Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Ceres direct vanaf 6 mei 2023: de invloed van deze dwergplaneet op jouw sterrenbeeld

Astrologie
Bloom
04/05/2023
Ceres direct vanaf 6 mei 2023

Vanaf 6 mei 2023 loopt Ceres terug direct, nadat de dwergplaneet sinds 3 februari 2023 retrograde was gaan lopen. Ceres bevindt zich tussen de banen van Mars en Jupiter en werd vernoemd naar de Romeinse godin van het graan en de vruchtbaarheid. Op zich is de invloed van een planetoïde of asteroïde zoals deze van ondergeschikt belang, maar dat verandert van zodra Ceres een prominente positie inneemt in je persoonlijke geboortehoroscoop. In deze bijdrage lees je wat elk sterrenbeeld mag verwachten van deze Ceres-direct-periode.

Ceres werd vernoemd naar de Romeinse godin van het graan en de vruchtbaarheid. Toen deze asteroïde retrograde liep (tussen 3 februari en 6 mei 2023), kregen veel koppels slecht nieuws te verwerken. Sommigen kwamen er bijvoorbeeld achter dat ze met vruchtbaarheidsproblemen kampten. Maar ook ontrouw en problemen met de kinderen kenmerkten deze Ceres retrogradeperiode. Gelukkig houdt Ceres vanaf 6 mei 2023 op met die schijnbaar achterwaartse beweging, waardoor iedereen terug op adem kan komen.

Bijzondere krachten van Ceres

Op zich is de invloed van Ceres zoals vermeld van ondergeschikt belang, maar dat verandert van zodra Ceres een prominente positie inneemt in de persoonlijke horoscoop. Denk hierbij aan een plaatsing bij de Zon, de Maan, Jupiter of de Ascendant. Maar ook een samengaan (conjunctie), een vierkant of een oppositie mist zijn uitwerking niet. De moderne astrologie houdt al meer rekening met de positie van Ceres in de geboortehoroscoop en ook met de transits die Ceres maakt.

Deze invloed heeft Ceres direct op jouw sterrenbeeld

Ram

Deze kosmische beweging geeft je financiën een echte boost. Daarnaast neem je je geliefde mee op date om nog eens te tonen hoeveel je van hem/haar houdt. Als je vrijgezel bent, heb je nu meer geld te besteden aan films, etentjes met vrienden, een nieuw interieur en beautyproducten. Tijd om jezelf én anderen eens te verwennen dus!

Stier

Wanneer Ceres direct loopt, krijg je de kans om je volledig over te geven aan die ene speciale persoon. 18 oktober is dé uitgelezen dag om iemand ten huwelijk te vragen of om aan gezinsuitbreiding te denken. Romantiek krijgt de hoogste prioriteit, maak daar gretig gebruik van.

Tweelingen

Tijdens Ceres direct kan je minnaar/minnares plots heel attent uit de hoek komen. Een huwelijksaanzoek is zeker niet uitgesloten. De kans op vreugdevolle momenten met kinderen en huisdieren is heel groot. Veel Tweelingen zullen nu de vruchten plukken van al hun inspanningen die ze in het verleden geleverd hebben.

(lees verder onder de advertentie)

Bloom is uit Lees digitale editie Platte-banner.jpg

Kreeft

Misschien investeer jij nu wel in vastgoed? Ja, zo groot kan de invloed van Ceres-direct zijn! Ervaarde je de laatste tijd een bepaalde vriendschap of relatie als verstikkend, of probeerde iemand jou steeds met een schuldgevoel op te zadelen? Dan lukt het jou nu om je van die mensen los te rukken.

Leeuw

Jij voelt je enorm opgelucht dankzij het goede financiële nieuws dat Ceres met zich meebrengt. Heel eenvoudige, dagdagelijkse zaken brengen je nu heel wat vreugde, zoals: koken, zorgen voor de kinderen, een nieuw huisdier adopteren, na een lange dag in de sofa ploffen… Oude liefdes worden nieuw leven ingeblazen.

Maagd

Als Ceres direct gaat, kun je het gevoel hebben dat je de controle over iemand verliest. Je laat deze persoon best gewoon los, ook al doet dat soms pijn. Je wordt rond deze tijd op veel feestjes uitgenodigd, dus zorg ervoor dat je er op je best uitziet. Single Maagden hebben een opmerkelijk grote kans om een nieuwe liefde te ontmoeten.

Weegschaal

Met Ceres direct krijg jij gratis en voor niets een tweede kans. Meer dan waarschijnlijk gaat dit over een nieuwe start met een oude lover of misschien zelfs met je huidige partner. Wel is het voor jou oppassen geblazen: je hebt namelijk de neiging om je geliefdes te verstikken door ze te overladen met je aandacht. Probeer die bezitterigheid onder controle te houden.

Schorpioen

Een trouwfeest of onverwachte zwangerschap behoort zeker tot de mogelijkheden voor menig Schorpioen wanneer Ceres direct loopt. Heb je echter geen kinderwens, hou er dan rekening mee dat je de komende dagen uitzonderlijk vruchtbaar bent. Tot slot word je mogelijks gezegend met een extra zakcentje.

Ceres direct invloed sterrenbeeld sterrenbeeld astrologie planeet Bloom web

Boogschutter

Je financiën krijgen een serieuze boost dankzij deze Ceresbeweging. Sommige Boogschutters stappen zelfs in het huwelijksbootje. Wanneer je iets onderneemt, wil je het ook wel effectief goed doen. Iedereen looft je om je goede stijl, dat waardeer je enorm.

Steenbok

Wanneer Ceres direct gaat lopen, kan het goed zijn dat jij je triomfantelijk voelt, zeker wanneer je je eerder in een conflict bevond. Je hebt namelijk het gevoel dat je de overwinning hebt binnengehaald, maar tegen welke prijs? Wees niet te bezitterig en arrogant, anders loop je het risico alles te verliezen.

Waterman

De Watermannen kunnen dankzij Ceres direct rekenen op een serieuze financiële meevaller. Die investeer je meteen in enkele huisrenovaties, dinerparty’s of in de aanleg van je tuin. Jaloezie is een lelijk beestje, maar wees toch op je hoede: de kans bestaat dat iemand z’n oog heeft laten vallen op je partner. Vertrouwen is key in dit geval.

Vissen

Ceres direct heeft in deze fase een positief effect op al je relaties, zowel vriendschappelijk, romantisch als professioneel. Als single komt er een nieuwe liefde op je pad. Geliefden stellen zich amoureuzer op dan gewoonlijk tegenover hun vaste partner. Jij bent nu enorm dankbaar voor alle kleine gelukjes die je elke dag mag ervaren.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Wicca & de Maan

"Eens per maand, en liefst wanneer de Maan vol is, zullen jullie bijeenkomen op een geheime plaats…

Lees meer
Numerologie

NUMEROLOGIE • Uitdagingen en kansen in het komende jaar

2024 is nu inmiddels goed opgestart. Velen worden een nieuwe energie gewaar. Dankzij astrologie,…

Lees meer
Inspiratie

Karen Geens raakt gevoelige snaar met debuut ‘Lief voor mezelf’

Mijn eerste boek 'Lief voor mezelf - Op zoek naar fysieke en mentale balans' werd dit jaar…

Lees meer
Bloom 5 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom