26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Noordelijke Maansknoop in Stier

Maansknopen visuals 700x4002

Je spirituele evolutie, karmische lessen en je levensmissie met de Noordelijke Maansknoop in Stier

Met de Noordelijke Maansknoop in Stier draag je in je vroege levensjaren nog sterk de sporen van je vorige leven. Je hebt een emotioneel traumatische ervaring gehad die je veel angst heeft bezorgd en achterdocht in jou heeft opgewekt. Daarom zul je als kind vaak teruggetrokken en angstig zijn, en je zult je verliezen in fantasieën, dagdromen en angstige nachtmerries. Je zult sterk gehecht raken aan bepaalde personen, omdat je bij hen veiligheid zoekt.

”Je levensles zal er dan ook uit bestaan om te leren vertrouwen, ondanks dat je in je jeugd vaak het tegenovergestelde hebt ervaren.”

Dankzij de Noordelijke Maansknoop in Stier trek je ironisch genoeg door je angst ook andere angstige mensen aan, waardoor je als het ware opgroeit in een voortdurende angstpsychose. In de eerste helft van je leven ben je erg gevoelig, kwetsbaar en naar binnen gekeerd. Je zult dit vaak proberen te verbergen achter een masker, maar van binnen zal er een latent wantrouwen smeulen ten opzichte van de buitenwereld. Je zult ook wantrouwen koesteren ten opzichte van langdurige verbintenissen, voornamelijk omdat je weinig vertrouwen hebt in mensen in het algemeen en bang bent om gekwetst te worden. Je levensles zal er dan ook uit bestaan om te leren vertrouwen, ondanks dat je in je jeugd vaak het tegenovergestelde hebt ervaren. Uit vorige levens heb je een onverzadigbare behoefte aan veiligheid, emotionele diepgang en seksualiteit overgehouden. In je vroege levensjaren zul je dan ook de drang voelen om veel geld te vergaren om je veiligheid te waarborgen en manipulatief om te gaan met de gevoelens van anderen. Je ontwikkelt ook een ongezonde nieuwsgierigheid naar het bezit van anderen. Seksualiteit zal ook een sterke fascinatie voor je zijn in de eerste helft van je leven.

Maar met de Noordelijke Maansknoop in Stier is er een pad voor jouw evolutie waarbij je uitgroeit tot een zelfverzekerder persoon met eigenwaarde, die de innerlijke angsten achter zich kan laten. Je zult leren om onbevangen en zelfs naïef vertrouwen te hebben in mensen. Ook in je relaties en huwelijksbanden zul je losser kunnen zijn dan in de eerste helft van je leven. De grote verandering komt voor jou rond je 37e levensjaar, een periode waarin je merkbare verschuivingen zult ervaren. Het zal een tijd zijn waarin je op psychologisch vlak sterk verandert: je zult leren vertrouwen op je eigen kracht, talenten en meer oog hebben voor de mooie dingen in het leven. Je zult ongecompliceerder in het leven staan en je angsten achter je laten, zodat je kunt genieten van de kleine dingen. Je zult veel liefde ontvangen zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Ook zul je in je tweede levenshelft een grote interesse ontwikkelen in kunst en cultuur.

Niet zeker waar de Noordelijke Maansknoop staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld de Noordelijke Maansknoop staat in je persoonlijke horoscoop.

Benieuwd naar meer? Ontdek Bloom, het tijdschrift voor astrologie & spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom