26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Waterman

Maansknopen visuals 700x40011

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Waterman

Met de Noordelijke Maansknoop in Waterman had je als kind al een vrij dominant karakter en wilde je altijd in het middelpunt van de aandacht staan, wat je vrij goed afging. Je hebt een zekere trots, die sommigen zelfs als hooghartigheid zouden bestempelen. Toch zul je geen moeite hebben om succes te behalen en opnieuw in de schijnwerpers te staan.

”Je verlangen naar macht en controle kan met de Noordelijke Maansknoop in Waterman soms uit de hand lopen.”

Met de Noordelijke Maansknoop in Waterman verlang je in je professionele leven naar succes, erkenning en waardigheid, en je zult dan ook streven naar het bereiken van grote doelen. Je wilt het liefst een leidende positie bekleden, omdat je vaak conflicten hebt met superieuren en bazen wanneer je ondergeschikt bent. Ook in de liefde eis je veel aandacht op. Je liefdesleven speelt namelijk een cruciale rol, omdat het opnieuw je gevoel van eigenwaarde benadrukt. In de eerste helft van je leven ben je krachtig, vriendelijk en behulpzaam, maar je zoekt altijd naar complimenten en eer. Je verlangen naar macht en controle kan soms uit de hand lopen. Tussen je 35e en 40e levensjaar zal je leven een keerpunt kennen. Vanaf dat moment ga je op zoek naar universele liefde. Je kunt dan goed opschieten met verschillende mensen, in tegenstelling tot de eerste helft van je leven waarin je alleen oog had voor je partner. Je zult je ook verdiepen in politieke en sociale kwesties, en een duidelijke politieke voorkeur ontwikkelen.

Bovendien zul je met de Noordelijke Maansknoop in Waterman in de tweede helft van je leven meer gaan nadenken over levenskwesties. Steeds meer zul je zelf bepalen wat er in je leven gebeurt. Alles wat je beperkt en begrenst, zul je afwijzen. Ook in je liefdesleven verander je je benadering. Je bindt je niet langer aan één persoon en kunt beter opschieten met anderen. Je staat ook meer open voor avontuur, reist meer en overschrijdt grenzen. In deze jaren zal er wel wat van je hartstocht verloren gaan, maar er zal nog steeds één persoon zijn die een drijvende kracht in je leven is. In de tweede helft van je leven zul je bijzondere ideeën ontwikkelen en kun je je soms wat vreemd gedragen. Je komt in opstand tegen gevestigde waarden en de bestaande orde. Deze kritiek kun je ook actief omzetten. In tegenstelling tot de eerste helft van je leven zul je je dan verzetten tegen elk vorm van gezag, of het nu je baas of de regering is.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom