26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Je beroep in 2021: de beste dagen volgens de astrologie

Astrologie
Bloom
01/07/2021
Je beroep in 2021: de beste dagen volgens de astrologie

Misschien speel je al een poos met de gedachte om van baan te veranderen of ben je van plan te solliciteren voor een nieuwe functie? Je kunt perfect nog een carrièreswitch doorvoeren, maar niet op elk moment. Hou rekening met de beste dagen om carrièreplannen door te voeren. 2021 ligt misschien al voor de helft achter de rug, toch liggen er nog mooie carrièredagen in het verschiet voor je sterrenbeeld volgens de astrologie. Bloom lijst de beste dagen om carrièreplannen te ondernemen voor je op.

Ontdek hier de beste dagen voor je carrière in 2022!

2021 beloofde - in de nasleep van het coronavirus - een jaar te worden die grote veranderingen met zich mee bracht, vooral op het vlak van carrière. Onze professionele verlangens werden op de proef gesteld en carrièrewendingen werden volledig omgegooid. Speel je al langer met het idee om zelfstandig te worden? Of probeer je een promotie in de wacht te slepen? Het is allemaal nog mogelijk in 2021. Als je maar rekening houdt met de beste dagen voor succes volgens de astrologie.

Jupiters beweging naar het teken Vissen tot 28 juli 2021 en vervolgens vanaf 28 december 2021 inspireert ons om te netwerken en ons portfolio uit te breiden. Daarnaast zorgt de reis van Mercurius naar het teken Weegschaal van 27 september tot 23 oktober 2021 ervoor dat onze visies en verlangens volledig zullen omslaan. Iets dat gunstig kan uitpakken in het manifesteren van onze nieuwe carrièredromen. Daarnaast mogen we niet vergeten dat er ook nog twee eclipsen op de planning staan, namelijk op 19 november en 4 december 2021. Deze gebeurtenissen dwingen ons om naar een nieuwe creatieve en intellectuele ruimte te bewegen. Iets dat niet zonder gevolgen zal zijn voor onze carrièrekeuzes.

De reis van Mercurius naar het teken Weegschaal van 27 september tot 23 oktober 2021 zorgt ervoor dat onze visies en verlangens volledig zullen omslaan. Iets dat gunstig kan uitpakken in het manifesteren van onze nieuwe carrièredromen.

Ten slotte moeten we in het achterhoofd houden dat de retrograde beweging van de planeet Venus begint op 19 december 2021. Haar reis begint in het teken Steenbok en geeft ons de kans om onze persoonlijke doelen te heroverwegen. We krijgen de drang om alleen maar te werken voor een bedrijf dan onze inzet waardeert op persoonlijk, professioneel én monetair vlak.

Het is duidelijk dat er ons nog een aantal maanden te wachten staan waarin we beïnvloed zullen worden door de planeten en de sterren. Toch ligt niks nog definitief vast en als jij van plan bent je loopbaan om te gooien, hou dan zeker rekening met onderstaande dagen.

De beste dagen in 2021 om carrièreplannen door te voeren volgens je sterrenbeeld

”The key to succes is to start before you are ready - Marie Forleo”

12 juli 2021
Dit is het moment voor Stier, Kreeft, Schorpioen en Vissen om zich te laten bijscholen. Zo kunnen zij hun kennisvoorsprong uitbreiden en zich met succes staande houden tegenover de moordende concurrentie.

19 augustus 2021
Op deze dag zijn Stier, Kreeft, Maagd, Schorpioen en Steenbok extra scherpzinnig en helder. Ze zijn in staat zeer tactisch te denken en dat draagt bij aan het nemen van verstandige beslissingen. Ook Ram en Waterman krijgen een voorproefje van deze scherpzinnigheid.

26 augustus 2021
We raden Stier, Maagd, Schorpioen en Steenbok aan om vandaag geen overhaaste beslissingen te nemen. Bestudeer elk aspect van je onderwerp eerst goed en denk na over alle mogelijk gevolgen. Uit jouw beslissing vandaag kan iets moois groeien, maar het kan echter ook verkeerd uitwerken als je te snel beslist.

25 september 2021
Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter en Waterman worden vandaag beloond voor hun trouw, toewijding en nauwgezetheid. Hun doelen komen hierdoor nog dichter binnen handbereik te liggen.

4 oktober 2021
Hét moment om te onderhandelen is aangebroken voor Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter en Waterman. Door vandaag juist te onderhandelen en niet direct in je kaarten te laten kijken, kunnen jullie een win-winsituatie klaarspelen voor alle betrokken partijen.

19 oktober 2021
Tweelingen, Weegschalen, Boogschutter en Waterman zitten in een succesvolle flow! Ze zijn uitstekend in het herkennen en grijpen van gouden kansen. En vandaag is de kans dan ook groot dat ze een promotie of een betere functie in de wacht slepen.

1 november 2021
Tweelingen, Weegschaal, Boogschutter en Waterman krijgen bonuspunten voor hun charmante onderhandelingsvaardigheden. Interessante en winstgevende deals worden gesloten en deze sterrenbeelden zullen genieten van de waardering die hieruit volgt. Een beloning laat niet lang meer op zich wachten.

19 november 2021
De eclips van 19 november laat je twijfelen aan je keuzes en duwt je onbewust een creatieve richting op. Wacht nog even met het nemen van grote beslissingen. Zoek een creatieve uitlaatklep in plaats van je carrière overhoop te gooien om kunstenaar te worden. Dit geldt met name voor Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter.

29 november 2021
Ram, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman dienen vandaag extra goed te luisteren naar hun intuïtie. Mooie kansen komen op hun pad, maar ze moeten er wel volledig voor durven te gaan.

4 december 2021
Vandaag beïnvloedt de eclips je om de ideeën waar je al een tijdje mee rondloopt te onderzoeken. Bekijk of het mogelijk is deze wensen waar te maken en wat je hiervoor moet regelen. Vooral Stier, Maagd, Steenbok en Waterman voelen deze drang.

30 december 2021
Het einde van het jaar is een geschikt moment om te contempleren voor Stier, Maagd, Steenbok en Vissen. Je zult je geroepen voelen om het over een andere boeg te gooien en daar is dit dan ook het geschikte moment voor. Plan nauwkeurig en je zult in het nieuwe jaar de vruchten kunnen plukken.

Meer lezen?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Astrologische tendensen voor 2024

Astroloog Paul Van Egghen beschrijft de astrologische tendensen voor 2024. Na vele jaren van…

Lees meer
Astrologie

Leven in harmonie met de Maan

Sinds mensenheugenis spreekt de Maan tot de verbeelding. Ze wordt bewonderd, bezongen en soms ook…

Lees meer
Liefde & Relatie

Beslis voor jezelf wanneer loslaten goed is

Ken je dat gevoel dat je ‘geleefd’ wordt, dat je de controle precies kwijt lijkt te zijn ondanks al…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom