26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Tweelingen

Maansknopen visuals 700x4003

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Tweelingen

Door de Noordelijke Maansknoop in Tweelingen draag je uit een vorig leven kenmerken mee die invloed zullen hebben op je jeugd. Als kind was je vaak rusteloos, veranderlijk en vooral erg nieuwsgierig. Veel mensen met deze stand zullen altijd op zoek blijven naar de grote waarheden, en sommigen zullen zelfs langdurige studies ondernemen om die te vinden. Vrijheid is een grote behoefte in jou en in de eerste helft van je leven zul je altijd streven naar ruimere horizonten, waardoor het moeilijk is om je ergens te settelen. Je zult altijd de drang voelen om te vechten voor je vrijheid, en het is dan ook niet verwonderlijk dat je in je jeugd veel zult reizen en je verplaatsen, omdat dit je gevoel van vrijheid benadrukt. Na vele omzwervingen, studies en verschillende experimenten zul je toch een gevoel van onvervuldheid ervaren en de behoefte voelen om iets diepers te ontdekken.

”Naarmate je ouder wordt, zul je sterke religieuze en filosofische overtuigingen ontwikkelen.”

Met de Noordelijke Maansknoop in Tweelingen zul je naarmate je ouder wordt meer de behoefte voelen om betrokken te raken bij je directe omgeving. Je hebt duidelijke ideeën over hoe de wereld in elkaar zit en je zult deze ideeën met zelfvertrouwen verspreiden. Je zult de behoefte hebben om anderen te onderwijzen, om een wijze raadgever te zijn, een intellectuele steunpilaar waar anderen op kunnen leunen. Veel mensen met deze stand zullen in de tweede helft van hun leven lesgeven of pogingen ondernemen om anderen te laten profiteren van hun brede kennis. Naarmate je ouder wordt, zul je sterke religieuze en filosofische overtuigingen ontwikkelen. In het begin van je leven kun je wat betweterig zijn en je eigen standpunten als absoluut beschouwen, zonder rekening te houden met de meningen van anderen.

Je zult met de Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in de loop van je leven beter leren communiceren en groei je naar verdraagzaamheid, wijsheid en een bredere kijk op de wereld. Jouw leven is op zichzelf al een avontuur waarin je alles hebt uitgeprobeerd, waardoor je nooit kunt oordelen over de fouten van anderen, omdat je ze zelf allemaal hebt gemaakt. In de tweede helft van je leven zul je veel interesse tonen in andere levensstijlen en culturen.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom