeft gefascineerd en vandaag…

Lees meer
Astrologie

Neptunus Retrograde • 30 juni tot 6 december 2023 • Alles wat je moet weten

Vrijdag 30 juni 2023 zal Neptunus, de heerser over spiritualiteit, mededogen en verbeeldingskracht,…

Lees meer
Bloom 8 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom